• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Günayın kızlar dİyetisyene şimdi mi gideyim biraz kendi kendime mi deneyim

Günaydın kızlar , dün yazamadım misafir vardı. Bugünkü sabah kahvaltım☺️ Önce sirkeli ılık suyumu içeceğim sonra kahvaltımı yapacağım bakalım☺️
Oh afiyet olsun gayet güzel seçimler ama ben peynirsiz yapamıyorum

Günaydın,geçen yıl bu zamanlar 58 kiloydum. Kim görse nolmus sana, hasta mısın,yüzün çökmüş dedi.oysaki ben kendimi harika hissediyordum.belim ince,göbek yok denecek kadar az,bacaklar ince.38 beden giyiyordum uzun zaman sonra. Sonra ben abur cubur,kantin tostu vs yemeye baslafim.once kilo almadım.sonra yavaş yavaş almaya başladım ve bir süre sonra su icsem yarıyor durumuna geldim.su an 68.2 kilo boy 165.
Kocaman bir göbek,selulitli kalın bacaklar...
Bu arada üç xoxugum var normalde çalışıyorum ama şu an tatil.

Bugün diyete ve telefondan talipli egzersiz programına başlıyorum.hedef kilom 60

Ben de dün diyete başladım . Kullandığım ilaçlar sebebiyle 18 kilo aldım .üstelik bunun 15i 2 ayda . Söylediğim gibi dün diyetimin ilk günüydü ve 81 kiloyla başladım .bugün tartı 80 gösteriyor. Ben daha önce denediğim bir diyeti yapıyorum .şuan spor yok fakat tatilden sonra başlayacağım .

Günaydın,geçen yıl bu zamanlar 58 kiloydum. Kim görse nolmus sana, hasta mısın,yüzün çökmüş dedi.oysaki ben kendimi harika hissediyordum.belim ince,göbek yok denecek kadar az,bacaklar ince.38 beden giyiyordum uzun zaman sonra. Sonra ben abur cubur,kantin tostu vs yemeye baslafim.once kilo almadım.sonra yavaş yavaş almaya başladım ve bir süre sonra su icsem yarıyor durumuna geldim.su an 68.2 kilo boy 165.

Bugün diyete ve telefondan talipli egzersiz programına başlıyorum.hedef kilom 60
Hoşgeldin canım aynıymış boyumuz de kilomuz da.. ben de bu sefer 55 olmak istiyorum

Ben de dün diyete başladım . Kullandığım ilaçlar sebebiyle 18 kilo aldım .üstelik bunun 15i 2 ayda . Söylediğim gibi dün diyetimin ilk günüydü ve 81 kiloyla başladım .bugün tartı 80 gösteriyor. Ben daha önce denediğim bir diyeti yapıyorum .şuan spor yok fakat tatilden sonra başlayacağım .

Nasıl bir diyet canım? Kaç kilo vermiştin?

Benim bir çocuktan sonra doğum kilolarım kaldı, maşallah canım senin üç çocuğun varmış ve 1 kilo da olsa benden daha zayıfsın

Şimdi yeşilçayımı içiyorum kızlar, öğleden sonra arkadaşıma gideceğim oturmaya,ikram oluyor mutlaka ama abartmak yok tabi salata türü seyler yiyecegim

Evet ama ben almadım .ilaç kullandığım için aldım .korumayı yapıp yıllardır kilo almayan insanlar tanıyorum .bi tanesi de 30 küsür kilo vermişti .
Tek tip beslenmeye karşıyım uzun vadede bir sürü sağlık problemine yol acabilir.. yavaş verelim kalıcı olsun sağlığımızdan olmayalım :)

Tek tip beslenmeye karşıyım uzun vadede bir sürü sağlık problemine yol acabilir.. yavaş verelim kalıcı olsun sağlığımızdan olmayalım :)
Yalnız ben testlerimi yaptırdım ,bir yıl sonrasında da tekrarlattim, hiçbir sorun çıkmadı .değerlerim gayet iyiydi ve iki haftaya varan kabızlık sorunum tamamıyla çözülmüştü.

Yalnız ben testlerimi yaptırdım ,bir yıl sonrasında da tekrarlattim, hiçbir sorun çıkmadı .değerlerim gayet iyiydi ve iki haftaya varan kabızlık sorunum tamamıyla çözülmüştü.
Bu şekilde yönlendirmeyelim bence bu sayfayı.. 2 haftaya varan kabızlık sorunu dediğiniz çok ciddi bir şey.. bağırsakta karbonhidratla beslenen yararlı florayı tamamen öldürmüşsünüz ve yerine ğelmiyor ayrıca beyin hücreleri sadece glikozla beslenebiliyor yani aç kalırsanız da kilo verirsiniz önamli olan sağlık. Doğanın bize sunduğu sebze ve meyveyi almamız gerekiyor daha yazarım ama kızım çağırıyor :))

Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum eşimşe iddaya girdik çok hırslandım iki ayda10 kilo vermem lazım 63 ten 53. Düşmem lazın en kötü 55 olmam lazım bende 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama bi değişiklik yok pek fazla 1 yada 1.5 kilo vermişimdir bende sizinle beraber zayıflamak isterim

Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum eşimşe iddaya girdik çok hırslandım iki ayda10 kilo vermem lazım 63 ten 53. Düşmem lazın en kötü 55 olmam lazım bende 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama bi değişiklik yok pek fazla 1 yada 1.5 kilo vermişimdir bende sizinle beraber zayıflamak isterim
10 günde 1 kilo ğüzel.. Bir ayda 10 kilo çok fazla,max 4-6 önerilen.. sağlığımızı koruyarak zayıflayalım :)

Back