68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Akşamüstü bir salatalık
Bir fincan sütlü kahve

Akşam yemeğini abarttım
Bir porsiyon Menemen
1.5 dilim tambuğday ekmeği
Üç parça çiğköfte

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım

Eklentiler

• 1E54A87F-1548-4408-94CC-D538CD48B612.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sesiniz çıkmıyor, yarın tartı fotosu paylaşıyoruz değil mi?

Bu aralar pek keyfim yok niye bilmiyorum cevrem cok zayiflamissin birsey yemiyormusn diyip duruyor ama ben halen fazlaliklarimin oldugunu biliyorum acaba sismanken birden bu kadar kilo verdim diyemi zayif goruyolar anlamadim yarin foto paylascam cnm
Kızlar sesiniz çıkmıyor, yarın tartı fotosu paylaşıyoruz değil mi?

Kızlar selam bugün bütün hayallerim suya düştü okadr dikkat etmeme rağmen bugün yine 62.5 kilo çıktım yani değişen birşey yok olmayacak ben başaramıyacağım galiba
Olsun cnm arada oyle duruyo kilolar hic bozma diyetini tekrar duzene girecektr

Slm kizlar kahvaltim
5 zeytin
İki dilim peynir
Bir tatli kasigi ezme yedim yaninada yesil cay

Oglumu parka getrdim disardayim die bitter aldim 3 kare onu yedim

Bu aralar pek keyfim yok niye bilmiyorum cevrem cok zayiflamissin birsey yemiyormusn diyip duruyor ama ben halen fazlaliklarimin oldugunu biliyorum acaba sismanken birden bu kadar kilo verdim diyemi zayif goruyolar anlamadim yarin foto paylascam cnm
Aynen kuzum benimde keyfim yok sen nasıl bir yol izliyprsun banada yol gösterirmisin

Aynen kuzum benimde keyfim yok sen nasıl bir yol izliyprsun banada yol gösterirmisin
Valla cnm 5 gun oruc tuttum 1-2 kilo kadar verdim simdi normal klasik diyet yapiyorum tek sorunum aksam cnm tatli turu istiyo ekmek yemiyorum bir yere oturmaya gitmedigim surece hamur isi yemiyorum cokta skmiyorm kendime yoksa kafaya cok takiyorum sktigimda bide ben bi ara cok az yedim kilo vermem durdu aslinda onemli olan az yemek degil kalorili seyleri bu diyet seruveninde birakmak veya haftada bir yemek ben bi 60 olsam ilk hedefim o senin boy kilo kacti cnm sen neler yapiyosun birbirimizin bilgileri belki yardimci olur

Benimde farklı bişey yaptığım yok senden hamur işi yemiyorum tatlı yrmiyorum şeker kullanmıyorum günde bir yada iki dilim ekmek yiyorum makarna haftada bazen bir kere bazen hiç yemiyorum kızartma türü yemiyorum ama yinede verwmiyorum malesef

Kizlar bir haftadır misafirim vardı çok dikkat edemedim,akşam yemek yemeyeceğim hiç aç değilim yeşil çay içerim,sabah kilomi paylaşırım ama sanırım veremedim yine

Bnmde onceki gibi hic iradem yok napcm bilmiyorm

Sabah
1 haşlama yumurta domates salatalım 4siyah zeytin küçük parça peynir iki parmak kadar ekmek
Öğle
1kase tarhana çorbası 6 dilim kavun
Akşam 5kaşık erişte yağsız domatesli 4_5 silim karpuz kayısılı yulaf ezmeli yoğurt 3kaşık 1.5 litre su içtim aralarda kuru skayısı yedim 10000 adım attım karın kalça egzersizi yaptım bu günlük bukadr yarın sabah resim atarım

Günaydin,sabah aç kilom 68.9
Kahvaltıdan önce iki bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Siyah yeşil zeytin
Peynir
Domatea
Salatalik

Gunaydin hanimlar uzerimde siskinlik var adet olcm sanirim
Kilo bildirimim

Gecen cuma 66.1
Bu cuma 65.2
Boy 162
Pazartesi baya eksi gormustum ama heralde odem tuttum gene bu aralarda keyfim yok ondan birazda neyse gene -900 gitmisim bi 60 kiloyu gorsem o bile yeter

Günaydin,sabah aç kilom 68.9
Kahvaltıdan önce iki bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Siyah yeşil zeytin
Peynir
Domatea
Salatalik
Afiyet olsun cnm durmak yok gitck kilolar :)))) boyunuda yaz tatlim bnde yazdim daha iyi olur yorum yapmk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…