- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Kızlar sesiniz çıkmıyor, yarın tartı fotosu paylaşıyoruz değil mi?
Afiyet olsun cnmGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım
Olsun cnm arada oyle duruyo kilolar hic bozma diyetini tekrar duzene girecektrKızlar selam bugün bütün hayallerim suya düştü okadr dikkat etmeme rağmen bugün yine 62.5 kilo çıktım yani değişen birşey yok olmayacak ben başaramıyacağım galiba
Olsun cnm bnde arada kacamak yapiyorun onlarda diyetin tadi:)Akşamüstü bir salatalık
Bir fincan sütlü kahve
Akşam yemeğini abarttım
Bir porsiyon Menemen
1.5 dilim tambuğday ekmeği
Üç parça çiğköfte
Aynen kuzum benimde keyfim yok sen nasıl bir yol izliyprsun banada yol gösterirmisinBu aralar pek keyfim yok niye bilmiyorum cevrem cok zayiflamissin birsey yemiyormusn diyip duruyor ama ben halen fazlaliklarimin oldugunu biliyorum acaba sismanken birden bu kadar kilo verdim diyemi zayif goruyolar anlamadim yarin foto paylascam cnm
Valla cnm 5 gun oruc tuttum 1-2 kilo kadar verdim simdi normal klasik diyet yapiyorum tek sorunum aksam cnm tatli turu istiyo ekmek yemiyorum bir yere oturmaya gitmedigim surece hamur isi yemiyorum cokta skmiyorm kendime yoksa kafaya cok takiyorum sktigimda bide ben bi ara cok az yedim kilo vermem durdu aslinda onemli olan az yemek degil kalorili seyleri bu diyet seruveninde birakmak veya haftada bir yemek ben bi 60 olsam ilk hedefim o senin boy kilo kacti cnm sen neler yapiyosun birbirimizin bilgileri belki yardimci olurAynen kuzum benimde keyfim yok sen nasıl bir yol izliyprsun banada yol gösterirmisin
Bnmde onceki gibi hic iradem yok napcm bilmiyormBenimde farklı bişey yaptığım yok senden hamur işi yemiyorum tatlı yrmiyorum şeker kullanmıyorum günde bir yada iki dilim ekmek yiyorum makarna haftada bazen bir kere bazen hiç yemiyorum kızartma türü yemiyorum ama yinede verwmiyorum malesef
Afiyet olsun cnm durmak yok gitck kilolar :)))) boyunuda yaz tatlim bnde yazdim daha iyi olur yorum yapmk icinGünaydin,sabah aç kilom 68.9
Kahvaltıdan önce iki bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Siyah yeşil zeytin
Peynir
Domatea
Salatalik
Ayy unittum onu sanırım boyum 165 yaşım 35Afiyet olsun cnm durmak yok gitck kilolar :)))) boyunuda yaz tatlim bnde yazdim daha iyi olur yorum yapmk icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?