- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Maşallah canım.Çok güzel kilo vermişsinAnladım cnm gidecek inşallah ben gene bu halimde sukur diyorum 89 kılodan bu kılolara geldım geriside gelck ınsallh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım.Çok güzel kilo vermişsinAnladım cnm gidecek inşallah ben gene bu halimde sukur diyorum 89 kılodan bu kılolara geldım geriside gelck ınsallh
Sagol cnm vermeyede devam edicem ınsallh:)Maşallah canım.Çok güzel kilo vermişsin
İyi geceler kızlAr. Uykum kaçtı. Topikte geziyorum :)
Biraz kalorili kahvaltı olmuş sankiGünaydın kızlar yeni bir güne ve haftaya merhaba ...
sesiniz çıkmıyor pek bu aralar ,yeni diyet haftamız hayırlı olsun .
ben regl oldum şükür şişkinlik gitti .
bu hafta tam gaz devam geçen haftaki hataları yapmayacağım
sabah kahvaltım
iki dilim tambuğday ekmeği
iki dilim kaşar
üç dilim karpuz
domates salatalık
yumurta
bol yeşillik
Biraz kalorili kahvaltı olmuş sanki
Akşamları hiç yememen daha iyi yada birtane ben sadece sabahları bir dilim bazen 2dilim çavdar ekmeği yiyiyorumKahvaltıyı biraz sıkı yapıyorum . Ara öğün yapmıyorum pek. Tambuğday ekmekleri küçük kare dilimlerden. Zamanla bir taneye düşüreceğim inşallah. Şimdilik dört dilim tambuğday ekmeği tüketiyorum günde. İki sabah ,iki akşam
Akşamları hiç yememen daha iyi yada birtane ben sadece sabahları bir dilim bazen 2dilim çavdar ekmeği yiyiyorum
Bende normalde çok ekemek tüketen biriydim ama kafamda bitirdim akşam yemeklerinde hiç aramıyorum bile ekmeğim olmasına rağmen yemeyi unutuyorum sende başarırsın eminimÇok iyi , tebrikler. Umarım ben de o kadar azaltabilirim
Tebrikler canım supersinSlm kızlar cuma kılom 66.1 di 3 gündür oruc tutuyorum bununda etkisiyle bugun 64.4 cıktım tartıda 3 günde 1.7 kılo vermısımmm
Afıyet olsun cnm oglen dolma yemissin zaten ıcınde pirinc var ekmek yemeseydın keske neyse bundan sonra dikkat edersın umarım tatlmKızlar menümu yazmak istedim sayfadan kopmamak için ama güzel olmadı pek. Beni taşlamak yok :)))
Limonlu su
Kahvaltı
3 kayısı
1 sb süt
Tarçın ile shake yaptim
Öğle biber dolması 1 adet
1 kase yoğurt
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 3 kayısı
1 sb süt Tarçın
3 kaşık special k
Akşam