- 1 Haziran 2018
- 546
- 1.080
- 28
Olsun tatlim oyle bi gerekce yok zaten ama boya gore kilo yorumu daha iyi oluyorAyy unittum onu sanırım boyum 165 yaşım 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun tatlim oyle bi gerekce yok zaten ama boya gore kilo yorumu daha iyi oluyorAyy unittum onu sanırım boyum 165 yaşım 35
Günaydın kızlar
geçen haftaki kilo: 70
Bu hafta 68.5
Boy :1.63
Geçen hafta adet şişkinliği vardı, o da gidince 1.5 kilo gitmiş. Ama dikkat ettim gerçekten bu hafta. Darısı diğer haftalara
Sağ ol canım. Dediğin gibi azim ve iradeyi güçlü tutunca oluyor ama insan her zaman aynı ruh halinde olmuyor
Cok iyi vermissin cnm biraz azimle oluyo gidiyo kilolar benim eski azmim yok olsa coktan 60 olmustm
Dogru cnm bide kilo azaldikca vermekte zorlasiyor aslinda hersey bizim elimizde hicbirsey ulasilmayan degildir hwdef kilomuzdaSağ ol canım. Dediğin gibi azim ve iradeyi güçlü tutunca oluyor ama insan her zaman aynı ruh halinde olmuyor
Afiyet olsun cnmKahvaltım kızlar. Yanda duran dilim yulaf unlu kek. Yaptıklarımı buzluğa atıyorum . Her gün bir ya da iki tane yiyorum. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum. Öğlen lessi 3 mil yapacagım insallah
Canım nerdeyse 1 kilo vermişsin. 800 gram az mı? Zaten haftada bir kilo en ideali. TebriklerrDaha iyi omabilirdi 700 gr gitmiş dediğim gibi veremiyorum boyum 158 geçen haftaki kilom 62.5 buhafta 61.700
Cok iyi vermissin cnm azar azar gidiyo ne guzel birden verdigim kilolari hep aldim ben bu sekil iyi bnceDaha iyi omabilirdi 700 gr gitmiş dediğim gibi veremiyorum boyum 158 geçen haftaki kilom 62.5 buhafta 61.700
Canım çilekte çok şeker var fazla kaçırma bilgin olsunGünaydın kızlar haftasonu yoğundum. Dün piknikteydik zaten. Ekmek yedim haliyle ama abartmadım. Akşam beşten sonra da yemedim bir şey.
Bugün haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin krem peynir iki adet tambuğday ekmeği
Öğle on tane kadar çilek
Yok canım fazla yemedim. Küçük çileklerdi zaten.Canım çilekte çok şeker var fazla kaçırma bilgin olsun