68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Kızlar nabersiniz bakalım ben iyi hissediyorum kendimi bu sabah evde egzersizlere başladım çok iyi geldi fırsat buldukçada leslie yapmayı düşünüyorum bu hafta hedefim 60 kiloya sabitlenmek
Bende spor yapmak istiyoruuummmm inşallah hedefine ulaşırsın canım. Leslie yaparken ayakkabı giymek daha iyi sonuç veriyormuş diye okumustum

Kızlar merhaba sabahtan beri yazamadım .bugün hastanedeydim insülin direnci teşhisi kondu.
doktor kesinlikle diyet ve spor dedi , ilerleyen seviyede ilaç da verilebilirmiş zaten tiroit hastasıydım şimdi bir de bu çıktı,ama ne yapalım diyete devam.
karbonhidratlardan uzak besleneceksin dedi o yüzden beyaz ekmeğe artık elveda

Bugün yediklerim
sabah iki küçük dilim yulaf unlu
lorlu kek ,1 yumurtalı mantarlı omlet, zeytin ,peynir ,şekersiz çay

öğlen az şekerli sütlü kahve

akşam salata ,iki dilim yulaf unlu lorlu kek

Kardeşim Instagram’dan almış lorlu yulaf unlu kek tarifi ,çok hoşuma gitti ben de yulaf alıp una çevirdim. Size de öneririm

Eklentiler

• A63C2741-E0C4-42D5-8A9B-2A7C1E414D4B.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 21A664F7-BECD-4287-A2B2-BE042F65E39A.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 38
  • F7375745-4FEE-4A76-B88A-2312A5464439.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 93B35EA3-ADBE-4DDC-BC00-A8240F08750C.png
    141,9 KB · Görüntüleme: 42
Gecmis olsun cnm ya beyaz ekmek zaten yararli birsey degil iyi olmus kestigin cnm onun yerine tam bugday tuket peki bu rahatsizligin gecici miymis cnm

Gecmis olsun cnm ya beyaz ekmek zaten yararli birsey degil iyi olmus kestigin cnm onun yerine tam bugday tuket peki bu rahatsizligin gecici miymis cnm

Evet geçebilir canım ama sürekli kontrol altında olmam lazımmış, yoksa şeker hastalığı cıkabilirmiş ileride. Son günlerde tambuğday yiyordum zaten. Artık yulaflı kek, çavdar ekmeği, tambuğday ekmeği gibi seyler yiyeceğim.belki ileride tamamen bırakırım ekmeği

Ay insallah duzelirsin cnm ben biraktim tamamen her turlu ekmegi sadece disari ciktigimda fas food tuketiyorum evde hamur isi ekmek yasakladim kendime yedimmi yiyesim geliyor yoksa napim:)

Günaydın kızlar, sabah kahvaltım

Ekmek yerine lorlu dereotlu kek
Peynir olarak da labne

Eklentiler

• 408D1655-ECDF-4D63-BEEA-7767A8565DFF.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar selam bugün bütün hayallerim suya düştü okadr dikkat etmeme rağmen bugün yine 62.5 kilo çıktım yani değişen birşey yok olmayacak ben başaramıyacağım galiba

Ekmek yemiyorum tatlı şeker yemiyorum hamur işi yok 2litre su içiyorum daha neyapayım bilmiyorum olmuyor işte
Üzülme canım bazen 100 gram bazen 500 gram veriyoruz. Bak geçen hafta vereceğime kilo aldım ben. Su içmek güzel ben de iki litre içiyorum.su içmesek kilo kaybı daha çok olur ama gerçek bir kilo kaybı olmaz. Bu şekilde su içerek ve az yiyerek giden kilolar gelmiyor bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…