68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Günaydın kızlar
geçen haftaki kilo: 70
Bu hafta 68.5
Boy :1.63

Geçen hafta adet şişkinliği vardı, o da gidince 1.5 kilo gitmiş. Ama dikkat ettim gerçekten bu hafta. Darısı diğer haftalara

Eklentiler

• D584D0D2-04F6-4B97-86F2-EE71D50073BB.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar
geçen haftaki kilo: 70
Bu hafta 68.5
Boy :1.63

Geçen hafta adet şişkinliği vardı, o da gidince 1.5 kilo gitmiş. Ama dikkat ettim gerçekten bu hafta. Darısı diğer haftalara

Cok iyi vermissin cnm biraz azimle oluyo gidiyo kilolar benim eski azmim yok olsa coktan 60 olmustm

Kahvaltım kızlar. Yanda duran dilim yulaf unlu kek. Yaptıklarımı buzluğa atıyorum . Her gün bir ya da iki tane yiyorum. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum. Öğlen lessi 3 mil yapacagım insallah

Eklentiler

• 1CC484FD-5AC5-4E74-8293-3FA3F4AC3676.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar akşam yemeği yemedim spor yaparken vakit geç oldu saat 7den sonra bişey yemek istemiyorum 10000 adım attım karın ve bacak egzersizi yaptım çok fazla su içemiyorum ne yapmam lazım bugün bir litreyi geçmemiştir

Selam kızlar
Öğlen bir dilim pasta yedim kızlar, komşu gelmişti, biraz kaçamak oldu.

Akşam bir tabak mantar sote
Bir dilim yulaflı kek, yarım kase çorba

Su iki litre

Birazdan pulbiberli limonlu yogurdumu yiyeceğim

Kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor hafta sonu pek iyi geçmedi malum
Kahvaltı
İki dilim peynir
3form bisküvi
Domates salatalık zeytin
Arada bir tane erik

Günaydın kızlar haftasonu yoğundum. Dün piknikteydik zaten. Ekmek yedim haliyle ama abartmadım. Akşam beşten sonra da yemedim bir şey.
Bugün haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin krem peynir iki adet tambuğday ekmeği

Öğle on tane kadar çilek

Canım çilekte çok şeker var fazla kaçırma bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…