- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Aynen cnm bayrama 5 lı rakamları gorecezz hadi bakalım herşey bizim elimizde kızcelerrrEki Görüntüle 2165644 bu hafta daha çok sıkmamız lazım kızlar bayrama kadar hedefimize ulaşmamız lazım
Eki Görüntüle 2165644 bu hafta daha çok sıkmamız lazım kızlar bayrama kadar hedefimize ulaşmamız lazım
Aynen cnm bayrama 5 lı rakamları gorecezz hadi bakalım herşey bizim elimizde kızcelerrr
Olsun cnm haftaya yenı bı Baslangıc yapalım kılo artısın olduysa farkli bi yeme sekli yap kendine sana yaramayan seylerı azaltEki Görüntüle 2165760 500 gr almış halim(((
Evet ya ben bu hafta kaza oruçlarımı tutucam hemde arınmam lazım bakalım haftaya cuma kac olucmİnşallah kızlar ya bu hafta çok dikkat edelim
Ay cnm hıc sorma bnmde alt gobek gitmiyor Bı turlu doğumdan kaynaklı zor biraz gider acaba 55 kılodada o gobek kalırmı bilmiyorumKızlar göbeğimden nefret ediyorum adeta benden bağımsız yaşıyor
Aynen cnm oyle de olur burda cok kısı degılız zaten dıger arkadaslarda gelsınhelloo kızlar benzer hedeflerdeyiz, bizim gruba da arada menülerinizi yazsanıza yardımlaşalım - 69'dan 57'ye nasıl yapsam - başlığındayız.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/69dan-57ye-nasil-yapsam.1061483/
Canım benim boyda kısa göğsümde yok direk göbek ortaya cıkıyo 158 boyAy cnm hıc sorma bnmde alt gobek gitmiyor Bı turlu doğumdan kaynaklı zor biraz gider acaba 55 kılodada o gobek kalırmı bilmiyorum
Senın boyun kac cnm
Ya ben ya ben...Kızlar göbeğimden nefret ediyorum adeta benden bağımsız yaşıyor
Sarkıklık var mı kızlar sizde de. Ya kilo aldıkça mide büyüyor göbeğin üstüne baskı yaptıkça aşağı dogru sarkma oldu ben de. Sezaryen Doğum yaptım gider mi zayıflayınca ? Siz de durum nasıl?Canım benim boyda kısa göğsümde yok direk göbek ortaya cıkıyo 158 boy
Ben iki sezaryen oldumSarkıklık var mı kızlar sizde de. Ya kilo aldıkça mide büyüyor göbeğin üstüne baskı yaptıkça aşağı dogru sarkma oldu ben de. Sezaryen Doğum yaptım gider mi zayıflayınca ? Siz de durum nasıl?
Anladım cnm gidecek inşallah ben gene bu halimde sukur diyorum 89 kılodan bu kılolara geldım geriside gelck ınsallhCanım benim boyda kısa göğsümde yok direk göbek ortaya cıkıyo 158 boy
Sarkıklık var mı kızlar sizde de. Ya kilo aldıkça mide büyüyor göbeğin üstüne baskı yaptıkça aşağı dogru sarkma oldu ben de. Sezaryen Doğum yaptım gider mi zayıflayınca ? Siz de durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?