• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Kızlarrrrr ben çiğ köfete yedim 1saat önce:KK42::skandal:ama lavaşsız yedim uzun süredir yememiştim canım çok istedi yarın ekmek yemeyeceğim hiç dengeleyeceğim sözz:oops::oops:

Günaydın kızlar sirkeli suyumu içtim şimdi kahvaltı zamanı... domates salatalık zeytin peynir yumurta ve bir dilim tambuğday ekmeğiyle güne başlayalım. Hadi bismillah

Bugün daha kontrollü gidiyorum.su an yeşil çay içiyorum. Benim evdeki en büyük problemim şu.oglum çok zayıf o kilo aldın diye bol kaloruli yiyecekler yapitorum aralarda yesin diye. Nutellali krep pastası gibi.sonra dayanamayıp ben de yiyorum.

Bugün iyi ama akşama köfte salata yoğurt yemeyi planlıyorum.

Bu arada az önce selulitlerimi gördüm kabus gibi. Nasıl gider onlar.sekwr tuketimi ile mı alakali

Sabah kahvaltım
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin çay toplamı 186 kalori
Öğleyin yoğurt yarım paket form bisküvi toplamı211kalori
Aralarda erik ve nescafe içtim toplamı
130 kalori
Akşama kabak yemeği ve birtane biber dolma ve yoğurt yiyeceğim toplamı
304 kalori yatarken yoğurt kürü yapacağım onunla beraber toplam bugün 1000kalori altında kalacağım bu şekilde takip ederek zayıflamayı planlıyorum kalori takibi yaparak

Bugünlerim biraz sıkıntılı geçiyor kızlar en kısa zamanda aranıza katılaçağım inşallah,
Ama şeker ğerçekten en büyük düşman :(((

Günaydın bu sabah daha iyi başladım.once çıktım yürüdüm,sonra çocuk durmadı diye arayınca eşim 30 dakikada eve dondum.

Kahvaltı
İki haşlanmış yunurta
Peynir
Domates salatalık biber maydanoz
Çay
Bugün hiç ekmek yemedim mutluyum

Günaydın bu sabah daha iyi başladım.once çıktım yürüdüm,sonra çocuk durmadı diye arayınca eşim 30 dakikada eve dondum.

Kahvaltı
İki haşlanmış yunurta
Peynir
Domates salatalık biber maydanoz
Çay
Bugün hiç ekmek yemedim mutluyum
Günaydınnn sabah aktivitemiz de kahvaltımız da aynı sayılır :)

Merhaba kızlar
Sirkeli su
klasik kahvaltı
Bir küçük tabak kavun
Yeşilçay

Şimdiye kadar yediklerim bunlar. İki gün içinde hasta olmam gerekiyor. Şişkinlik oluyor. Aksama doğru mutlaka kaçamak oluyor.Yarın tartıda çok da eksi göreceğimi zannetmiyorum :( :(

Merhaba kızlar
Sirkeli su
klasik kahvaltı
Bir küçük tabak kavun
Yeşilçay

Şimdiye kadar yediklerim bunlar. İki gün içinde hasta olmam gerekiyor. Şişkinlik oluyor. Aksama doğru mutlaka kaçamak oluyor.Yarın tartıda çok da eksi göreceğimi zannetmiyorum :KK43: :KK43:
İlk haftanın günahı olmaz ben de göremeyeçeğimo_O

Kızlar sadece istediğimizi istediğimiz zaman istediğimiz kadar yiyiyoruz diye istediğimiz fiziğe sahip değiliz bu çok saçma çünkü biz istersek herşeyi başarırız,bi çikolataya mı yenileçeğiz! Güç bizde!

Back