65’ten 50’ye kilo verme yolculuğum

Kızlar merhaba yoğunluktan dolayı dün yazamadım zaten yazılacak bir başarı yoktu da yine de yılmadan yazmaya devam edeceğim.

15.12.2020
Sabah: Sucuk+salam+mantar+yumurta+domates+maydanozlu mini dürüm
Öğlen: 2 noodle
Akşam: Mercimek çorbası+yulaf ezmesi+köz salatası

Dün biraz abarttım evet. O yüzden plates bandı kullanarak 40 dk leslie yaptım.

Bugun orucluydum
Iftar:
2 tane trabzon hurmasi
4 yemek kasigi kadar bulgur pilavi ustune cok az sulu kofte
Yarim kase cacik
Cok az kis salatasi
Iki lokma ekmek

Son düzenleme:
16.12.2020

Sabah
1 yumurta+1 tavuk burger +2 dilim çavrdar ekmeği

Öğle
3 köfte+domates+elim ladar ekmek

Akşam
Yoğurtlu havuç salatası+ 5-6 sarma
Çay+2 kremalı bisküvi

Bugün 20 dk çok dik yokuş çıktım spora halim kalmadı. 1buçuk yaşındaki evlatcağızım izin verirse tek isteğim biraz kitap okumak

17 Aralik persembe
Kahvalti:
1 bardak smoothie
1 puaca
Ara:
1 kirmizi elma
Aksam:
Kucuk porsiyonlarla tavuklu mantar sote
Makarna
Cok az ekmek
Bol kis salatasi

Neden kimseden ses cikmiyo?Ben yalnizmiyim?
Hayır hayır ben geldim
17 Aralık perşembe
Sabah
Yarım tabak sütlü gevrek

Öğlen
Yoğurtlu havuç salatası

Akşam
Pirinç pilavı ve ızgara tavuk yanında bol köz salata

Çay+3 bisküvi

Spor
20+30 olacak şekilde aralıklı Leslie toplam 5mil

Iki gundur harikasin
Sen de farkindasindir eminim
Gittikce oturuyo di mi?

Iki gundur harikasin
Sen de farkindasindir eminim
Gittikce oturuyo di mi?
Vücudumda bir dinçlik hissediyorum sadece o var. Eşim eşlik etse bi tur daha Leslie yaparım o derece bir hareket enerji kazandım. Ama arada kaçamak oluyor maalesef. Az önce meyve yedim mesela 1 tabak... Pazartesi belli olur artık ne yaptım ne yapamadım heyecanlıyım. Bir de regl başladı aşırı baş ağrısı tatlı isteği var o mahvetti beni ama en azından vazgeçemiyorum o da sizinle birlikte olma düşüncesinden dolayı. Bu nedenle teşekkür ederim

Insan alisana kadar oluyo bu tip seyler.Kendini bi takip et mesela ne yedigin zaman aclik hissetmiyosun?Mesela ben tarcinin sanirim bana halsizlik yaptigini kesfettim.Kendime watsapp grubu kurdum sadece kendjmin oldugu oraya yaziyorum menumu ve asiri aclik ve halsizlik cektigim gunleri not alip degerlendirme yapiyorum.

Bi de regliyken 1 gunluk pirinc lapasi diyeti cok etkili diyolar bi bak istersen formlarda.Ben reglimi bekliyorum.

Bi de regliyken 1 gunluk pirinc lapasi diyeti cok etkili diyolar bi bak istersen formlarda.Ben reglimi bekliyorum.
Valla ne yesem açlık yaşıyorum ama şöyle yoğun olduğum günler hiç yemesem bana mısın demem ama evdeysem can sıkıntısına sürekli acıkıyorum. Meyve beni acıktırmıyor mesela ama soğan sarımsaklı şeyler tatlı isteği uyandırıyor. Tarçın o isteği kesiyor içme suyuna çubuk tsrçın ve limon kabuğu koyuyorum sürekli

Merak ettim bi araştırayım gerçekten pirinç lapası diyeti

Evet baska seylere yonelince insan acligi unutuyo

18 Aralık 2020

1 buçuk haşlanmmış yumurta
1 tavuk burger
2 dili. Çavdar ekmeği
Çok az şekerli çay

Yarım kase sütlü pekmezli gevrek

Tavuk köftesi+salata

30dk leslile

Bugun orucluydum
Iftar:
1 tane trabzon hurmasi
2 tane kabak dolmasi kucuk
1 yemek kasigi yogurt
Kis salatasi
Sahur niyetine bi saat sonra bi su bardagi kadar kefirli meyveli smothy ile tamamlicam insaAllah

Bugun orucluydum
Iftar:
1 tane trabzon hurmasi
2 tane kabak dolmasi kucuk
1 yemek kasigi yogurt
Kis salatasi
Sahur niyetine bi saat sonra bi su bardagi kadar kefirli meyveli smothy ile tamamlicam insaAllah
Çok iyi maşallah ben bu ara bozdum baya.

Dün ekmek ve sebzeli menemen+zeytin+şekerli çay
Öğlen noodle+ karışık meyve
Akşam etli ve mercimekli bulgur+ brokoli salatası.

Porsiyonlarım çoktu. Spor da yapamadım temizlikle uğraştım. Kendimi beğenmedim dün

Zamanla bi duzene oturtursun insaAllah

Bugun oruc tuttum
Iftar:
2 tavuk kofte
4 5 tane hamsi
Sogan salatasi
1 dilim tam bugday ekmek
1 tatli kasigi findik ezmesi
1 trabzon hurmasi
1 saat kadar sonra salep yapip icecem insaAllah

Merhaba ben bugün tartıldım 63.1 ile tam 1 kilo vermiş olduğumu gördüm çok şükür :) bundan sonraki aşamalarda yarışmalara katılmaya karar verdim. Bu az katılımlı konularda istediğim verimi elde edemiyorum. Sağlıkla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…