- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Evet 1 saat tempolu yürüyüş 3 mile walk 30 squat ve birazda mekik azda yemek 1.5 su bugünlük yeter yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supersin ay okadar yapamam kesin olurum ben canım40 dk koşu(jessica simith indoor jogging) ve mary helen bowers outer thigh(dış bacak) ve pilates çemberi ile 50 adet iç bacak çalışması yaptım ve bacaklarım müthiş ağrıyor Birazdan da pazar giderim
40 dk koşu(jessica simith indoor jogging) ve mary helen bowers outer thigh(dış bacak) ve pilates çemberi ile 50 adet iç bacak çalışması yaptım ve bacaklarım müthiş ağrıyor Birazdan da pazar giderim
Nedense leslie ise yaramayacak gibi geliyor. Sadece terliyorum bendeki 1 saat plates yapsamBen de pilates topunu dizlerimin arasına alıp sıkmaya başladım canım bugün 50'şerden iki set yaptım, iç bacaklar bayağı yanıyor Bu bacaklar ya incelecek ya incelecek
21 Day Fix diye bir fitness programına başladım bu arada kızlar. Leslie spor değilmiş bunu anladım bugün. Ne zordu bee
tesdufen yazını gördüm.20 gündür yerimde saydığımı hissediyorum canım, çok demoralize oldum son zamanlarda
Nedense leslie ise yaramayacak gibi geliyor. Sadece terliyorum bendeki 1 saat plates yapsam
kızlar leslie'nin beğendiğim tempolu videoları var ama genelde kilosu çok olanlar yaptığında daha fazla fayda ediyor.Hakkını asla yiyemem sizinle resmimi paylaşım bakın aradaki farka maşallah diyin lütfen(LesliE sayesinde)
şu anki halim bu basenlerde gitse süper olacak
tesdufen yazını gördüm.
bende bayağı takılmıştım 58 ve 57de megersem yağdan verip kas yapıyomuşum:)
diyetısyenım analizde söylemişti.
ölçülerin çok iyi sanırım inceldin kas yaptın yada kilon takıldı biraz daha sabret canım.Tartıya aldanmamak gerek önemli olan ölçülerdir her zamanBu sabah ölçülerimi aldım yeniden kızlar. 21 day fix'in yarattığı etkiyi de daha iyi anlamamı sağlayacak 21 gün sonra. Şöyle değişiklikler olmuş 1 mart'ta aldığım ölçülere göre;
Göğüs : 90 --> 87
Bel : 70 --> 67
Göbek : 81 --> 79
Kalça : 101 --> 97
Bacak : 55 --> 52,5
Kol : 29 --> 28
Bilmiyorum iyi midir yetersiz midir. Yerimde saymamışım en azından diye şükrediyorum sadece
Haklisin canım . Başka bir cardio bulayım bari. Yarım saat yapsam iyi olur . 1 saat yürüyüş ip atlama yada basliyacam. 15 dakika zaten karın egzersizi yapıyorumLeslie'yi ben de seviyorum ama temposu çok hafif diğer fitness programlarına göre. Daha orta yaşlı insanlara yönelik olduğunu düşünmeye başladım. Cardio programı dediğin zaman insanity workout falan olayın özü yani. Videolarını bir inceleyin derim, yapmaya cesaret bile edemedim açıkçası :)
Teşekkür ederim canım inşallah benim de öyledir. Yoksa bu çaba boşunaysa üzücü yani. Emek vermesem karşılığını beklemeyeceğim, ama hem yoruluyorum hem de ele geçen bir şey yok
Canım şu 21 Day Fix bir link atarmisin bende ordan yapayimBu sabah ölçülerimi aldım yeniden kızlar. 21 day fix'in yarattığı etkiyi de daha iyi anlamamı sağlayacak 21 gün sonra. Şöyle değişiklikler olmuş 1 mart'ta aldığım ölçülere göre;
Göğüs : 90 --> 87
Bel : 70 --> 67
Göbek : 81 --> 79
Kalça : 101 --> 97
Bacak : 55 --> 52,5
Kol : 29 --> 28
Bilmiyorum iyi midir yetersiz midir. Yerimde saymamışım en azından diye şükrediyorum sadece
ölçülerin çok iyi sanırım inceldin kas yaptın yada kilon takıldı biraz daha sabret canım.Tartıya aldanmamak gerek önemli olan ölçülerdir her zaman
Haklisin canım . Başka bir cardio bulayım bari. Yarım saat yapsam iyi olur . 1 saat yürüyüş ip atlama yada basliyacam. 15 dakika zaten karın egzersizi yapıyorum
Canım şu 21 Day Fix bir link atarmisin bende ordan yapayim
Sagol canım bilmiyorum ama bir araştırayım. Youtu.be baktım jillian baya zorluyor odaTeşekkür ederim canım benim moral
Bu 21 day fix de her gün 30 dakikalık videolar yaptırıyor. İnşallah işe yarar kızlar ya leslie ile bir saat yapmaya alışınca garipsedim böyle kısacık videoları :)
Ben torrentten indirdim canım internet üzerinden linki var mı bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü tek bir video değil dediğim gibi. Şöyle bir takvimi var;
Eki Görüntüle 1802550
Y yahsi1981 torrent kullanmayı bilmiyorsan jillian michaels'in 30 days shred programı var galiba youtube'da, onu bir araştır istersen :)
Sagol canım bilmiyorum ama bir araştırayım. Youtu.be baktım jillian baya zorluyor oda