- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 63
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım çok güzel gidiyorsun17 ocak 2021 pazar menum
Sabah 1 bardak sut 7 hurma
Oglen 1 kase yogurt 7 hurma
Aksam 1 kase yogurt 7 hurma
1 litre limonlu sodali yesil cay
1 litreden fazla su
Sporda dinlenme gunum
Cok tsk ederim.hic birakasim yok.Sonuna kadar gitmek istiyorum bakalim.Maşallah canım çok güzel gidiyorsun
İnşallah gideriz. Hurma diyetin kaç gün devam edecekCok tsk ederim.hic birakasim yok.Sonuna kadar gitmek istiyorum bakalim.
7 gun dusunuyorum.Kilo verme durumuma bagli.Kilo vermem durursa birakirim ya da az verirsem.İnşallah gideriz. Hurma diyetin kaç gün devam edecek
Ben de hurma diyeti yapmıştım, güzel de kilo vermiştim. Ancak sonrasında çok çabuk geri aldım.7 gun dusunuyorum.Kilo verme durumuma bagli.Kilo vermem durursa birakirim ya da az verirsem.
Dikkat etmedigin icin mi?yoksa dikkat etsende mi aldin?Kafam cok karisik su andaBen de hurma diyeti yapmıştım, güzel de kilo vermiştim. Ancak sonrasında çok çabuk geri aldım.
Çok dikkat edemedim tabi. Yaparken kilo verdim. Sonrasında kendimi pek tutamadığım için kilo aldım.Dikkat etmedigin icin mi?yoksa dikkat etsende mi aldin?Kafam cok karisik su anda
Ben de bugun 3 gunum.Daha yapmicam.Eger geri almazsam ayda 2 gun yaparim.Sabahlari mide bulantisi filan yapti.Çok dikkat edemedim tabi. Yaparken kilo verdim. Sonrasında kendimi pek tutamadığım için kilo aldım.
İnşallah senin öyle olmaz.
Bu sebeple şok diyetleri uygulamıyorum pek fazla
Tamam yarin haber veririmH hayatyasamayadeger yarın tartılmayı unutmayalım
Harika canım. İnşallah hep böyle devam eder.Guncel kilom 62.2
InsaAllah cok tsklerHarika canım. İnşallah hep böyle devam eder.