• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Aa senin de ki dondurman var😆😆😆 ben kendimi tuyuyorum yememek icin. Suan kac kilodasin👀
Merhaba misafirler sıcaklar(aşırı sıcak havada tansiyon sorunum oluyor) yorgunluk derken sağlıklı beslenmeyi askıya aldım maalesef ama hiç bir yere gitmiyorum çünkü kesinlikle 60ın altına inmem lazım acilen.tartılmıyorumda bayramdan sonra devam edeceğim hemde sporla beraber çünkü sıkılaşmam lazım yaşla beraber derimin yumuşadığını iyice farkediyorum bunu söyleyeceğime kırk yıl düşünsem inanmazdım hep sımsıkı bir derim vardı aaah ah:olamaz::olamaz::olamaz:

hahaha:oops::KK57::KK57::KK57: bir önceki mesajda yanlış alıntı yapmışım :skandal::p sen ne alemdesin devammı?

Allah Allah şimdi doğru görünüyor :oops: neyse böylelikle konumu güncellemiş oldum:21:

Havalar çok sıcak ya hiç spor yapılmıyor. Diyette yetersiz kalıyor. Ben bu kilomun üstüne eklememeye çalışacağım. :KK43: inş havalar serinleyince başlarım. Ama az önce sıcaktan bir sürü buzzzz gibi karpuz yedim:olamaz:
Pişmanmıyım asssslaaa :KK70:

Havalar çok sıcak ya hiç spor yapılmıyor. Diyette yetersiz kalıyor. Ben bu kilomun üstüne eklememeye çalışacağım. :KK43: inş havalar serinleyince başlarım. Ama az önce sıcaktan bir sürü buzzzz gibi karpuz yedim:olamaz:
Pişmanmıyım asssslaaa :KK70:
Afiyet olsun:KK36: Evet tek başına diyet yetersiz kalıyor maalesef ki onuda düzgün yapamıyorum sıcakta zaten.Birde bu sıcakta çok fena grip oldum:KK35::hasta:

Allah Allah şimdi doğru görünüyor :oops: neyse böylelikle konumu güncellemiş oldum:21:
Merhaba🌸🌸🌸
Ben bir ara 64.3 u gordum sonra yine 65😆😆 istikrarli ilerleyemiyorum,illa ki biseyler cikiyo. 2 gun yuruyorum 3. Gun keyfim olmiyo hersey anlamsiz geliyo. Ben de 60 in altina inip 5 li rakamlara donmek istiyorum artik:(

Çok geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim canım hala tam düzelemedim ama daha iyiceyim
Merhaba🌸🌸🌸
Ben bir ara 64.3 u gordum sonra yine 65😆😆 istikrarli ilerleyemiyorum,illa ki biseyler cikiyo. 2 gun yuruyorum 3. Gun keyfim olmiyo hersey anlamsiz geliyo. Ben de 60 in altina inip 5 li rakamlara donmek istiyorum artik:KK43:
inşallah olacak devasa kilolar değil altı üstü beş altı kilo azmettikten sonra verebiliriz inşallah

teşekkür ederim canım hala tam düzelemedim ama daha iyiceyim

inşallah olacak devasa kilolar değil altı üstü beş altı kilo azmettikten sonra verebiliriz inşallah
Mutlu bayramlar💝 ben diyeti bosladim🥺 ve bir haftadir tartilmadim. Bilmiyorum yine bi saldim cayira mevlam kayira modundayim😶

iyi günler :KK36: çarşamba sabah tartıldım ve şok oldum bu yaz tam 7 kilo almış bulunuyorum.O şokla sıcakların geçmesini beklemeden spora başlamaya karar verdim.Ben eskidende gece serin olunca akşam yemeğinden 3 saat sonra saat 10 gibi spor yapıyordum.İki gecedir yapıyorum ve bir şaşkınlık daha yaşıyorum o kadar hamlamışımki lesli ile bir mil ancak yapabildim.Yavaş yavaş artıracağım birden zorlayıp vücudum tutulsun istemiyorum.On gün sonra yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağım zaten bari işe başlamadan hamlığımı atayım.

Back