- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hayır ben geldimNeden kimseden ses cikmiyo?Ben yalnizmiyim?
Iki gundur harikasinHayır hayır ben geldim
17 Aralık perşembe
Sabah
Yarım tabak sütlü gevrek
Öğlen
Yoğurtlu havuç salatası
Akşam
Pirinç pilavı ve ızgara tavuk yanında bol köz salata
Çay+3 bisküvi
Spor
20+30 olacak şekilde aralıklı Leslie toplam 5mil
Vücudumda bir dinçlik hissediyorum sadece o var. Eşim eşlik etse bi tur daha Leslie yaparım o derece bir hareket enerji kazandım. Ama arada kaçamak oluyor maalesef. Az önce meyve yedim mesela 1 tabak... Pazartesi belli olur artık ne yaptım ne yapamadım heyecanlıyım. Bir de regl başladı aşırı baş ağrısı tatlı isteği var o mahvetti beni ama en azından vazgeçemiyorum o da sizinle birlikte olma düşüncesinden dolayı. Bu nedenle teşekkür ederimIki gundur harikasin
Sen de farkindasindir eminim
Gittikce oturuyo di mi?
Insan alisana kadar oluyo bu tip seyler.Kendini bi takip et mesela ne yedigin zaman aclik hissetmiyosun?Mesela ben tarcinin sanirim bana halsizlik yaptigini kesfettim.Kendime watsapp grubu kurdum sadece kendjmin oldugu oraya yaziyorum menumu ve asiri aclik ve halsizlik cektigim gunleri not alip degerlendirme yapiyorum.Vücudumda bir dinçlik hissediyorum sadece o var. Eşim eşlik etse bi tur daha Leslie yaparım o derece bir hareket enerji kazandım. Ama arada kaçamak oluyor maalesef. Az önce meyve yedim mesela 1 tabak... Pazartesi belli olur artık ne yaptım ne yapamadım heyecanlıyım. Bir de regl başladı aşırı baş ağrısı tatlı isteği var o mahvetti beni ama en azından vazgeçemiyorum o da sizinle birlikte olma düşüncesinden dolayı. Bu nedenle teşekkür ederim
Bi de regliyken 1 gunluk pirinc lapasi diyeti cok etkili diyolar bi bak istersen formlarda.Ben reglimi bekliyorum.Vücudumda bir dinçlik hissediyorum sadece o var. Eşim eşlik etse bi tur daha Leslie yaparım o derece bir hareket enerji kazandım. Ama arada kaçamak oluyor maalesef. Az önce meyve yedim mesela 1 tabak... Pazartesi belli olur artık ne yaptım ne yapamadım heyecanlıyım. Bir de regl başladı aşırı baş ağrısı tatlı isteği var o mahvetti beni ama en azından vazgeçemiyorum o da sizinle birlikte olma düşüncesinden dolayı. Bu nedenle teşekkür ederim
Valla ne yesem açlık yaşıyorum ama şöyle yoğun olduğum günler hiç yemesem bana mısın demem ama evdeysem can sıkıntısına sürekli acıkıyorum. Meyve beni acıktırmıyor mesela ama soğan sarımsaklı şeyler tatlı isteği uyandırıyor. Tarçın o isteği kesiyor içme suyuna çubuk tsrçın ve limon kabuğu koyuyorum sürekliBi de regliyken 1 gunluk pirinc lapasi diyeti cok etkili diyolar bi bak istersen formlarda.Ben reglimi bekliyorum.
Evet baska seylere yonelince insan acligi unutuyoValla ne yesem açlık yaşıyorum ama şöyle yoğun olduğum günler hiç yemesem bana mısın demem ama evdeysem can sıkıntısına sürekli acıkıyorum. Meyve beni acıktırmıyor mesela ama soğan sarımsaklı şeyler tatlı isteği uyandırıyor. Tarçın o isteği kesiyor içme suyuna çubuk tsrçın ve limon kabuğu koyuyorum sürekli
Merak ettim bi araştırayım gerçekten pirinç lapası diyeti
Çok iyi maşallah ben bu ara bozdum baya.Bugun orucluydum
Iftar:
1 tane trabzon hurmasi
2 tane kabak dolmasi kucuk
1 yemek kasigi yogurt
Kis salatasi
Sahur niyetine bi saat sonra bi su bardagi kadar kefirli meyveli smothy ile tamamlicam insaAllah
Zamanla bi duzene oturtursun insaAllahÇok iyi maşallah ben bu ara bozdum baya.
Dün ekmek ve sebzeli menemen+zeytin+şekerli çay
Öğlen noodle+ karışık meyve
Akşam etli ve mercimekli bulgur+ brokoli salatası.
Porsiyonlarım çoktu. Spor da yapamadım temizlikle uğraştım. Kendimi beğenmedim dün