Ben hem sabah hem öğle ekmek yiyorum. Ekmekten başka yiyecek birşey bulamıyorum öğlede
ben 1 öğünde yarım ekmekten fazla yıyordum canım sımdı ekmek yerıne salata yıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hem sabah hem öğle ekmek yiyorum. Ekmekten başka yiyecek birşey bulamıyorum öğlede
Sağol canım takıma bir iki kere uğradım ama kadro tamamen değişmiş selam versem alan olmazdı diye yazmadım Mezun oldum ama hala diyet topiklerindeyim Sana da başarılar
merhaba kızlaar yürüyüşten geldim şimdi yaklaşık 2 km yürüdüm kendimi çok iyi hissediyorum az yediğim için. Spordan sonra sade soda içtim. birkaç antep fıstığı yedim o kadar kaçamak olsun dedim. şimdilik iyi gibi gidiyorum. bence buradaki herkes iyi gidiyor. sadece 2 dilim ekmek yiyen arkadaşlar tam tahıllı ekmek yiyin ve tek dilime indirin hem daha çok doyacaksınız hem de daha çok besin değeri alacaksınız. ben sadece kahvaltıda ekmek yiyorum tam tahıllı 1 dilim max. oda.
ben 1 öğünde yarım ekmekten fazla yıyordum canım sımdı ekmek yerıne salata yıyorum
Ne guzel ya benimde basen kismi sorunlu bende verince gobekten veriyorum basen olunca bence daha iri algilaniyosun gobek en azindan biraz daha saklanilinir bisey gobek icin sporlar yazsan google'a bulursun aslinda etkili sporlar hatta bazi videolarda sadece gobek icin hareketler yapiyorlar onlari bulursan 10 15 dkda gobek egzersizini yapmis olursun harika olurkilo vermesine veriyorum ama benim sorunum göbek zayıflayınca da göbekten fazla gitmiyo aklıma geldikçe ve bilinçsizce yaptığım spordan başka bişey de yapmıyorum.
Yesilcayi aktardan almis babam dun yalniz zam gelmis kilosu 20den 45e cikmis devlet uctu nerden zam yapsa sasirdi ya seker yasak bana dukandan dolayi o yuzden artik kafaya hupletir icerim birde kahve bakanim olsa o kahve baya tatli gelirdi aslinda yesilcay icince cin gibi oluyorum o yuzden ders calisirken kahve yerine yesilcay icerim iyi oluyor bu elimdeki yesilcay bitsin dedigini alicam canim tesekkur ettimcanım türk kahvesi zaten akşam yemeğinden 2 saat sonra KESİNLİKLE şekersiz içilmeli bu şekilde türk kahvesiyle ve yediklerine dikkat ederek bir kız arkadaşım 5 kilo vermişti. yeşilçayıda çaykurun bergamotlu yeşilçayı var hakiki kuru çay şeklinde ben her fincan için 1 yemek kaşığı kaynamış suya döküp 5 dakika sonra süzüp biraz ılıyınca içiyorum. çok geç saatlerde içme uyku açıyor malesef. çaykurun yeşilçayını bence seveceksin. ben bayılarak içiyorum ve metabolizmayı ciddi şekilde hızlandırıyoor :)
Kabak yemegini cook severim sevmez misinn onu soyle bol dereotuyla yada bak mucver de olur hatta mucveri tek gecerim ..bu arada sabah yazmissin bunu tam olarak uyabildin mi bunlara uyduysan bence bugunden diyete baslamis sayalim seniGünaydın canım, gerçi öğlen oldu ama neyse :) Herkese iyi pazarlar..
Sabah 10 da kalktım, su içmek aklıma gelmedi zaten çok su içen biri değilim Gerçi bu sefer hamilelikteki gibi zorlayacağım en az 2 litre..
Kahvaltıdan önce kızımla yarım saat dans ettik, hopladık zıpladık. Sonra güzel bir kahvaltı ama çok da kaçırmadım ölçüyü. Malum son kahvaltı. Hep bu sonlar mahvetti zaten bizi
Neyse şimdi temizlik ve ütü vakti az kalori yakarız. Akşama kadar salatalık ve elma yerim. Akşam yemeğimde sebze zaten. Zeytinyağlı kabak Böylece dengelemiş oluruz..
P.tesi daha rahat girerim hoşçakalın.
Harikaaa menuuukızlar günaydınnnnn
sabah ;
2 bardak su
geç kalktığım için annem öğlen için çorba yapmış bende kahvaltı yerine;
1 kase çorba + 1 dlm tam buğday ekmeği yedim:)
1 saat sonra öğlen olarak;
3 küçük fırınlanmış patates + yoğurt yiyeceğim
akşamda yine çorba ve salata
şimdi jillian yapmaya gidiyorum level 2de son günüm kızlar fotoda çekip koycam jillian bitince yine çekıcem aradakı farkı görürüz öpüldünüzzzz
Kekte dahil olmak uzere menunu sevdim bence yuruyusle dengelemissin hic uzulmesabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay
ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..
Simdi turk kahvesi icecegim.
Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt
suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.
YGS LYS olaylarini iyi bilirim 2 sene sinava hazirlandim simdide kardesim hazirlaniyor aklina takilan bisey olursa sor canim yardimci olmaya calisirim :) hangi bolumu istiyorsun
Hoşbuldum. Devamlılık konusunda şüpheniz olmasın hergün paylaşım yaparım ama YGS'ye hazırlandığım için öyle saatlerce internet başında değilim. Anlayış gösterirsiniz artık
Boy: 163 Kilo: 57 Hedef: 48
Kızlaaar merhaba ben bugün geç uyandım eşimin mesleğinden dolayı gecemiz gündüzümüz hep karışıyor :/ Sabah kahvaltısı (geç kahvaltı)2 tane eti çay keyfi ve yeşilçay akşam yemeğinden önce yine yeşilçay içtim. akşam yemeğini de az önce yedim napoliten soslu makarna üzerine bir küçük ton balığı açtım ve bugünlük yemek olayını bitirdim. aksam saat 7 gibide şekersiz türk kahvemi içeceğim. :)
bu arada ben günlük 3 lt yakın su tüketiyorum bilhassa yatmadan önce 1 lt su içiyorum çok faydası var mı bilmiyorum
İlazkizi (yasemin miydi ozlem miydi karistiririm diye soylemiyorum adini ozur dilerim ) aksam yemegin gayet iyiakşam yemeğim ;
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
bol limonlu roka
ufak bir kase sütlaç :)
bu arada ben ekmeği sadece sabahları 1 dlm tüketiyorum canlarım
YGS LYS olaylarini iyi bilirim 2 sene sinava hazirlandim simdide kardesim hazirlaniyor aklina takilan bisey olursa sor canim yardimci olmaya calisirim :) hangi bolumu istiyorsun
ne kadar güzel en azından yürüyüş yapabiliyorsun ben hiçbir şekilde spor yapamıyorum.çünkü o ortamım yok.
Ne guzel ya benimde basen kismi sorunlu bende verince gobekten veriyorum basen olunca bence daha iri algilaniyosun gobek en azindan biraz daha saklanilinir bisey gobek icin sporlar yazsan google'a bulursun aslinda etkili sporlar hatta bazi videolarda sadece gobek icin hareketler yapiyorlar onlari bulursan 10 15 dkda gobek egzersizini yapmis olursun harika olur
Yesilcayi aktardan almis babam dun yalniz zam gelmis kilosu 20den 45e cikmis devlet uctu nerden zam yapsa sasirdi ya seker yasak bana dukandan dolayi o yuzden artik kafaya hupletir icerim birde kahve bakanim olsa o kahve baya tatli gelirdi aslinda yesilcay icince cin gibi oluyorum o yuzden ders calisirken kahve yerine yesilcay icerim iyi oluyor bu elimdeki yesilcay bitsin dedigini alicam canim tesekkur ettim
Kabak yemegini cook severim sevmez misinn onu soyle bol dereotuyla yada bak mucver de olur hatta mucveri tek gecerim ..bu arada sabah yazmissin bunu tam olarak uyabildin mi bunlara uyduysan bence bugunden diyete baslamis sayalim seni
Harikaaa menuuu
Kekte dahil olmak uzere menunu sevdim bence yuruyusle dengelemissin hic uzulme
İlazkizi (yasemin miydi ozlem miydi karistiririm diye soylemiyorum adini ozur dilerim ) aksam yemegin gayet iyi
Jengam Kahvaltin olmamis cok az olmus aksam yemegine de bu yuzden agirlik vermissin aslinda tam tersi olsa daha iyi olurmus
nlokcu canim bende oyle yatarken cok su iciyorum ama gece sık sık kalkiyorum wcye bu yuzden beni rahatsiz ediyor ama icmeden de duramiyorum :/
Olur insallah canim hic stres yapma stres yuzunden neler cektigimi ben bilirim rahat olmaya calis hersey olacagina variyor :) tuh sayisal olsaydin birkac bisey diyebilirdim ama tmden hic anlamamHukuk istiyorum. Geçen sene olmadı bu sene olur inşallah :)
17de yediysen zararida dokunmaz pek :) gecen gazetede okudum diyet yapanlari 2 gruba ayirmislar bir grubun aksam yemegi gun icinde yediklerinin %50sini iceriyor diger grupta ise kahvaltilarini cok tutmuslar gun icinde yediklerinin %50si kadar 2. Grup ortalama 5 kilo verirken 1. Grup ortalama 2 kilo vermis ustelik ayni kaloriyi almalarina ragmen o yuzden dedim :)ben öğün olarak akşam yemeğini çok seviyorum. zaten yemek yapmayada bayılan biriyim. mutfağım iyidir. bu yüzden akşama daha ağırlık veriyorum ama akşam yemeğini 19.00'dan önce yemezdim. Bugün 17.00'ye çektim. Bundan sonrada geç yememeye çalışıcam bakalım :)
evet cnm yatmadan önce su içince baya rahatsız oluyosun ama içmeden de yapamıyorum.bu yaptığınız sporlardan bende yapmak istiyorum netim sınırlı indiremiyorum.bana mail atar mısınız gerçekten k.bakmayın.
Evet canım o açıdan gerçekten çok şanslıyım. sitede oturuyoruz yürüyüş yapma imkanım var. hatta spor salonuda var sitede gelecek ay oraya da yazılıcam. fitness yaparmıyım bilmiyorum ama kesin yüzücem yüzmek çok iyi geliyor çok kısa zamanda sıkılaşıyor vücudum. zayıflarken sıkılaşmak da lazım. İmkanın yoksa sende evde sıkılaşmak için hareketler yapabilirsin bence :)
Ben telefondan giriyorum bilgisayara bir oturamadim dunde bir arkadasa daha atacaktim atamadim oturursam atarim canim ama annemler candy crusha sarmis durumdalar kaldiramiyorum
Olur insallah canim hic stres yapma stres yuzunden neler cektigimi ben bilirim rahat olmaya calis hersey olacagina variyor :) tuh sayisal olsaydin birkac bisey diyebilirdim ama tmden hic anlamam
17de yediysen zararida dokunmaz pek :) gecen gazetede okudum diyet yapanlari 2 gruba ayirmislar bir grubun aksam yemegi gun icinde yediklerinin %50sini iceriyor diger grupta ise kahvaltilarini cok tutmuslar gun icinde yediklerinin %50si kadar 2. Grup ortalama 5 kilo verirken 1. Grup ortalama 2 kilo vermis ustelik ayni kaloriyi almalarina ragmen o yuzden dedim :)
Bende birde agiz kurulugu cok birde su icmeyince bayilacak gibi uyorum gin icinde , boyle halsiz ve yorgun oluyorum sende de oluyor muevet cnm yatmadan önce su içince baya rahatsız oluyosun ama içmeden de yapamıyorum.bu yaptığınız sporlardan bende yapmak istiyorum netim sınırlı indiremiyorum.bana mail atar mısınız gerçekten k.bakmayın.
Benimde 2 tane cok yakin arkadasim senin gibi yapip istanbul hukuk'a gittiler sayisaldan tmye gecince daha basarili oluyorsun insallah senide yollicaz :)Aslında sayısaldım ama bu sene yeter artık dedim ve tm ye geçtim
Bende birde agiz kurulugu cok birde su icmeyince bayilacak gibi uyorum gin icinde , boyle halsiz ve yorgun oluyorum sende de oluyor mu
ağız kuruluğu oluyo ben gece uyanıpta çok su içiyorum sabaha kadar 1 lt su tüketiyorum.sen bir aç karnına şekerini ölçtür cnm.
Bende birde agiz kurulugu cok birde su icmeyince bayilacak gibi uyorum gin icinde , boyle halsiz ve yorgun oluyorum sende de oluyor mu
Benimde 2 tane cok yakin arkadasim senin gibi yapip istanbul hukuk'a gittiler sayisaldan tmye gecince daha basarili oluyorsun insallah senide yollicaz :)
Onceden de vardi olcturmustum bisey cikmamisti kendimde seker hastaligindan supheleniyordum bir ara yinede ben dedigin gibi olctureyim ama korktum simdiBende birde agiz kurulugu cok birde su icmeyince bayilacak gibi uyorum gin icinde , boyle halsiz ve yorgun oluyorum sende de oluyor mu
ağız kuruluğu oluyo ben gece uyanıpta çok su içiyorum sabaha kadar 1 lt su tüketiyorum.sen bir aç karnına şekerini ölçtür cnm.
Ay canim benim ya Allah gönlüne gore versin insallah emeginin karsiligini alirsinBilgisayar başında o kadar içten bir İNŞALLAH dedim ki görsen gülerdin halime
Arkadasim yarin kahvaltiya gidelim dedi offf off napcam ben ya dukanda peynirler en fazla %7 yagli olmak zorunda o da sınırlı izii seklinde peynirleri ele salam sucuk borek simit bunlari ele e nutella recek bunlar zaten yok ne yicem ya olmadi erken kalkcam sabah kahvalti yapip onun yaninda da izgara biseyler yicem diyeti bozmak istemiyorum gerci menemen ve sahanda yumurtada yiyebilirim :44: