bu arada ben günlük 3 lt yakın su tüketiyorum bilhassa yatmadan önce 1 lt su içiyorum çok faydası var mı bilmiyorum
kesinlikle çok iyi yapıyorsun canım benım hem zayıflamaya hem sağlığa yararlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben günlük 3 lt yakın su tüketiyorum bilhassa yatmadan önce 1 lt su içiyorum çok faydası var mı bilmiyorum
canım cevizi yerımde suyunu içemem gibi gelıyo sankı bana ya
annem içiyo çok kötü değilmiş tadı
kesinlikle çok iyi yapıyorsun canım benım hem zayıflamaya hem sağlığa yararlı
inş faydası vardır cnm
vayyy bu çok iyiymiş yaaa kesınlıkle denıcem canımkızlar size küçük bir sır benim kardeşim sporcu o söylemişti bende yapıyorum gerçekten faydası var.
yapacağınız şey; çok basit sıcak bir duşun ardından tabi eğer selülitiniz varsa selülitli bölgelere soğuk suyla şok yaparsanız gerçekten selülitler siliniyor benim birazcık vardı şimdi kalmadı.
Topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Sevgili Mercani seni burada görmek ne güzel arada bize de uğra olurmu bir yeşil çayımızı içersin hepinize başarılar kızlar
vayyy bu çok iyiymiş yaaa kesınlıkle denıcem canım
ben şimdilik kaçıyorum artık akşam yemeği yemem lazım kahvaltıyla duruyorum
Topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Sevgili Mercani seni burada görmek ne güzel arada bize de uğra olurmu bir yeşil çayımızı içersin hepinize başarılar kızlar
Sağol canım takıma bir iki kere uğradım ama kadro tamamen değişmiş selam versem alan olmazdı diye yazmadım Mezun oldum ama hala diyet topiklerindeyim Sana da başarılar
ingilicesıyle ıdare etcez canım. bu arada şimdiden Allah kabul etsın :)Yatmadan önce su içersem uyuyamam, sürekli wc ye giderim o yüzden yatmaya yakın sıvı tüketmiyorum.
Bu arada kızlar paylaşım çok olmuş tek tek alıntılayamadım. Gayet iyi gidiyorsunuz, ben o kadar yapabilir miyim bilmiyorum.
Ayrıca benim de göbek sorunum var, göbek-karın-bel yan ne varsa işte :) Yarın jilliana başlıcam ama kadın bir de türkçe konuşsa süper olacak..
Ayrıca p.tesiden itibaren oruç tutmayı düşünüyorum. Ramazandan kalma borçlarımı tamamlarım, hem de okulda fazla kaçırıyorum ondan uzak kalırım.
Bu arada akşam 4-5 kaşık z.yağlı kabak, 1 kase şehriye çorbası ve 2 dilim ekmek yedim. Diyet günüm yarın ama bugün çok bozmadığım için mutluyum. Üstüne yaptığım temizlikleri de sayalım.
Görüşürüz yine iyi akşamlar güzeller...
akşam yemeğim ;
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
bol limonlu roka
ufak bir kase sütlaç :)
bu arada ben ekmeği sadece sabahları 1 dlm tüketiyorum canlarım
Ben hem sabah hem öğle ekmek yiyorum. Ekmekten başka yiyecek birşey bulamıyorum öğlede