60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

iyi geceler canım
Kac kisi olduk ilk sayfada bi liste yapsak birde tartilma gunu ayarlayalim mis gibi olsun :)

:) ay evet çok iyi olur

Bu arada arkadaşlar karbonatlı su içmeyi öneririm size...Gül kaynağın sitesinde ayrıntıları ile anlatılmaktadır. Amacın vücudu alkalik olması gerektiğini söylüyor...Muhtemelen duymuşsunuzdur benm arkadaşım bu şekilde zayıfladı onun dediklerini takip ederek..

Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.

benim de size önerim sabah kahvaltıdan önce yeşilçay öğlen 3 4 gibi bir bardak daha içebilirsiniz. bir de akşam yemeğinden 2 saat sonra şekersiz türk kahvesi. mutlaka deneyin. acıkma hissinizi azaltacak. yağ yakımınızı kolaylaştıracaktır. herkese iyigeceler yarın görüşürüz

Son düzenleme:

bunu bende duymuştum çok faydası oluyormuş.bir de sabahları kahvaltıdan önce limonlu ılık suyunda çok faydası oluyor.

ben neden yokummmmmm listede

aa bunu deneyeyim o zaman bisey kaybetmem :) sadece bu kadarcik mi baska dikkat etmemiz gereken bisey var mi :)
kızlar bende kaçıyorum yavaş yavaş geç oldu yarın buralarda olurum. Kendiniize cici bakınnn Hayırlı gecelerr
Iyi geceler caniim :)
bende memnun oldum cnm evet çok çabuk kilo veriyorum
Oo super yaa beni gorceksin haftada 500 kilo gidince bile nasil sevincem
Kahvaltidan once yesilcay midemi bulandirir ögh diye diye iciyorum ama tokluk hissini sagladigi kesin daha dogrusu midemi bulandirdigi icin ardindan bisey yiyesim gelmiyor turk kahvesini duymustum onuda yapayim ama aksam gelince direkt yemek yiyorum yemekten sonra icsem faydasi olur mu ki ardindan da spor yaparim
bende kaçıyorum herkese iyi geceler görüşmek ümidiyle
Gorusuruz caniim :)

Kizlar soyle bisey dusundum sabah kalkinca
karbonatli su + ilik limonlu su icelim
gun icinde ya da eve gelince yesilcayimizi yada form caylarindan icelim
yapabilen arkadaslar aksam yemeginden 2 saat once turk kahvesi icsin kaybetcek biseyimiz yok :)
Birde ben bi ara tarcın suyu ictim su demet akalin ve gulben ergeninkinden beni aciktiriyordu ama onu icince canim hiic tatli istemiyodu tadida cok guzel zaten onuda deneyebilirsiniz hatta usenmezsem bu kadar seyin icinde bende yapabilirim :)

Tatlandirici kullaniyorum ve hemen hemen hergun tatli tuketiyorum garip karsilamayin :) su sekilde oluyor o da
dukan yapiyorum temmuz ayindan beri ve bizim bu diyette 2 yk yulaf kepegi hakkimiz var onu ya dukana uygun ekmek yaparak yada sutle muhallebi yaparak ya da helva yaparak tuketiyorum ama biraz daha farkli oluyor tabii mesela dukan helva 2 yk tatlandiriciyi + yulaf kepegini kavuruyorum iyice kavrulunca ustune su yada sut ekliyorum tatlim hazir yag falan yok isterseniz sizde tatlandiriciya karsi degilseniz deneyin derim normal tatli yeme ihtiyaci duymuyosunuz nutellanin benzeri receller vs seyler de var isterseniz ara ara paylasabilirim cunku yicem ne yedigimi tam belirtmem gerek size rapor anlaminda :)

Kizlar soyle bisey dusundum sabah kalkinca
karbonatli su + ilik limonlu su icelim
gun icinde ya da eve gelince yesilcayimizi yada form caylarindan icelim
yapabilen arkadaslar aksam yemeginden 2 saat once turk kahvesi icsin kaybetcek biseyimiz yok :)
Birde ben bi ara tarcın suyu ictim su demet akalin ve gulben ergeninkinden beni aciktiriyordu ama onu icince canim hiic tatli istemiyodu tadida cok guzel zaten onuda deneyebilirsiniz hatta usenmezsem bu kadar seyin icinde bende yapabilirim :)

Tatlandirici kullaniyorum ve hemen hemen hergun tatli tuketiyorum garip karsilamayin :) su sekilde oluyor o da
dukan yapiyorum temmuz ayindan beri ve bizim bu diyette 2 yk yulaf kepegi hakkimiz var onu ya dukana uygun ekmek yaparak yada sutle muhallebi yaparak ya da helva yaparak tuketiyorum ama biraz daha farkli oluyor tabii mesela dukan helva 2 yk tatlandiriciyi + yulaf kepegini kavuruyorum iyice kavrulunca ustune su yada sut ekliyorum tatlim hazir yag falan yok isterseniz sizde tatlandiriciya karsi degilseniz deneyin derim normal tatli yeme ihtiyaci duymuyosunuz nutellanin benzeri receller vs seyler de var isterseniz ara ara paylasabilirim cunku yicem ne yedigimi tam belirtmem gerek size rapor anlaminda :)[/QUOTE]

canım türk kahvesi zaten akşam yemeğinden 2 saat sonra KESİNLİKLE şekersiz içilmeli bu şekilde türk kahvesiyle ve yediklerine dikkat ederek bir kız arkadaşım 5 kilo vermişti. yeşilçayıda çaykurun bergamotlu yeşilçayı var hakiki kuru çay şeklinde ben her fincan için 1 yemek kaşığı kaynamış suya döküp 5 dakika sonra süzüp biraz ılıyınca içiyorum. çok geç saatlerde içme uyku açıyor malesef. çaykurun yeşilçayını bence seveceksin. ben bayılarak içiyorum ve metabolizmayı ciddi şekilde hızlandırıyoor :)

Ginaydinn kizlarr gune oda sicakliginda yarim litre su ile basladim simdi de tarcinli limonlu suyumu icecegim.... Unutmayinn sularimizi icecegiz kilolarimizi vericez:)))) ben cok su icemeyen birinin bir arkadasimin inerisi ile sisemin icine kabuk tarcin atiyorumm... karanfil nane vs. atabilirsiniz su icemeyen arkadaslar

Günaydın canım, gerçi öğlen oldu ama neyse :) Herkese iyi pazarlar..

Sabah 10 da kalktım, su içmek aklıma gelmedi zaten çok su içen biri değilim Gerçi bu sefer hamilelikteki gibi zorlayacağım en az 2 litre..

Kahvaltıdan önce kızımla yarım saat dans ettik, hopladık zıpladık. Sonra güzel bir kahvaltı ama çok da kaçırmadım ölçüyü. Malum son kahvaltı. Hep bu sonlar mahvetti zaten bizi
Neyse şimdi temizlik ve ütü vakti az kalori yakarız. Akşama kadar salatalık ve elma yerim. Akşam yemeğimde sebze zaten. Zeytinyağlı kabak Böylece dengelemiş oluruz..

P.tesi daha rahat girerim hoşçakalın.

bende indiremedim bana da mail atar mısın.
özelden mail adresini yaz canım
ben çok su içiyorum ama bi okadarda wc gidiyorum ya

canım çok kaçırmaman güzel olmuş. dans etmende güzel :)

kızlar günaydınnnnn

sabah ;
2 bardak su
geç kalktığım için annem öğlen için çorba yapmış bende kahvaltı yerine;
1 kase çorba + 1 dlm tam buğday ekmeği yedim:)

1 saat sonra öğlen olarak;
3 küçük fırınlanmış patates + yoğurt yiyeceğim

akşamda yine çorba ve salata

şimdi jillian yapmaya gidiyorum level 2de son günüm kızlar fotoda çekip koycam jillian bitince yine çekıcem aradakı farkı görürüz öpüldünüzzzz

Kızlar günaydın ben aslında 3. takımdan 53 kiloyla mezun olmuştum ama nasıl becerdim bilmiyorum 1-2 haftada 57 kilo oldum :26:

Şimdi 48'e düşmek için yeniden başlamak istiyorum. Daha önce Lazkızının diyet günlüğünde beraberdik ama o takım 3-4 haftada dağıldı. Eğer bu günlük kalıcıysa beni de aranıza almanızı çok isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…