60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

:) canım hoş geldin. benım takım malesef dağıldı ben devam ederdım ama bazı olaylardan dolayı 4 ay kk ya giremedim şimdi tekrar burdayım

canlarrr sporumu yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorummm misss birazdan alışverişe çıkıcam bol bol yürücemmm akşama görüşmek üzeree

:) canım hoş geldin. benım takım malesef dağıldı ben devam ederdım ama bazı olaylardan dolayı 4 ay kk ya giremedim şimdi tekrar burdayım

Hoşbuldum. Bu takım dağılmaz inşallah hedeflerimize ulaşmadan :)

sabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay

ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..

Simdi turk kahvesi icecegim.

Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt

suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.

Son düzenleme:
canim hosgeldin listeye ekleyim seni ancak devamlilik konusunda iradeli olalim lutfen... boyunuz kilonuz hedef kilonuzu belirtinde ekleyim:))

Hoşbuldum. Devamlılık konusunda şüpheniz olmasın hergün paylaşım yaparım ama YGS'ye hazırlandığım için öyle saatlerce internet başında değilim. Anlayış gösterirsiniz artık

Boy: 163 Kilo: 57 Hedef: 48

Kızlaaar merhaba ben bugün geç uyandım eşimin mesleğinden dolayı gecemiz gündüzümüz hep karışıyor :/ Sabah kahvaltısı (geç kahvaltı)2 tane eti çay keyfi ve yeşilçay akşam yemeğinden önce yine yeşilçay içtim. akşam yemeğini de az önce yedim napoliten soslu makarna üzerine bir küçük ton balığı açtım ve bugünlük yemek olayını bitirdim. aksam saat 7 gibide şekersiz türk kahvemi içeceğim. :)

merhabalar ben biraz geç kaldım.sabah kalktığımda her zaman yaptığım gibi yarım şişe su içtim.ardından kahvaltı yaptım.kahvaltı da patates buğulaması yaptım.sonra 5 çayımı içtim daha başka bişey yemedim.birazdan çorba ve sebzeli bulgur pilavı yiyeceğim.

canım türk kahvesi zaten akşam yemeğinden 2 saat sonra KESİNLİKLE şekersiz içilmeli bu şekilde türk kahvesiyle ve yediklerine dikkat ederek bir kız arkadaşım 5 kilo vermişti. yeşilçayıda çaykurun bergamotlu yeşilçayı var hakiki kuru çay şeklinde ben her fincan için 1 yemek kaşığı kaynamış suya döküp 5 dakika sonra süzüp biraz ılıyınca içiyorum. çok geç saatlerde içme uyku açıyor malesef. çaykurun yeşilçayını bence seveceksin. ben bayılarak içiyorum ve metabolizmayı ciddi şekilde hızlandırıyoor :)[/QUOTE]

türk kahvesine bayılırım şekeri de tamamen hayatımdan çıkardığım için içmekte zorlanmam.ama ben hiçbir bitki çayını içemiyorum onu napcaz.

kilo vermesine veriyorum ama benim sorunum göbek zayıflayınca da göbekten fazla gitmiyo aklıma geldikçe ve bilinçsizce yaptığım spordan başka bişey de yapmıyorum.

mercani ve esmer sekeri arkadaslarim sizi yarin listeye eklicem is yerinde bi problemim varda pc de. telden girebiliyorum ancak

canım çok iyi gidiyorsunn.. kek için üzülme başlardayız daha iyi olacak inşallah

arkadaşlar ben bide şunu duymuştum annem bunu deniyor.

şimdi 1 bardak suya kırılmış bir cevizi kabuğuyla birlikte koyacaksınız.1 gün sonra aç karnına o suyu içip cevizi yiyeceksiniz.ve yenisini hazırlıcaksınız.bu işlemi 2 ay uygulayan kişi 13 kilo vermiş ben uygulamadım ama annem uyguluyor.kilo veren kişi üstelik hiç diyet yapmadan kilo vermiş.

canım cevizi yerımde suyunu içemem gibi gelıyo sankı bana ya

bu arada ben günlük 3 lt yakın su tüketiyorum bilhassa yatmadan önce 1 lt su içiyorum çok faydası var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…