- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 40
-
- Konu Sahibi sindirella06
bı anlık gaflet nelere mal oldu kızlar bılemezsınız
perşembe sabah 67,5 olan kılom bu sabah 69,4 oldu!!!
çünkü ben perşembe akşam ve dün deli gibi yedim
ama 1 gunluk kaçamak nasıl bu kadar etkı edebılır anlamadım!!
şaşkınım!!
neyse moral bozmak yok deyıp bugun sabah yenıden bı hızla başladım'!!
bugun bol spor yapılacak
Sabah 07:30
500 ml su
Kahvaltı 08:15 (130 kalori)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 11:30 (60 kalori)
3/4 elma
baş sayfaları okurken sona bakayım dedim 67 5 çok iyi aLDIĞIN SUDUR arkadaşın dediği gibi. bende 70 tim geçen ay 64 e kadar düştüm 3 4 haftada ama geçen hafta dikkat etmeyerek 65 66 oldum şimdi tekrar devam edicem ve bu defa daha katı olucambı anlık gaflet nelere mal oldu kızlar bılemezsınız
perşembe sabah 67,5 olan kılom bu sabah 69,4 oldu!!!
çünkü ben perşembe akşam ve dün deli gibi yedim
ama 1 gunluk kaçamak nasıl bu kadar etkı edebılır anlamadım!!
şaşkınım!!
neyse moral bozmak yok deyıp bugun sabah yenıden bı hızla başladım'!!
bugun bol spor yapılacak
Sabah 07:30
500 ml su
Kahvaltı 08:15 (130 kalori)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 11:30 (60 kalori)
3/4 elma
Valla tatlim insallah öyledirumuttinşallah oyledirt: 40781771 .!.:baş sayfaları okurken sona bakayım dedim 67 5 çok iyi aLDIĞIN SUDUR arkadaşın dediği gibi. bende 70 tim geçen ay 64 e kadar düştüm 3 4 haftada ama geçen hafta dikkat etmeyerek 65 66 oldum şimdi tekrar devam edicem ve bu defa daha katı olucam
Merhaba kızlar
bugün sabah geç kalktım
kahvaltı 11.00 (180 kalori)
1 haslanmis yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
Ara 13.00
1 fincan yeşil cay
Öğlen 15.30 (350 kalori)
haslanmis beyin
yulaf kepekli yağsız Mücver
salata
Ara 17. 00 (140 kalori)
4 adet hurma
18.00 de 15 dakika leslie
2 fincan sına mek i cayi
baş sayfaları okurken sona bakayım dedim 67 5 çok iyi aLDIĞIN SUDUR arkadaşın dediği gibi. bende 70 tim geçen ay 64 e kadar düştüm 3 4 haftada ama geçen hafta dikkat etmeyerek 65 66 oldum şimdi tekrar devam edicem ve bu defa daha katı olucam
merhaba kızlar,
başlangıç kılom 72 kg hedefım 60 gun sonunda 10 kg vermek
bana katılmak ısteyen var mı?
bende bugün endokrinolojiye gittim öğleden sonra sonuçlar için gidicem yönlendirme istesem mi ki diyetsyene. faydasın olur mu acaba banadaselam cnm inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. bende 5 ayda 8 kg verdim kendi çabamla yaptığım diyetle. Diyetisyen kontrolünde daha güzel kilo veriliyor. diyetisyene gitmeye başladım 15 günde 2,5 kg verdim bu verdiğim kilonun 2 kg yağdan gitmiş. Diyete başladığım kilo 98 şuan 88 kg geliyorum..
selam cnm inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. bende 5 ayda 8 kg verdim kendi çabamla yaptığım diyetle. Diyetisyen kontrolünde daha güzel kilo veriliyor. diyetisyene gitmeye başladım 15 günde 2,5 kg verdim bu verdiğim kilonun 2 kg yağdan gitmiş. Diyete başladığım kilo 98 şuan 88 kg geliyorum..
bende bugün endokrinolojiye gittim öğleden sonra sonuçlar için gidicem yönlendirme istesem mi ki diyetsyene. faydasın olur mu acaba banada
tatlım ben 1 nisanda basşaldıgım dıyetle 25 gunde 72,5 den 67,2 ye kadar ındım 5,5 kılo verdım
son 1 haftadır dıkkat etmedım 68,1 olmusum
sımdı hedefım mayıs ayında yıne bır 5,5 kılo vermek
nısan ayında spor yapamadım bu arada
şimdi her aksam evde leslie 3 mil yani 45 dakıak aerobık yapacagım
hani birebir uyarsan sporunu da yaparsan çok faydasını görürsün. Zaten bi çok diyet listesi aynı burada senin iraden ve sabrın önemli gece kalkıyorum canım çikolata istiyor kendimi avuta avuta yatağa dönüyorum geri. Diyetisyen şu bakımdan önemli benim diyetisyenim yediklerimi not aldırıyor bakıyor tartıyor, sorumluluk hissediyosun o yüzden mecbur uyuyosun bence git yani faydası olur yada denemekten bişey kaybetmezsin.
elbette dıyestısyene gıttıgın ıcın kendını sorumlu hıssedıyosun
ama ben kendımı buradakı konuma sorumlu hıssettım ve 25 gunde 5,5 kılo verdım nısan ayında
son 1 haftadır dıkkat etmedıgım ıcın 1 kılo gerı aldım.
bugun benım mıladım hedef 31 mayısa kadar yani 27 gunde 6 kılo vermek ve 62 yi görmek!!
ya biraz fazla hedef koymuşsun bence kendine zorlamasın, ilk başlarda verilen kg için sudan gidiyo falan diyolar vermiş olduğun 5,5 kg nun 3 kg falan su olabilir hani o yüzden diyetini yap sporunu yap. Hedeflediğin kiloya inş düşersin ama düşmesende ona yakın kg verirsin o yüzden bozma moralini