- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Tabiiki. 13 gunde 5 kilo rahat verilir. Zaten bilinclisin belli diyet konusunda, baktin ikinci hafta yavasladi kilo vermen yapiverirsin bir detox misal sadece elma ki elma diyeti cok etkili ya da evdeysen pek hareketin yoksa sivi diyeti, olay hallolurMerhabalar bende 11 Haziran'da 63 kiloya ciktigimi gördüm ekmeği kestim porsiyonlarimi kuculttum hiç su icmezdim günde 3litre tarçınlı su icmeye başladım hergun 3mil Leslie yapıyorum 24haziranda tartilmayi düşünüyorum hedefim 15 temmuza kadar 57-58 olmak olabilir miyim acaba bu sürede verebilen oldumu boyum 1.60
Ayy inşallah ya bir haftadır yapıyorum hem diyet hem Leslie hemde bacak hareketleri yapıyorum bol su falan karnım inceldi resmen basenimde 2cm incelmiş basen 105ti şuan 103cm. Bende baskül yok 24 Haziran'da hastaneye tahlil yaptırmaya gidicem ozaman tartilcam smdiden çok heyecanlıyım bakalım kaç kilo vermiş olacağım dün akşam eşim karsimda çipler cikolatalar yedi bide bana uzatıp duruyor bile bile asla bir lokma almadm o kıyafete gireceğimTabiiki. 13 gunde 5 kilo rahat verilir. Zaten bilinclisin belli diyet konusunda, baktin ikinci hafta yavasladi kilo vermen yapiverirsin bir detox misal sadece elma ki elma diyeti cok etkili ya da evdeysen pek hareketin yoksa sivi diyeti, olay hallolur
Buyrun ben yardimci oluyumBurası aktifmi ,bakan varmı
10yildir 61-65 arasındayım, bir kez 59.8 gördüm ( o anı unutamıyorum.) Ben de 60 altı olmak istiyorummmmmmmKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
67 den 56 ya kadar inmistim.yine 63 lerdeyim.ve kendimi hiç tutamıyorum.Konsantre de olamıyorum diyet yapmaya.10yildir 61-65 arasındayım, bir kez 59.8 gördüm ( o anı unutamıyorum.) Ben de 60 altı olmak istiyorummmmmmm
ay hadi bu sefer inşallah olur, yaz da geliyor, şimdi başlasak yaza istediğimiz kiloda oluruz :)67 den 56 ya kadar inmistim.yine 63 lerdeyim.ve kendimi hiç tutamıyorum.Konsantre de olamıyorum diyet yapmaya.
al benden de o kadar, hatta ne bulursam yiyiyorum bu aralar, sabah gece yatmadan önce.... ipin ucunu iyice saldım67 den 56 ya kadar inmistim.yine 63 lerdeyim.ve kendimi hiç tutamıyorum.Konsantre de olamıyorum diyet yapmaya.
Aralıklı oruç yaptığım 3-4 aylık bir dönemim oldu, başlarda kilo aldım diye düşünmüştüm ama spor yapmadığım halde aralıklı oruç sayesinde kilomu korudum.Kızlar ben aralıklı oruç bazen de omad yapıyorum ararada kaçamak da yaptım bir haftada 2 kilo gitti çok mutluyum
Merhabalar. Aslında ben de unutmuşum tekrar başlamayı planlıyorum. 64 kiloyum şu an. 71den 61e kadar düşmüştüm son bir ay abarttım ve 64 oldum. Başlama niyetiniz varsa birlikte deneyebilirizburaya artık kimse girmiyor mu kızlar
buraya artık kimse girmiyor mu kızlar
Merhaba kizlar, devam edelim mi 3 ümüzMerhabalar. Aslında ben de unutmuşum tekrar başlamayı planlıyorum. 64 kiloyum şu an. 71den 61e kadar düşmüştüm son bir ay abarttım ve 64 oldum. Başlama niyetiniz varsa birlikte deneyebiliriz
Ben varımMerhaba kizlar, devam edelim mi 3 ümüz
Tamam bekliyorum.1 kisi de olsa yeter. Verimlilik önemli olan.. Yeni yıla gireriz güzelce.Ben varımgüncel kiloma bakayım birazdan. Belki daha da artmıştır
64.5 ile başlıyorumTamam bekliyorum.1 kisi de olsa yeter. Verimlilik önemli olan.. Yeni yıla gireriz güzelce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?