60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1000 kalorinin alti her zaman iyidir bence canim. Cunku ben ne zaman 1000i aşsam arti geliyor
Evet kalori açığı çok önemli uzmanlar sporda yapsanız kalori açığı oluşturmadığnız sürece kilo veremezsiniz diyor..ben şimdi program indirdim her yediğimin kalorisini hesaplıyorum

Guzel menün bence. 4 yk bisey olmaz
Ben dun abarttim. 1 tabak pirinc pilavi yaninda bezelye yedim. 2 adet muz yedim... batırdım

Anladım canım. Insallah kalirsin. Ben 3 ay önce bir kacamak yaptim erkek arkadaşımla ama çok korkuyorum hamile miyim diye. Gecen ay ve onceki ay 3 gün regl oldum ama hamileyken regl olunur mu bilmiyorum, korkuyorum..?
Tatlım hiç sanmıyorum hamile olduğunu ama çok takıyorsan kafana test yap istersen ama imkansız gibi birşey regl olmuşsun çünkü

Benn yine sigarayi birakma girişimine başladım. 2 gündür uğraşıyorum, beceremedim. Bir de bugün tartildim 68.4 çıktım sorma canım
Ama bugün yine diyete başladım bakalım, kalori sayicam yine

Merhabalar bende 11 Haziran'da 63 kiloya ciktigimi gördüm ekmeği kestim porsiyonlarimi kuculttum hiç su icmezdim günde 3litre tarçınlı su icmeye başladım hergun 3mil Leslie yapıyorum 24haziranda tartilmayi düşünüyorum hedefim 15 temmuza kadar 57-58 olmak olabilir miyim acaba bu sürede verebilen oldumu boyum 1.60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…