Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en küçük benim en küçük benim inşlh aebenim inşlh görürsün en kısa üsrede :))
süper işte bu bediş .. delikafaduldenaebenım nasılsın sonra okuyacam ama gecmişi bitirdim arkadasım gelio acil evi toparlamam lazım benım
neyse kısaca anlatayım cuma günü trene bindim polatlıya kadar jet hızıyla geldim ondan sonra film koptu 16:12 de sincanda olacakken bekledik bekledik 18:30 da indim sagamı solamı gidecem derken otobus önume cıktı koşa koşa duraga yetiştim bindim askeriyeye vardım aldım benımkını ulusa geldik ulus sıhhıye kızılat metronun içi derken 9:30 oldu astiye geldik bındık geldik 1 e doıgru ve şimdi 12 gitti geri işte böle oldu
benım diyet tabiki gümledi ama 79 cıktım şaşırdım cuma günü 1 simiit 1 gözleme yedim dün çok sey yedim içtişm bugünde beraber son mukellef kahvaltı diyet hayatıma tam gaz dönüyorum ziyaretci salonuna girdiginde ilk ayaga kalkışımda yüzünü görmek süperdi zira cok sasırdı şok gecirmiş :)) acayip gaza geldim ben kimse tutmasın beni bu arada ilginç bişi daha 42 beden pantolona sıgdım ben
recetesiz kullanıla biliyomu canım . o dediklerinin hepsine ihtiyocım var dogrusu .. bi ara tam adını ver oldumu ..a.saeben canım bende her gün b vitamini komplexi alıyorum tabi doktor tavsiyesi ile ve çok memnunum tok tutyor bol su içiriyor halsizliğimi alıyor unutkanlığa iyi geliyorr vallaha çok memnunum
Kızlar çokkk mutluyummm çokk.. kara bulutlar dagıldı ohhh demek ne güzelmiş ya RABBIM şükür olsun binlerceee.....eşimde uçak bulursa bu gün dönüyorr....3 gündür yaşadıgım azap sona erdii.... çok şükürrrr......