Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yiyorumcanım benim yaptığım ekmeği kesmek çikolatayı tatlıyı kesmek aç kalırmıyım hiç oğlumdan dahamı önemli bolsu içiyorum süt yapacak ne varsa yapıyorum yeşillik yiyorum ama sabah 7de kalkıp akşam 11e kadr koştur iş güç sanırım yorgunluktan ve kafaya takmaktan oluyoo
şu malt içeceğini biliyomusun aebencim mayanın kilo verdirdiğini duymuştum gene senden buda otür bişey hem maya anne sütünüde arttırıyo ya ondan aldım ama yan etki yapmaz umarım

yiyorumcanım benim yaptığım ekmeği kesmek çikolatayı tatlıyı kesmek aç kalırmıyım hiç oğlumdan dahamı önemli bolsu içiyorum süt yapacak ne varsa yapıyorum yeşillik yiyorum ama sabah 7de kalkıp akşam 11e kadr koştur iş güç sanırım yorgunluktan ve kafaya takmaktan oluyoo
şu malt içeceğini biliyomusun aebencim mayanın kilo verdirdiğini duymuştum gene senden buda otür bişey hem maya anne sütünüde arttırıyo ya ondan aldım ama yan etki yapmaz umarım
canım maya çokk saglıklı ilaçların içinde olmayan birsürü vitamin minaral vs varmış vede krom .... sütünüde artırıyosa niye olmasın .yerimseniben. malt içecegini bilmiyorum içinde na var ama ...

delikafaduldenülen yanlış okumuşum tebrimi geri alıyorum ...:mymeka: ve eski dorayı geri istiyorum .....delikafadulden:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

:eek:delikafadulden:roflol:
önce acaba benmi yanlış okudum aebenmi yanlış diye yazımı tekrar okudum. hatta yanlışmı yazdımki dedim tekrar okudum :roflol: sonrada alttaki mesajı görünce bastım kahkahayı çocuklar bana bakıyor annemiz delirdimiki diye:roflol:
ayyy hemşom sen çok yaşa emi.a.s.
ahh bidenem benim sende küçük sevgililerinin yanındasın kız üzme kendini.
:lepi::asigim:

Son düzenleme:
yettim aebenim üzülme sen yeterki ben seni eğlendirim:teselli:Şeniz
heya tabi aldın hedayeyi . konuşuyon herüfde yanında delikafadulden......hediyen süper . benımkinin ayıcık almak aklına bile gelmez mehallll:eek:

:eek::roflol:
önce acaba benmi yanlış okudum aebenmi yanlış diye yazımı tekrar okudum. hatta yanlışmı yazdımki dedim tekrar okudum :roflol: sonrada alttaki mesajı görünce bastım kakkahayı çocuklar bana bakıyor annemiz delirdimiki diye:roflol:
ayyy hemşum sen çok yaşa emi.a.s.
ahh bidenem benim sende küçük sevgililerinin yanındasın kız üzme kendini.
:lepi::asigim:
dogrusun hemşonda işte .....:nazar:

hediyemiyasakkelime
benimde yok hediyem.
az önce alışveriş merkezinden geldik. kuyumcuyu es geçtik:dilcikar: bak şurda hiç yaşlı varmı hep genç insanlar dolu burda diyor.(öyle bir sıra varki)
baktım arada kır saçlı bir erkek karısı görünmüyor bile aha var bakkk dedim.delikafadulden
demekki onunda gönlü gençmişti dedikötükedihüso
daha sonra giyim bölümüne geldik beğen şurdan bişi al dedi. bende istemiyorum dedim:1no2:
bu günlerde istediğim şey çizme onuda ben burda bulamadım. çıktık artık ordan......
dönüştede diyorki sana kokoreç alayımmı yok ben öğlen çok yedim onuda yemem dedimyasakkelime
işte benim sevgililer günü maceram hediyesiz kapanmış oldu:mirmirmirmir

hediyemiyasakkelime
benimde yok hediyem.
az önce alışveriş merkezinden geldik. kuyumcuyu es geçtik:dilcikar: bak şurda hiç yaşlı varmı hep genç insanlar dolu burda diyor.(öyle bir sıra varki)
baktım arada kır saçlı bir erkek karısı görünmüyor bile aha var bakkk dedim.delikafadulden
demekki onunda gönlü gençmişti dedikötükedihüso
daha sonra giyim bölümüne geldik beğen şurdan bişi al dedi. bende istemiyorum dedim:1no2:
bu günlerde istediğim şey çizme onuda ben burda bulamadım. çıktık artık ordan......
dönüştede diyorki sana kokoreç alayımmı yok ben öğlen çok yedim onuda yemem dedimyasakkelime
işte benim sevgililer günü maceram hediyesiz kapanmış oldu:mirmirmirmir
:roflol: ilahi homşom senınki silah zoruyla hediye almaya dönüşmüş kıs ...naniknanik
ama sende hakatmiyo degilsin ha . daha geçenlerde adamın aldıgı tek taşı begemmeyip burun kıvarmamışmıydın .. dogruya dogru adam haklı ben olsam bende almam ..naniknanik peki sen ona ne aldın desem ....:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

saol aebencim ya bende hayatımda ilk defa bu tarz bir hediye aldım üniversite yıllarında böyle sevgilisine ayıcık falan alanlara nasıl imranirdim anlatamam amam nerdeee derdimm geçenlerde bir dizize adam karısına ayıcık aldı bende dedimki ayy ne güzel ya hiç böyle alan olamadı bana demiştim benim aşkımın aklında kalmış beni sevindir miş

saol aebencim ya bende hayatımda ilk defa bu tarz bir hediye aldım üniversite yıllarında böyle sevgilisine ayıcık falan alanlara nasıl imranirdim anlatamam amam nerdeee derdimm geçenlerde bir dizize adam karısına ayıcık aldı bende dedimki ayy ne güzel ya hiç böyle alan olamadı bana demiştim benim aşkımın aklında kalmış beni sevindir miş
abime saygılar valla . düşünceliymiş .a.s. şindi dora ya benı ya eşini öldürecek .....naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaa ben ona ne alacakmışım önce o bana alsın. hem ben zaten yüzük istemiyorum. ama kola takılan şeylerden teklif etse galiba hayır demezdimde:jeyyar: onada diyeceği tek söz kriz var krizz olurdu::nazar:
bende pasta yaptım hem sevgülüler günü pastası çocuklarla yesin diyecokacimcoook
oyuncak alsa benim ufaklık babam bana almış diye eminim elimden kapardı.
hiç öyle romantiklikleri olmadı çocuklar yokken bile benimkinin. nede olsa ağaç tozu yutmuş hemşom. elbette zoraki oluyor anca bu kadar alıştırdım dilleye dilleye:mymeka:

canım senin adına çok sevindim. güle güle kullan. taki bebeğin olupta onu oyuncak yapana kadar:emir_bebek:

aaaa ben ona ne alacakmışım önce o bana alsın. hem ben zaten yüzük istemiyorum. ama kola takılan şeylerden teklif etse galiba hayır demezdimde:jeyyar: onada diyeceği tek söz kriz var krizz olurdu::nazar:
bende pasta yaptım hem sevgülüler günü pastası çocuklarla yesin diyecokacimcoook
oyuncak alsa benim ufaklık babam bana almış diye eminim elimden kapardı.
hiç öyle romantiklikleri olmadı çocuklar yokken bile benimkinin. nede olsa ağaç tozu yutmuş hemşom. elbette zoraki oluyor anca bu kadar alıştırdım dilleye dilleye:mymeka:
anacım bilmemmi aynı tozu bizimkide yutmuşya . 7 senedir içinden çıkartmaya ugraşıyom .....:mymeka:
ayrıca yaptın yemedin demi pastayı hatta şimdi resmini mi koyyon yoksa mutfakta birimi vara ...:1shok: ülen sonrada kilo veremiyom diyon ..kaydirigubbakcemile

yok kız yok öldürmeyin elbet bir gün işe yararlar :)) ayy ben ne diyorum hahahaha
:roflol::roflol:

canım senin adına çok sevindim. güle güle kullan. taki bebeğin olupta onu oyuncak yapana kadar:emir_bebek:
:roflol: mehal 30 yaşında bide kızıvar dora.....kaydirigubbakcemile3 senin aklı hala hediyede kalmış .....

aa ben mehali yeni evli ve ufaklığı yok sanıyordum:eek: sen nerden bildin benim resim yükleyeceğimi ama yükleyemiyorumlaelaelaelaelae
gör bak beni bu hafta 1 kilo veremezsem atacam kendimi karyoladankaydirigubbakcemile5 beni gaza getirdin iycesırnaşık şey
savrulun ulennn ben tam gaz sahalardayım:teytey:
şimdi diyecen bu masalları çok duydukkaydirigubbakcemile
ama bu kez masallar gerçek olacak:sm_cool:KK43: karnım çok tokya yazı yazıvermesi çok kolay:roflol:
ama haketen bu 1 ay kendime mühlet veriyorum. eğerki yine kilo vermezsem siz atmadan ben istifamı vereceğim takımdan.delikafadulden
hiç olmazsa başkaları faydalansın:jeyyar:

ayy ben 30 yaşındayım ancak kızım yok benim 11 yaşında bir aliarslanım var . ama sormayın babası eve elinde ayı ile gelince benim oğlan kıskansın hani bana desin bide suratını salladı eşimle baka kaldık şimdi kocaman oğlan kocaman ayıyla geziyor evin içinde ay çok komik ya ayıyla dans ediyor meğer oğlumun ihtiyacı varmış bu ayıcığaa

ayy ben 30 yaşındayım ancak kızım yok benim 11 yaşında bir aliarslanım var . ama sormayın babası eve elinde ayı ile gelince benim oğlan kıskansın hani bana desin bide suratını salladı eşimle baka kaldık şimdi kocaman oğlan kocaman ayıyla geziyor evin içinde ay çok komik ya ayıyla dans ediyor meğer oğlumun ihtiyacı varmış bu ayıcığaa

:roflol::roflol::roflol:ayy çok hoş yaaa.:roflol:
ahhhh aeben hanım bak kız değil oğlanmış sende yanılmışınlaelaelaelaelae
ben yaşta sen çocukta:mymeka:

ama olsun dora ya ben dahaaaa 18 yaşındayım yani en azından öyle hissediyorum yaa bide istediğim kiloya ulaşırsam değmen beni keyfime kiloluyken bile insalar 23-24 gösteriyosun diyolardı zayıfladıkça okulumdaki öğretmenler iyice çocuk oldun kız çocuğu oldun diyolar bide sçlarımı iki yandan bağlıyorumki sorma gitsin .

aeben bende sevdim burayı kız sen bize ben size gelip gelip gidelim dora senide beklerim 5. takıma

ama olsun dora ya ben dahaaaa 18 yaşındayım yani en azından öyle hissediyorum yaa bide istediğim kiloya ulaşırsam değmen beni keyfime kiloluyken bile insalar 23-24 gösteriyosun diyolardı zayıfladıkça okulumdaki öğretmenler iyice çocuk oldun kız çocuğu oldun diyolar bide sçlarımı iki yandan bağlıyorumki sorma gitsin .

aeben bende sevdim burayı kız sen bize ben size gelip gelip gidelim dora senide beklerim 5. takıma
mehal bide gül yüzünü görsek canım ne senın ne kalişin nede kadisin resmıyok bi ara isterim .... resim koyun ......delikafadulden
gel canım zaten ben size üye oldun iyce ....:1hug:

her daim gelirim canım. bende seni çok sevdim.:1hug:
ne güzel insan hissettiği yaştadır.hihoyyyt
bende kendimi hiç 35 gibi hissetmiyorum zaten. geceleri saymazsak 17.5 gibi hissediyorumdelikafaduldendelikafadulden

her daim gelirim canım. bende seni çok sevdim.:1hug:
ne güzel insan hissettiği yaştadır.hihoyyyt
bende kendimi hiç 35 gibi hissetmiyorum zaten. geceleri saymazsak 17.5 gibi hissediyorumdelikafaduldendelikafadulden
bende 34 mü oldum....:1shok: dimi ya ...

Son düzenleme:
X