:a015: canım biliyomusun kanayan yarama parmak bastın ...senağlamakoçiş yokk..
özüre gerekyok kara gözlüm ...nerden bilecen latife ettim ...:çok üzgünüm:yaaaaaaaa(( çok özür dilerimm ((((((( bilseydim açmazdım bu konuyu hiç abenim yaa
biz de 4 senedir ilk defa 14 şubatı beraber geçircez....
özüre gerekyok kara gözlüm ...nerden bilecen latife ettim ...:çok üzgünüm:
ben geldim canlarımmmm:=)))
çok ama çok mutluyummm anlatamam:) bugün nazlıyla konuşuyorduk sevgilim çok uzaklarda hediye bile alamadım diye,akşam konuşuyoruz dedim ki sana hediye begenemedim biraz geç göndercemm içime en çok yatanı bulana kadar almıycam dedim o da dedi ki: o halde yaırn berbaer bakarız dedi :=)))) hala şoklardayımmmm 1 gün beni görebilmek için 15 saat yol gelecek sonra geri dönecek:)
dilerim yarınnnn herkess çok mutlu bir sevgililer günü geçirirrr:=)
ben geldim canlarımmmm:=)))
çok ama çok mutluyummm anlatamam:) bugün nazlıyla konuşuyorduk sevgilim çok uzaklarda hediye bile alamadım diye,akşam konuşuyoruz dedim ki sana hediye begenemedim biraz geç göndercemm içime en çok yatanı bulana kadar almıycam dedim o da dedi ki: o halde yaırn berbaer bakarız dedi :=)))) hala şoklardayımmmm 1 gün beni görebilmek için 15 saat yol gelecek sonra geri dönecek:)
dilerim yarınnnn herkess çok mutlu bir sevgililer günü geçirirrr:=)
nazlım kaysı yada incirim üstüne 2 bardak ılk su iç canım ya degilse etki etmez .....a.sKIZLAR ARA ÖĞÜN OLARAK
1 elma
2 adet kuru kayısı yedim.
uzun zamandır bağırsaklarımda inanılmaz derecede tembellik var. inşallah kayısılar işe yarar.
günaydın güzeller ...... aynen sevgigiler gününüzü kütlarım sizlerin ..
özge kuşum seni burda bulmuşken bi ifade ver bakıyım . geçenlerda lapada yaptın kilonnne bildirimede gelemedin diyeti astınmı yoksa ...ne yadini yazıyon ne kilonu ....
nazlım kaysı yada incirim üstüne 2 bardak ılk su iç canım ya degilse etki etmez .....a.s
:roflol:ülen mesai ifadeni biliyoz:roflol: menünü ve kilonu sormuştum ...kaydirigubbakcemile3.. aç gezme ye bililer meyve al yanına .. çalışırken mandalina en iyidir bu konuda hemen soy ye ...:içelim:canım perşembe akşamı evde çalıştım iş götürdüm çok geç bitti ve ben cuma günü işe 11.30 da geldim geç kaldım yani lapayı 1 gün yapabildim teknik nedenlerden dolayı:roflol:
kilom aynıydı 73,6 çıkmıştım
100 gr farklıydı ama olsun ne yapalım ben kkya girdiğimde herşey hazırdı ve ben dün hayale sorabilirsiniz ki çoooookk yoğundum yine geldiğim zamandan akşam 4.5 a kadar sadece bir poğaça yedim onu da bölük pörçük yiyebildim bugünlerde benim sabrımı sınıyorlar sanırım :roflol::roflol:
dün akşam da bir kase çorba ve bir tabak bamya yedim bu kadar 2 bardak çay bir bardak ta nescafe içtm
sabah bir simit yedim öğlen ne yiyeceğim konusunda en ufak bir fikrim bile yok daha öncede belirttiğim gibi bugünlerde ne yazıkki çok paylaşımcı olamıyorum ama bu benim istemim dışında gelişen bir durum ne kadar çok çalıştığımı sizde biliyorsunuz en küçük fırsatta dahi yazmaya çalışıyorum umarım bu dönemdeki yazış periyodum sizi rahatsız etmek ki yanlışlık oludğunu düşünüyorsanız eleştirilere açığım bugün işim yok buradayım bilginizeeeee:1hug::asigim:
diyetle ilgiliydi üşendim ....:mymeka:bişiler yazıyodum vaz geçtım neyse ...hepinizi seviyorum ...a.s.
kuşum gönder ben ayıklarım ....lülülülülülü hamsileri balıktan bişi olmaz ye . pilavı kaçırma ....delikafaduldenbu arada yarın misafirlerim gelecekti benim hersene bir kere hamsi pilavı yaparım ben bütün arkadaşlara ve eylül aylarında başlarlar hadi yap demeye bu sene herkesi bir araya toplamak zor oldu yarın olacaktı haftaya kaldı ortalama 15 kişi olacağız bu da takriben 4 5 kilo hamsiyi kılçıkları ile birlikte ayıklayacağım anlamına geliyor:1shok::1shok:
bu nedenle de bu akşam biliyorsunuz ki dışarıda olacağım kaçırsam bile yarın tüm gün sıkıp kilo almadan atlatmışolacağım zaten hayal tepemde beni dürtüp duruyor uyuss şey:roflol: bu hafta eksi ibre yapacağım
lapaya gelincede ben çok rahatlıkla yapardımama bu sefer midem almıyor ya anlayabilmiş değilim