Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaaaaaaaa(( çok özür dilerimm((((((( bilseydim açmazdım bu konuyu hiç abenim yaa

biz de 4 senedir ilk defa 14 şubatı beraber geçircez....
özüre gerekyok kara gözlüm ...nerden bilecen latife ettim ...:çok üzgünüm:

günaydınnnnnnn :teytey:kızlar öncelikle hepinizin sevgililer günü kutlu oılsun allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın:asigim:

ama benim aşkım benim sabah sevgililer günümü kutlamadııı:1shok:
tabi bende onun
neyse akşam o benimkini kutlarsa bende onunkini kutlarım yoksa hiç sesimi çıkarmam

dün girdim okudum yazamaya fırsatım olmadı.
aebenim ceylinim allah kavuştursun. kütom uyanamadı galiba. iyce bi ısınmıştır garibim :roflol:

canım benim allah kavuştursun. çok sevindim valla senin adına. sanki nişanlım askerliğini bitirmişte gelmiş kadar sevindim. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın. herkesin sevgililer günü kutlu olsun.

günaydın kızlar sabah yediklerimi yazayım

1 tane simit yedim. ( dövün beni kızlar )
1 tanede elma yedim.

bugün ekmek yemek yok.

canım benim ya nasıl sevindim anlatamam ne kadar güzel inşallah rüya gibi bir gün geçirirsiniz ömür boyu beraber olursunuz inşallahŞenizŞenizŞeniz

günaydın güzeller ...... aynen sevgigiler gününüzü kütlarım sizlerin ..

özge kuşum seni burda bulmuşken bi ifade ver bakıyım . geçenlerda lapada yaptın kilonnne bildirimede gelemedin diyeti astınmı yoksa ...ne yadini yazıyon ne kilonu ....

KIZLAR ARA ÖĞÜN OLARAK

1 elma
2 adet kuru kayısı yedim.

uzun zamandır bağırsaklarımda inanılmaz derecede tembellik var. inşallah kayısılar işe yarar.

KIZLAR ARA ÖĞÜN OLARAK

1 elma
2 adet kuru kayısı yedim.

uzun zamandır bağırsaklarımda inanılmaz derecede tembellik var. inşallah kayısılar işe yarar.
nazlım kaysı yada incirim üstüne 2 bardak ılk su iç canım ya degilse etki etmez .....a.s

canım perşembe akşamı evde çalıştım iş götürdüm çok geç bitti ve ben cuma günü işe 11.30 da geldim geç kaldım yani lapayı 1 gün yapabildim teknik nedenlerden dolayı:roflol:
kilom aynıydı 73,6 çıkmıştım
100 gr farklıydı ama olsun ne yapalım ben kkya girdiğimde herşey hazırdı ve ben dün hayale sorabilirsiniz ki çoooookk yoğundum yine geldiğim zamandan akşam 4.5 a kadar sadece bir poğaça yedim onu da bölük pörçük yiyebildim bugünlerde benim sabrımı sınıyorlar sanırım :roflol::roflol:
dün akşam da bir kase çorba ve bir tabak bamya yedim bu kadar 2 bardak çay bir bardak ta nescafe içtm
sabah bir simit yedim öğlen ne yiyeceğim konusunda en ufak bir fikrim bile yok daha öncede belirttiğim gibi bugünlerde ne yazıkki çok paylaşımcı olamıyorum ama bu benim istemim dışında gelişen bir durum ne kadar çok çalıştığımı sizde biliyorsunuz en küçük fırsatta dahi yazmaya çalışıyorum umarım bu dönemdeki yazış periyodum sizi rahatsız etmek ki yanlışlık oludğunu düşünüyorsanız eleştirilere açığım bugün işim yok buradayım bilginizeeeee:1hug::asigim:

bişiler yazıyodum vaz geçtım neyse ...hepinizi seviyorum ...a.s.

Son düzenleme:
:roflol:ülen mesai ifadeni biliyoz:roflol: menünü ve kilonu sormuştum ...kaydirigubbakcemile3.. aç gezme ye bililer meyve al yanına .. çalışırken mandalina en iyidir bu konuda hemen soy ye ...:içelim:

güaydı aebecim vallaha aynen bu eşler kıskançlıkla öldürecek bizi:))

nazlı canım ben uzun zamandır kronik tuvalete gidememeyle uğraşıyodum neler yaptım neler şu form çayları kurtarıcım olmuştu ancak onlrıda içmediğimde daha beter oluyodum yaklaşık 2 aydır kuru kayısı yiyorum sabah suyla 1 tane sonra aralarda 1 tane azıma atıyorum şeker gibi inan ana ben hayatımda günde 2 kez lavaboyo gitiğimi bilmem çok rahatım sende dene inşlh memnun kalırsın

bu arada yarın misafirlerim gelecekti benim hersene bir kere hamsi pilavı yaparım ben bütün arkadaşlara ve eylül aylarında başlarlar hadi yap demeye bu sene herkesi bir araya toplamak zor oldu yarın olacaktı haftaya kaldı ortalama 15 kişi olacağız bu da takriben 4 5 kilo hamsiyi kılçıkları ile birlikte ayıklayacağım anlamına geliyor:1shok::1shok:
bu nedenle de bu akşam biliyorsunuz ki dışarıda olacağım kaçırsam bile yarın tüm gün sıkıp kilo almadan atlatmışolacağım zaten hayal tepemde beni dürtüp duruyor uyuss şey:roflol: bu hafta eksi ibre yapacağım
lapaya gelincede ben çok rahatlıkla yapardımama bu sefer midem almıyor ya anlayabilmiş değilim

kuşum gönder ben ayıklarım ....lülülülülülü hamsileri balıktan bişi olmaz ye . pilavı kaçırma ....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…