Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol:ülen mesai ifadeni biliyoz:roflol: menünü ve kilonu sormuştum ...kaydirigubbakcemile3.. aç gezme ye bililer meyve al yanına .. çalışırken mandalina en iyidir bu konuda hemen soy ye ...:içelim:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
aeben hiç anlamıyorsun valla ben kendimi acındırarak kaytarmaya çalışıyorum işte :roflol::roflol:
yemek yemeğe vaktim olmuyorki bir şey yiyeyim yazayım ama buara çok su içiyorum eferim bana

o gün kurusu kaysıyı bende yiyyodum mehalim yeniden alayım hem dogaltatlı istegimi alıyodu çok tatlı istedigimde 2 tane yiyyodum ....a.s
herüflerin kıskençlıgı bitmez canım ...kaydirigubbakcemile3 ama düşün biz onları kıskanacagımıza onlar bizi kıskansın . ben artık bu taktigi uyguluyorum yerimseniben tavsiye ederim ..çok işe yarıyo...şutarafagittikaydirigubbakcemile3

canım ben kayısını9n içine bazen evde olursa fındık fıstık badem flan koyuyorum ay süper oluyor zaten fındık bademdeki yağlar çok faydalı yağlarmış uzunca tok tutmayı sağlarmış

canım ben kayısını9n içine bazen evde olursa fındık fıstık badem flan koyuyorum ay süper oluyor zaten fındık bademdeki yağlar çok faydalı yağlarmış uzunca tok tutmayı sağlarmış
hım onu hiç sorma mehalim . eşim işi gergi gresuna çok gidiyo gelirkende bol bol fındık getiriyo ..mutfatta gözümün önünde düruyo kavonozlarda ... günde yiyyodun ama 1 fındıgım 10 kl. oldugunu geçen gün senın bana yaptıgın analızde gördün ve artık yememeye çalışıyorum . .5.6. tane yiyilebilir günde ama ben bunu aşıyodum . helede montide yene biliyodu . bende çok açıktıgında atıyodun 1.2 agzıma şimdi aceba diyorum ...CADIARZUomu engelliyodu ....:1shok: düşünsene 1 acuç fındık yesen 30 tane sıgsa 300 kl. :1shok:

bence sende fazla kaptırma fındık fıstık işine ...kaydirigubbakcemile3

canım benim ben bir yıldır fındık fıstık yerim yani kilo verme sürecimde bunlardan hiç uzak durmadım çünkü okuduğum bir kitapta öyle güzel anlatmışki bunların etkisini ve benide engellemedi hiç o kitabı kallis gibi bende okuyup sizlerle paylaşam bakalım hoşunuza gidecekmi

niçin gitemesin mehalim .
kıs yeme demedim ben gibi abartma dedim biliyorum bende faydalarını fındık fıstıgın ...kaydirigubbakcemile3
ben kaçar bebiller isyanlarda sıra bekliyolar .. arada bakarım ama kimsa yazmıyo yaff....sengözlerimebaksanab

Yahu arkadaşlar bir sizin takımın çenesi düşük bir bizim galiba:roflol::roflol: geliyorum 400 mesaj sizden atıyorum gidiyorum 400 mesaj bizden atıyorum dönüp geliyorum yine sayısı en yüksek siz ve biz haydi yine alıyorum diğer takımlara geçemedim :roflol::roflol:

Alınmayın sakın naniknaniknaniknanik ikidebir niye geliyo bişi yazmıyo demeyin diye haber verim didim temizlik için a.s.

Kimse yazmıyo ben bari yazayım menümü bugün hafta sonu gerçi ama önceleri böyle olmuyodu nerdesiniz kızlar .
kızlar bence artık biraz toparlanmamız lazım . gene çenem durmuyo ama sonuncu oluyoruz hadi diyoruz fos . yoksa kimse kilo vermek istemiyomu ...:sm_confused: istemeden bu iş olmuyo kızlar biz burda kuru kuru sohbet yapmıyoruz demi..
Birbirimizi uyaralım her yedigimizi kaçamakta olsa yazalımki buraya yazacagımız için engel olsun .. ben sizler ve kendim için her kurala uymaya hazırım ..:1ninca:bu konuda hepinizden öneri bekliyorum ..
diger takımlarda .nice kurallar var hemde katı ama işe yarıyo tıkır tıkırda kilo veriyolar . ya biz ....
yazdıklarım kişisel deyil kızlar başta kendime ...
biliyorum çogumnuzun işi agır az gire biliyo fırsat buldukça sorun degil ama ..bu diyeti hakkıyle yapmamıza ve yediklerimizi buraya yazmaya yada cuma günü bildirimi sürekli aksatmaya engel degil ....kötükedihüso

bunları sizleri düşündügüm için yazıyorum kızlar kimse alınmasın ...naniknanik
ben kendimle ugraşır çeker giderim . ama biz bir takımız ve birbirimi motive etmeye çalişmalıyız .bunları yazmam için başkan olmamada gerek yok zati arkadaşınız olarak yazıyorum ...
bunları düşünmeme sebeb birazda bu gun bi arkadaşımız tarafından . linkime yazılan mesajdı ..:1closedeyes:
hepinizi çok seviyorum ve takımdan incecik kugular gibi mezun olmanızı istiyorum ...:1hug:a.s.

aebencim kaç gündür bizim takımda olan misafirliğin çok hoşuma gidiyor takıma bir şey yazacağım sende bizimle o yazdığıma cevap verebilirmisin canım...

aebenim bu gün sevgililer günü .
misafirlikteydim ve gelin o kadar mükemmel yiyecekler hazırlamışki.-tatlicadiarzu-
önüme geleni tattımda bıraktım desem hem vallaha hem billaha yalan sölemiş olurum. ve gelelide at gibi tepiniyorumki midem erisin diye
akşam yemeği filan yemem bunla yatarım artık. yarında telafi ederim. bu hafta tatili bitirip yeniden diyete giriyorum. (zaten pekte bırakmamıştım ama)süprizzzzz

SEVGİLİ HOMŞOM KAÇAMAK ELBETTE OLACAK HATTA OLMALI VUVUDU AÇLIGA ALIŞTIRMAMAK ADINA ÖNEMLİ OLAN DUR DİYECEGİMİZ YERİ BİLMEK .. seni tebrik ederim canım bunu yazıp ve kararında bıraktıgın için . tekrar sahalara dönmek istedine de çokkk sevindim . Şeniz

delikafaduldenülen yanlış okumuşum tebrimi geri alıyorum ...:mymeka: ve eski dorayı geri istiyorum .....delikafadulden:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

anacım farkındayım hergün silip süpürdügünün .onun ..için akşam bi ayrı mesaj sayısı sabah bi ayrı ...kaydirigubbakcemile3

öfff öffff . herkes sefkilisinin yanında bende burda zaman öldürüyom öffffffff.......

aebencimburdasın galba nasılsın canım
yediklerim
sabah rezene içtim sadece 10 gibi 1 kupa süt
1 de tarhana çorbası 1 dilimekmek
az önce yeşil mercimek
bulgur pilavı
çoban salata yarımdilim ekmek çemene batırmak içinyoksa yemezdim
işte büüle belki akşam bir dilim zırlayan pasta yerim

kızlar malt içeceği aldım sütümyok kaç gündür çocuğu zor doyuruyom acaba kilo aldırırmı bilen varmıı

ana yazacam dedim unuttum iyimi menümü ....

sabah çeyrek elma . gıreyfurt portekel suyu 1. bar.

Kavaltı ...
======
3 dilim en.ekmek ... az yaglı peynir .. 4 zeytin .. çay kaşı ucuyla kaymak ..çay şekersiz...

Ara..
======..
yeşil çay 2 fındık .....1 greyfurt

öylen
======
3 köfte . salata..yagsız... 1 bar.. ayran ..

Ara..
=====
yeşil çay ....

akşam ...
========
ton b. salata. 1 dilim peynır ...yarın bar. süt ....

Ara
=====
yarım nar yarım portakal ....

Son düzenleme:
Diyet yaptıgındanmı kesildi kıs yoksa dehele ....:1shok:
maytap bak kızacam canım sen haftada yada 2 haftada 500gr versen yeter canım sıkma sen zaten verebiliyosun isteyince mehmette kıyamam ye biraz ......delikafadulden şu durmda mehmedin doyması senin kilondan önemli canım ya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…