:roflol:ülen mesai ifadeni biliyoz:roflol: menünü ve kilonu sormuştum ...kaydirigubbakcemile3.. aç gezme ye bililer meyve al yanına .. çalışırken mandalina en iyidir bu konuda hemen soy ye ...:içelim:
o gün kurusu kaysıyı bende yiyyodum mehalim yeniden alayım hem dogaltatlı istegimi alıyodu çok tatlı istedigimde 2 tane yiyyodum ....a.sgüaydı aebecim vallaha aynen bu eşler kıskançlıkla öldürecek bizi:))
nazlı canım ben uzun zamandır kronik tuvalete gidememeyle uğraşıyodum neler yaptım neler şu form çayları kurtarıcım olmuştu ancak onlrıda içmediğimde daha beter oluyodum yaklaşık 2 aydır kuru kayısı yiyorum sabah suyla 1 tane sonra aralarda 1 tane azıma atıyorum şeker gibi inan ana ben hayatımda günde 2 kez lavaboyo gitiğimi bilmem çok rahatım sende dene inşlh memnun kalırsın
hım onu hiç sorma mehalim . eşim işi gergi gresuna çok gidiyo gelirkende bol bol fındık getiriyo ..mutfatta gözümün önünde düruyo kavonozlarda ... günde yiyyodun ama 1 fındıgım 10 kl. oldugunu geçen gün senın bana yaptıgın analızde gördün ve artık yememeye çalışıyorum . .5.6. tane yiyilebilir günde ama ben bunu aşıyodum . helede montide yene biliyodu . bende çok açıktıgında atıyodun 1.2 agzıma şimdi aceba diyorum ...CADIARZUomu engelliyodu ....:1shok: düşünsene 1 acuç fındık yesen 30 tane sıgsa 300 kl. :1shok:canım ben kayısını9n içine bazen evde olursa fındık fıstık badem flan koyuyorum ay süper oluyor zaten fındık bademdeki yağlar çok faydalı yağlarmış uzunca tok tutmayı sağlarmış
niçin gitemesin mehalim .canım benim ben bir yıldır fındık fıstık yerim yani kilo verme sürecimde bunlardan hiç uzak durmadım çünkü okuduğum bir kitapta öyle güzel anlatmışki bunların etkisini ve benide engellemedi hiç o kitabı kallis gibi bende okuyup sizlerle paylaşam bakalım hoşunuza gidecekmi
geliyom huselim emme kimse olmuyo ....:1hug:ben yazarım abenim sen yeterki gel:))a.s.a.s.
memnuniyetle kalişim ........................Şenizaebencim kaç gündür bizim takımda olan misafirliğin çok hoşuma gidiyor takıma bir şey yazacağım sende bizimle o yazdığıma cevap verebilirmisin canım...
SEVGİLİ HOMŞOM KAÇAMAK ELBETTE OLACAK HATTA OLMALI VUVUDU AÇLIGA ALIŞTIRMAMAK ADINA ÖNEMLİ OLAN DUR DİYECEGİMİZ YERİ BİLMEK .. seni tebrik ederim canım bunu yazıp ve kararında bıraktıgın için . tekrar sahalara dönmek istedine de çokkk sevindim . Şenizaebenim bu gün sevgililer günü .
misafirlikteydim ve gelin o kadar mükemmel yiyecekler hazırlamışki.-tatlicadiarzu-
önüme geleni tattımda bıraktım desem hem vallaha hem billaha yalan sölemiş olurum. ve gelelide at gibi tepiniyorumki midem erisin diye
akşam yemeği filan yemem bunla yatarım artık. yarında telafi ederim. bu hafta tatili bitirip yeniden diyete giriyorum. (zaten pekte bırakmamıştım ama)süprizzzzz
delikafaduldenülen yanlış okumuşum tebrimi geri alıyorum ...:mymeka: ve eski dorayı geri istiyorum .....delikafadulden:dilcikar:kaydirigubbakcemile3aebenim bu gün sevgililer günü .
misafirlikteydim ve gelin o kadar mükemmel yiyecekler hazırlamışki.-tatlicadiarzu-
önüme geleni tattımda bıraktım desem hem vallaha hem billaha yalan sölemiş olurum. ve gelelide at gibi tepiniyorumki midem erisin diye
akşam yemeği filan yemem bunla yatarım artık. yarında telafi ederim. bu hafta tatili bitirip yeniden diyete giriyorum. (zaten pekte bırakmamıştım ama)süprizzzzz
anacım farkındayım hergün silip süpürdügünün .onun ..için akşam bi ayrı mesaj sayısı sabah bi ayrı ...kaydirigubbakcemile3Yahu arkadaşlar bir sizin takımın çenesi düşük bir bizim galiba:roflol::roflol: geliyorum 400 mesaj sizden atıyorum gidiyorum 400 mesaj bizden atıyorumdönüp geliyorum yine sayısı en yüksek siz ve biz haydi yine alıyorum diğer takımlara geçemedim :roflol::roflol:
Alınmayın sakın naniknaniknaniknanik ikidebir niye geliyo bişi yazmıyo demeyin diye haber verim didim temizlik için a.s.
Diyet yaptıgındanmı kesildi kıs yoksa dehele ....:1shok:aebencimburdasın galba nasılsın canım
yediklerim
sabah rezene içtim sadece 10 gibi 1 kupa süt
1 de tarhana çorbası 1 dilimekmek
az önce yeşil mercimek
bulgur pilavı
çoban salata yarımdilim ekmek çemene batırmak içinyoksa yemezdim
işte büüle belki akşam bir dilim zırlayan pasta yerim
kızlar malt içeceği aldım sütümyok kaç gündür çocuğu zor doyuruyom acaba kilo aldırırmı bilen varmıı