- 13 Mart 2008
- 4.149
- 2
- 40
:) oooo tüm çiçekler böcekler toplanmışız yine :)
Kızlar ayıptır söylemesi canım çok ama çok döner çekti ( hamilemiyim ne ) :) çeyrek ekmek yedim 5 dk. önceaabenim ve hayalim görmesin döverler fallaaa
:) oooo tüm çiçekler böcekler toplanmışız yine :)
Kızlar ayıptır söylemesi canım çok ama çok döner çekti ( hamilemiyim ne ) :) çeyrek ekmek yedim 5 dk. önceaabenim ve hayalim görmesin döverler fallaaa
iyide öylen degil akşam degil ne niyetine yadin kıs .... bari sedece dönerini yeseydım ekmegi neyine . ama bu gum kaçamak yap bakalım arada olsun ama alışkanlık haline getierme:) oooo tüm çiçekler böcekler toplanmışız yine :)
ben ağlayan pasta yapıyom isteyen varmı cicikler:))
sen hafta sonu yoktun demi .....:jeyyar:özgem be inş ii vakit geçirin tatlım,
herkese ii hafta sonları öptüm sizi,
aeben ösge pazartesi kaçamaksız sporla geçmiş bi hafta sonu raporu istiyorum tek tek hemde görüşürük...
yok anam sen ye sane afiyet mehmedede süt olsun biz almıyak ....kafamçokkarıştıben ağlayan pasta yapıyom isteyen varmı cicikler:))
Evet yedim pişman değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))))) ay napim yaaa çok canım çektiydi :) şimdi benim hamileyken nasıl 30 kilo aldığımda ortaya çıkmış oldu sanırımmm :))
He lili ablamda öyle veriyo .. güzelde veriyo .. ama bende ters tepiyo ...beni bilen bilir ben hafta sonu kaçamak yaptımmı haftaiçi daha güzel veriyorum :)) metabolizmayı şaşırtma yöntemi herkeşlere tavsiye ederim:))
bende kavaltıyı yazmıştım arada 1 muz yedim ...50-100 kal
öylende bulgurlu salata 250 kalve yarım bardak yarım yaglı süt ...68 kal
şimdide yarım greyfurt....30 kal
kaydirigubbakcemile3 bende sana fazla iş olmasın diye şettiydim .....mehalim ....Şenizhıhıhhhh:jeyyar: yakaldım seni hemen yediklerini hesaplıcam elimde kalorimetre hahaaaakötükedihüso
ceylim çok sevindim ne güzel uçuyosun belli . mutlulugunuz bir ömür sürsün .....
:a015: canım biliyomusun kanayan yarama parmak bastın ...senağlamakoçiş yokk..saol canım aebenim benimmmm:=)) hakkımızada herşeyin hayırlısı olur inş:=) size de kocişlerinizle mutlu 14 şubatlarrr:=)))