[ı]nazlıcım tebrik ve teşekkür ederim canım. Listeyi hazırlamışsın. Bu hafta müsait olamadım yine. Size yardımım olamadı :1no2:
Hayalcim bravo süper kilo vermişsin :lepi:
Aebencim seninki de süper :lepi: 1,1 kiloyu beğenemedin mi şekerim delikafadulden
ben ne yedim
sabah 5 adet eti çay keyfi (reklamları dinlediniz delikafadulden)
ara 1 ayran
öğlen tavuk sote + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek
veeee
regl oldum sonunda kaydirigubbakcemile2[/ı]
ben geldim kızlar işlerim biraz erken bitti,yarın sevgililer günüüü,benim sevgilim yanımda yok çook uzaklarda hediyesini bile yollayamadım ama cüzdan alıcam karar verdim çünkü cüzdana ihtiyacı oldugunu biliyorum.hazır işlerim erken bitmişken giyinip cüzdan bakmaya mı çıksam diye düşünüyorum....
ben geldim kızlar işlerim biraz erken bitti,yarın sevgililer günüüü,benim sevgilim yanımda yok çook uzaklarda hediyesini bile yollayamadım ama cüzdan alıcam karar verdim çünkü cüzdana ihtiyacı oldugunu biliyorum.hazır işlerim erken bitmişken giyinip cüzdan bakmaya mı çıksam diye düşünüyorum....
ceylinim sen istanbulun neresinde oturuyosun burda inanılmaz derecede yağmur yağıyor. Ben ikitellide çalışıyorum. Yağmur sabahtan beri aralıksız devam ediyor
ben çıkıyorum nazlıcım yagmur belki burda da başlar,çok hızlanmadan işimi halledip döneyim hemen.
bak ensende olduğumu anla işte sen geldin ardından düştüm buraya :roflol:...