başlıyoruz canımm,regl insanı çok etkiliyo ondan verememişsindir,bu hafta telafi edersin inanıyorum ben.ben de bu gafta kaçamak yapmıycamm hadi bakalım bol şans ikimizede;=)
bol şanslar canım . inşallah ikimizde bu vesileyle kilolarımızı verelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlıyoruz canımm,regl insanı çok etkiliyo ondan verememişsindir,bu hafta telafi edersin inanıyorum ben.ben de bu gafta kaçamak yapmıycamm hadi bakalım bol şans ikimizede;=)
tamam gaptanım ne güzel 70li rakanlara indin darısı pınarımın cici annemin başına ....a.s
Aabencim bence senin vücudun doğal kilosuna gelmiş canım, o yüzdende altına inmekte zorlanıyor baksana 3 çocuklu biri olarak yaşına boyuna göre resimlerin flan gayett orantılı benim haftalardır aklımdan inan hep bunlar geçiyori bilemiyorum doğru mudur....:1hug:
hah ağzını öpeyim refim,ya bu kadına mankenlik ajansından teklif var ya 0 beden olacak aklına koymuş,bide 5. kattan atlıyo..ben burada en fazla 10. kat felan vardır heralde oradan atlıyım bari,yok yopk saban cının gökdelenleri beni keser anacım....:roflol:
Nazlıcım 8.takımı kontrol ettim ve tam geldim söyliycem benden önce davranmışın aferin çabuk kaptın canım,ilgin ve yardımlaşman için teşekkürler..çok güzel gidiyorsun...haftaya artık başka biri hazırlansın ve ben yapayım desin bekliyoruz....
1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 15 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 50
7. merdiven çıkma / 100 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 150
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 10
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / (belim fena yapamadım)
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 50
15. geri tekme / 20
16. nivea cd sinden yaptım 1 saat
17. mekik 25
akşam:
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık yeşil salata yedim
1 büyük bardak yeşil çay içtim
2 şişede sodaya yarım limon sıkıp içtim te yukardaki hareketleride bunlardan sonra yaptım miğdem az yatışınca te oka,
sabah:
1 dilim entegrel ekmeğe peynir sürüp 1 küçük bardak çayla yedim,
şimdi 1 büyük kupa yeşil içtim,
bunlar dünden beri yaptıklarım işte,
yemeye içmeye dikkat hareket...
günaydınn
ben geldim kızlar ne durumdayızz