herkese günaydın fıstıklar,ne var ne yok benim yüzde uçmuş buraya :roflol:...
burdan akrebimide kutluyorum kızlar yarışı o kazanda ..a.s. salı eksideyim diyodu .. şimdi 63.5 . yanı 2 günde 2.5 kilodan fazla vermiş maşallah diyorum .benım bünyede nankör galiba tırlatmamak elde degil ....
valla bu 2 günde neler yaptıgını bende merek ediyorum paylaşırsa belki bizde bişiler ögreniriz. 2 günde 3 kiloya kın süper ...Aabencim yavv a.s.Akrepp nasıl bu kadar çok kilo veriyor maşşallah diyeyim tabrik ederim sıralrını ve yöntemini irçok kez sordum fakat sanırım uygun olmadı hiç cvp alamadım sen biliyorsan bir ara bana anlatırmısın ????
yok hayalım bu hafta okadar zorladım .. bu sonuç oldu yahu bu haftada devan edemem sanırım ...eabenim tebrikler yavru sende ii gitmişin Şeniz...
inş devam et en kötü böle...
ben nerde yaanlış yapıyorum kızlar . bütün uyarılara açıgım bi diyi verin menülerim ortada yaptıgın siporda . ben niye veremiyorum ...
nazlıcım kolay gelsin canımm..
aebenim 1.1 kilo vermişsin daha be olsun hakikatenn maşallhh canımm,hepimiz yavaş veriyoruz takımca yaptıgımız bi yanlışlık var galiba...
akrepcim ve hayalcim tüyolarınızı bekliyoruz ona göre...
sağol ceylinim yarışa başlıyoruz değilmi bu hafta. yarından itibaren başlayalım ben bu hafta veremedim kilo moralim bozuldu. bugün yarın regl olucam belki onun etkisi vardır. birde hastalandım. onunda etkisi oldu.
nazlı bizim takıam git dünden beri ne yedim ne yaptım bak al sana sırrım,
aeben oldu bende atlayım hızla giden bi aracın önüne aeben,
benim ne çektiğimi en ii sen biliyon neler düşündümü falan saçmalama sıkınca oluyo işte sende gördün bu hafta,
belimi doğrultamıyorum bugün gidin bakın neler yaptığıma ya saçmalıyorsun ama,
gelcem ben sana müsait bi günde oturup konuşak olarmı,
kabul edenmi beni evine,
öle poğaça börek istemem 1 bardak yeşil çaya onuda geç 1 bardak suya tavım...