Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. TAKIM * *91. ETAP.......

asibulut ( 57 .0 / 57,2 / - 0,2 / - 0,35 % )
dora ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00 % )
aeben ( 66,0 / 64,9 / 1,1 / 1,67 % )
kütahya ( 80,0 / 79,5 / 0,5 / 0,62 % )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 58.9 )
özgekrd ( 73,5 )
vivalavita ( geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 79,8 )
referans ( 76,5 / 75,7 / 0,8 / 1,05 % )
nazlıgüleç ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
enesin annesi ( 103,0 )
mmmf27 ( 68.5/67,6 / 0,9 / 1,31 % ) yeni üye ...

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 872,2 /

kızlar ilk durum yukardaki gibi bir kontrol edebilirmisiniz.

burdan akrebimide kutluyorum kızlar yarışı o kazanda ..a.s. salı eksideyim diyodu .. şimdi 63.5 . yanı 2 günde 2.5 kilodan fazla vermiş maşallah diyorum . benım bünyede nankör galiba tırlatmamak elde degil ....

herkese günaydın fıstıklar,ne var ne yok benim yüzde uçmuş buraya :roflol:...

OOooooooooooooooooo hayalcim tebriklerr bravooo canım artık sırlarını verirsinnnnnnnnnnnnn bravooo bravoo ne diyim % 4 .:hooray:

Aabencim senide tebrik ederim kırdın 66 ve 65 sınırını artık kim tutar seni a.s.:teytey::içelim:

Aabencim yavv a.s.Akrepp nasıl bu kadar çok kilo veriyor maşşallah diyeyim tabrik ederim sıralrını ve yöntemini irçok kez sordum fakat sanırım uygun olmadı hiç cvp alamadım sen biliyorsan bir ara bana anlatırmısın ????

ben nerde yaanlış yapıyorum kızlar . bütün uyarılara açıgım bi diyi verin menülerim ortada yaptıgın siporda . ben niye veremiyorum ...

aben tatlım ben bişi deyimmi sana,
daha ne vercen gülüm pardon 1 haftada daha ne gitcekti,
e o kadar verdik biyerde duruyo ki senin gidiyo işte,
yanlışın yok ki be tatlım devam et böle verirsin daha üsme kendini ve inan sana olur,
üsme benim aebenimi,

refe sağol çiçeem:),
darısı hepimize gene banada...

hayal tebrik ederim seni süpersin ya. artık sırlarını bize anlatırsın. ben bu hafta veremedim hiç....

benm kilomd ahafif bir eksi var kızlar opnu da yedigim tatlılara ve dün gece yedigim 3 kaşık pilava baglıyorum suçumu biliyorum
58.9 dum 59.2 yim...

valla bu 2 günde neler yaptıgını bende merek ediyorum paylaşırsa belki bizde bişiler ögreniriz. 2 günde 3 kiloya kın süper ...
eabenim tebrikler yavru sende ii gitmişin Şeniz...
inş devam et en kötü böle...
yok hayalım bu hafta okadar zorladım .. bu sonuç oldu yahu bu haftada devan edemem sanırım ... haftayada çabalasam eksi çıkarım buyük ihtimal .. burası 5 kat balkona çıksam atlasam kökten çözerim olayı demi :a015:

nazlıcım kolay gelsin canımm..
aebenim 1.1 kilo vermişsin daha be olsun hakikatenn maşallhh canımm,hepimiz yavaş veriyoruz takımca yaptıgımız bi yanlışlık var galiba...

akrepcim ve hayalcim tüyolarınızı bekliyoruz ona göre...

ben nerde yaanlış yapıyorum kızlar . bütün uyarılara açıgım bi diyi verin menülerim ortada yaptıgın siporda . ben niye veremiyorum ...

Aabencim bence senin vücudun doğal kilosuna gelmiş canım, o yüzdende altına inmekte zorlanıyor baksana 3 çocuklu biri olarak yaşına boyuna göre resimlerin flan gayett orantılı benim haftalardır aklımdan inan hep bunlar geçiyori bilemiyorum doğru mudur....:1hug:

sağol ceylinim yarışa başlıyoruz değilmi bu hafta. yarından itibaren başlayalım ben bu hafta veremedim kilo moralim bozuldu. bugün yarın regl olucam belki onun etkisi vardır. birde hastalandım. onunda etkisi oldu.

kilo bildirimini yapmayan 4 kişi kaldı. özge, pınar, fatunuz, ve enesin annesi onları bekliyorum.

benm bugün çok işim var kızlarr,birazdan pazara gidicem saat 1 olmadan dönmem lazım.1den sonra da üniverstede okuyan arkadaşlaırmın tez yazmasına yardımcı oalcagım analizleri yaparken. o kadar istatistik okuyoruz bir işe yarasın degil mi.sonra akşam da spor var sanırım bunları yaparken eve ugrayamam akşama kadar,bilginiz olsun.

bu arada dün Sahtekar diye bi filme gittik angelina jolie oynuyordu.pek begenmedim düşünen varsa tavsiye etmiyorum.

nazlı bizim takıam git dünden beri ne yedim ne yaptım bak al sana sırrım,
aeben oldu bende atlayım hızla giden bi aracın önüne aeben,
benim ne çektiğimi en ii sen biliyon neler düşündümü falan saçmalama sıkınca oluyo işte sende gördün bu hafta,
belimi doğrultamıyorum bugün gidin bakın neler yaptığıma ya saçmalıyorsun ama,
gelcem ben sana müsait bi günde oturup konuşak olarmı,
kabul edenmi beni evine,
öle poğaça börek istemem 1 bardak yeşil çaya onuda geç 1 bardak suya tavım...

başlıyoruz canımm,regl insanı çok etkiliyo ondan verememişsindir,bu hafta telafi edersin inanıyorum ben.ben de bu gafta kaçamak yapmıycamm hadi bakalım bol şans ikimizede;=)

tamam hayalim bakıcam birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…