Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

başlıyoruz canımm,regl insanı çok etkiliyo ondan verememişsindir,bu hafta telafi edersin inanıyorum ben.ben de bu gafta kaçamak yapmıycamm hadi bakalım bol şans ikimizede;=)

bol şanslar canım . inşallah ikimizde bu vesileyle kilolarımızı verelim.

hayalım başımın üstünde yerin var canım ...
ben zaten 1 haftadır sıkıyorum sonuç ordada eger sıkmasanm ondan diycem ... ama yok olmuyo ...işte . ....

8. TAKIM * *87.ETAP SONUÇLARI**
editoryal ( 60,0 ) / 59,0 / 1,0 / 1,67% )
akrep33 ( 66,0 ) / 63,5 / 2,5 / 3,79% )
asi_deniz ( 92,0 ) / 91,1 / 0,9 / 0,98% )
husel ( 75,0 ) / 74,0 / 1,0 / 1,33% )
lubabe ( 75,5 ) / 74,7 / 0,8 / 1,06% )
gülaygülay ( 71,8 ) / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
LİLLYUM ( 68,3 ) / 67,8 / 0,5 / 0,73% )
hozlemk ( 78,8 ) / 79,5 / -0,7 / -0,89% )
Tinkimi ( 83,0 ) / 81,0 / 2,0 / 2,41% )
azad ( 63,0 ) / 62,5 / 0,5 / 0,79% )
çitos ( 110,5 ) / 111,0 / -0,5 / -0,45% )
morkelebek ( 69,5 ) 68,3 1,2 / 1,73% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 913,4 ) / 904,2 / 9,2 / 1,01% )

canlarım şuna bi bakarmısınız eksik varmı bi çitosumuz gelmedi daha diğerleri tamamdır

iyi günler canlarım ben çıkıyorum çok işim avr bugünn

aebnim sıkma canını nolursun öptüm seni fıstık...

ben çıkıyorum kızlar öyleden sonra gelirim pınarda gelmiş . zaten bediş gelmesse ben kopyalarım listeyi merak etmeyin .....

hah ağzını öpeyim refim,ya bu kadına mankenlik ajansından teklif var ya 0 beden olacak aklına koymuş,bide 5. kattan atlıyo..ben burada en fazla 10. kat felan vardır heralde oradan atlıyım bari,yok yopk saban cının gökdelenleri beni keser anacım....:roflol:

aeben sıktında aldın karşılığını,
ya sıkınca almasaydın karşılık o zaman üzülseysin ama aldın sıkma kendini bilion işte moral önemli ya,
tamam gelcem sana en kısa zamanda müsait ikimizinde müsait olduğu bi gün söz...

Haklıyım demi :)))
Hayalcim önce sizin takımın dünkü geçmişinden sonra senin gönderdiğin son 5 sayfalık mesajların tamamını senin profilinden okuyup neler yediğini ve ne yaptığını anlamaya çalıştım fakat o kadar emeğime karşılık olarak tek öğrenebildiğim şey bol bol yürüyüş + spor yaptığın ve dün kabak yiyecekken üşenip hazır çorba yediğin başkada birşey bulamadım hadi kıızzzz uygun olunca şööyle dünün bir özetini geçsenn. Lütfennnnnnnnnn Hayalim Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey

Nazlıcım 8.takımı kontrol ettim ve tam geldim söyliycem benden önce davranmışın aferin çabuk kaptın canım,ilgin ve yardımlaşman için teşekkürler..çok güzel gidiyorsun...haftaya artık başka biri hazırlansın ve ben yapayım desin bekliyoruz....

rica ederim pınarım. takım olarak birbirimize yardım etmek zorundayız. ben bugün takımım için faydalı olabildiysem ne mutlu bana. herzaman yardıma hazırım. ( benim bu tez canlığım işyerinde hep başıma dert oluyor. elimi attığım her iş üzerime üzerime kalıyo )

takımım için canım feda herzaman yardım ederim.

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 15 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 50
7. merdiven çıkma / 100 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 150
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 10
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / (belim fena yapamadım)
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 50
15. geri tekme / 20
16. nivea cd sinden yaptım 1 saat
17. mekik 25

akşam:

2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık yeşil salata yedim
1 büyük bardak yeşil çay içtim
2 şişede sodaya yarım limon sıkıp içtim te yukardaki hareketleride bunlardan sonra yaptım miğdem az yatışınca te oka,

sabah:

1 dilim entegrel ekmeğe peynir sürüp 1 küçük bardak çayla yedim,
şimdi 1 büyük kupa yeşil içtim,

bunlar dünden beri yaptıklarım işte,
yemeye içmeye dikkat hareket...

İyide kuzumm sen birşey yememişsin ki mesela öğle yemeğin yokkk, hiç mi yemöedin yemediysen nasıl dayadın hadi anlat hayooooooooo :))

Şimdi anladım hayalcim :) valla ne diyim tebrikler canım bu hafta tüm takımların 1. olacaksın bellii :) maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydınn
ben geldim kızlar ne durumdayızz

günaydın kütom . Kilo bildirimi yapmayan 3 kişi kaldı özge , fatunuz, enesin annesi onları aynı kilomu yazayım.

Bir an önce bildirimi yapmak istiyorum bizim burda elektrikler kafayı yedi
gidp geliyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…