Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pınarım bu arada yazmayı unuttum kremin hayırlı olsun canım inşallah geçen seferkinden daha da fazla etkisi görürsün.muckss

sağol hayatım,inşallah geçen seferkiden daha iyi bir sonuç alacağım....:hooray::teytey:kaydirigubbakcemile3

ben burdayım ama kimse beni kaale almıyo ben yarın listede yerimialacakmıyımyetkili biri cevap versin bana

başkan yardımcısı olaraktan viva nın yerine seni listeye yazıcaz canım,verdin mi hiç?nerde verecen bende bir alemim daha dün girdin...neyse......
nazlı cım viva için kendi isteğiyle ayrıldı yazıcaz,maytap a yeni üye.....kaydirigubbakcemile5

tamam ozaman 68.5la giriş yapıyorumyarın sabah kilomu bildiiryorum çünkü verdiiiiimmmmmm .azimle şaapan hesabıı

başkan yardımcısı olaraktan viva nın yerine seni listeye yazıcaz canım,verdin mi hiç?nerde verecen bende bir alemim daha dün girdin...neyse......
nazlı cım viva için kendi isteğiyle ayrıldı yazıcaz,maytap a yeni üye.....kaydirigubbakcemile5

he ya öyle yazda bida listeye giremesin ....:mymeka: pınar vivanın yanına geri dönmek üzere ayrıldı yazılacak ......

tamam ozaman 68.5la giriş yapıyorumyarın sabah kilomu bildiiryorum çünkü verdiiiiimmmmmm .azimle şaapan hesabıı
:1shok:inanmıyorum .....:nazar: kıs sen beni çatlatmak içinmi geldin ... senın ki azimde bizimki ne ....:nazar:

sadece benmi çıldırtıcam seni
ooooh iyi olmuş :)))))))))))
bir çıldırtan dah çıkmış

ben bu hafta aynı kiloda olacağım sanırım. hiç veremedim gibi.
kızlar bide yarın kilo bildirimlerini ben yapıcama bana biraz anlatında dersime çalışayım. yarın bocalamayayım.
ah canım kaç kere sormuşun .. gelirim ben allahdan bi mani olmassa ...:nazar:
yüzde hesabi yapacaksın canım . takımın sonrada kardeş 8 takımın ......
küto tekesine gidecek . malıum pınarım burdasın sende yardım edeceksin ..sengözlerimebaksanab

nazlı yeni bir exel dosyadı aç canım pc ne her hafta lazım olur çünki ...a.s

aebenim fazla diil ama 300 500 bişey verdim haftaya başlasam daha iyi verirsdim ama diyet modundan çıkabilirim hafta sonu diye bu hafta bildirim yapmak istedim.yoksa seni çıldırtmak gibi bi niyetim olurmuuuuuu:))))

sadece benmi çıldırtıcam seni
ooooh iyi olmuş :)))))))))))
bir çıldırtan dah çıkmış
seni formunda gördügüma sevindim akrep .. ama bu günde benim tadın yok . :nazar:

ben yapıyodum bu hesaplamaları ama unutmuşum valla yardımcı olmak isterdim ama
yapacan zaten hele misafirligin bi çıksın ....:jeyyar:

aebenim fazla diil ama 300 500 bişey verdim haftaya başlasam daha iyi verirsdim ama diyet modundan çıkabilirim hafta sonu diye bu hafta bildirim yapmak istedim.yoksa seni çıldırtmak gibi bi niyetim olurmuuuuuu:))))
:nazar:
süpersin ... valla ben kendi bünyeme adepde oldugum için şaşırdim kıs sadece ..:nazar:.ben genelde çırpınıp 1 haftada okadar verebildigim için ...kaydirigubbakcemile3 devami gelir inşallah ...:1hug:
sizler verince kandim vermiş kadar mutlu oluyorum inanın ...:1hug:

şimdiiii nazlıcım panik yapmış canım benım ben msn canavarı olarak onu almadım ben nasıl atladım bendede var exsel midir ne ama bilmiyom onu yollarız benım trenim 2 de 12 de cıksam yeter bildirimi kopyalarda cıkabilirim bile erkenden halledersek o durumda sorun kalmıyo

maytap alındın canım sen viva geri dönmek üzere ayrıldı olacak onun yerine sen girecen

ceylin düseltmelere ragmen 300 gramla gene kacırdı kırmızı olamamayı acilen paylaşıma yazacak oda ben püskütümüze vivanın ugrayamayacagını izne ayrıldıgını bildirdim

reff yalnızları oynamısın bugün kuzum sen yaaa

ösge geliyorum demiş gelememiş

bu günkü menüm ..
yarın elma ..
2 dilim ekmek . peynır. 2 zeytin . çay .
yeşil çay 1elma 10 lablebi fındık yiyecektım 1 tane fındıgım 10 kalori oldugunu okuyumca .lenlebiyle idere ettim ..

öylen 1 tabak yogurtlu spagetti ..sossuz ...

akşan üztü acıktım maytap sütün çekmesin . az balık akşamdan kalan yarım bardakta süt ...

sonra yarım gıreyfurt yarım portakal ..

yersem şimdiden sonra meyve yerim herhalde..... canım bişi istemiyo ..

benım bugün yediklerim kötü oldu ama napalım carsıda 1 pogaca gelince arkadasa indil aclıktan ölüyoduk 3 saat falan dolandık yuruduk 1,5 dilim yumurtalı ekmek yedim napim en hızlı o geldi gözüme kendin pişir kendin ye yaptım :)) yuzsusz misafir ben yumurta sevmem aslında ama nese arabayla bırakacaklardı eve cea olarak yürüdüm geldim eve erimiştir inş. ayacıklarım koptu valla

ben kendime yeni excel dosyası açtım geçen haftaki kiloları yazdım. yüzde hesaplamaları için püskütün verdiği bir örnek vardı ordan öğrendim herşeyi sadece kafama takılan 8. takımın kilolarını nasıl alıcam ordan birisi yardımcı olacakmı yoksa ben 8. takıma girip kilolarınımı alıcam.

ben kendime yeni excel dosyası açtım geçen haftaki kiloları yazdım. yüzde hesaplamaları için püskütün verdiği bir örnek vardı ordan öğrendim herşeyi sadece kafama takılan 8. takımın kilolarını nasıl alıcam ordan birisi yardımcı olacakmı yoksa ben 8. takıma girip kilolarınımı alıcam.
ah çalışkan nazlım benım ...... 8. takım kendi yapar canım bize getirir sen sadece tekrar hesap konturolunu yapacan onlarda bizimkini ......:1hug:

ah açlışkam nazlım benım ...... 8. takım kendi yapar canım bize getirir sen sadece tekrar hesap konturolunu yapacan onlarda bizimkini ......:1hug:

tamam ozaman sorun yok. yarın sabah erkenden işimin başındayım . ama bir aksilik olursa. bu sabah elektriklerimiz yoktu. allah korusun sabahta aynı sorunla karşılaşırsam falan herhengi birinize ulaşabileceğim bir numara rica edebilirmiyim.

6. TAKIM * *91. ETAP.......

asibulut ( 57 .0 )
dora ( 65,0 )
aeben ( 66,0 )
kütahya ( 80,0 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 58.9 )
özgekrd ( 73,5 )
vivalavita ( geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 79,8 ) )
referans ( 76,5 / )
nazlıgüleç ( 60,0 )
enesin annesi ( 103,0 ) )

mmmf27 ( 68.5/yeni üye ...

6. TAKIM TOPLAM KİLO )

nazlı hesabi bu liste üzerinden yap canım çünki toplamımız degişecek .....toplamı şimdi yapabilirsin ....

bunlara sabah bildirim yapanları biz ekler iz listeye ...

aklıma bişi daha takıldı maytap sen daha öace takımdan çıkarken geri dönmek üzeremi ayrıldım .. kendi isteginle mi...
ama fark etmez galiba senı yeni üye yapalım çünki nicin degişti degilmi .....

X