Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

asi bulutum hoşgeldin yarınki kilo bildirimleriyle ilgili bana bilgi verebilirmirmisin biraz.

Öğle yemeğim:
2 sivri biber
1 domates
1 su bardağı kadar yoğurt
1 dilim ev yapımı ekmek.

2 saat sonra 1 elma henüz üzerinden 1 saat geçti elma yiyeli ama aklımdan yeniden yiyecekler geçiyor :)

bende öğlen menümü veriim biraz geç yedim ama sabahki tost tıkadı beni
saat 4de fırınlanmış patateslerim vardı yanınada petso sos yaptım yoğurdun içine sarımsak tozu nane ve kırmızı biber döktüm pattislerimi batırdım batırdım yedim güzeldi 2 de haşlanmış yumurtam vardı onlarıda götürdüm eşim 7 de falan gelir akşam yemeğini götürürz.dünkümenüyle aynı menüm
çoooojk sıkıcı bir gün bugün

6. TAKIM

Takımın Analiz Notu : 50
Takımın En İyi Kilo Vereni : referans
Dikkat Edilecek Üyeler:

asibulut : Hedefi Mart ayının sonunda 55 olmak. Koç istemiyor.

pınarım : Hedefi Mart sonunda 79 olmak. Koç istiyor.

cceylin : Cevap vermedi.

vivalavita : Cevap vermedi.

fatunuz : Hedefi Mart başına kadar 80 olmak. Koç istiyor.

alın son haliniz bence toparlanın artık...

Benden başka kimse yok ki Hayalll :) buraların sahibi benim :))))))))))) a.s.
klava:klava: ah kızlar ahhh herkes birden nasılda kayboluyor bazennn , gamyoncuiremsu

ben burdayım ama kimse beni kaale almıyo ben yarın listede yerimialacakmıyımyetkili biri cevap versin bana

maytap canım kimseler yokki takımda in refeyle cin hayal top koşturuyo,
millet gelsin biri bişi der sanada...

bende buralardayım . muhasebeye in çık in çık yoruldum. artık günde 4 veya 5 posta inerim muhasebeye. yarın için kilo bildirimleriyle ilgili dersime çalışıyorum. 8. takımla kardeş takımız değilmi. bununla ilgili beni bilgilendirin yarın yanlışlık yapmayayım. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

kıslar okudum bir sürü soru bekliyo ya ..

kaptan yardımcim nerdesiniz .... cevap verinsene sorulara kızlar ....
gine bana kaldı bu sorumluluklar demi .. ah kızlar ...

aklımda kalanlara cevap vereyim ..

maytap dünden bu güne kilo verdiysen canım listeye yazalım . deneme haftası var biliyosun eski başkanım . ama bu senın bildigimiz için geçerli degil ... yaz diyosan yazarız ...kilo vermediysen öbür hafta ekleriz fark etmez . karar senin . gestapom ....

nazlı canım . hesap listeleri geçmişi pınar özge ve asimde var . msn yoluyla sana göndere bilrler . gerek yok yeni exel açarım diyosan yarın hesap işi için burda ol canım . yüzde hesaplayacaksın okadar .....
başka ne kaldı aklımda .. hımm küto mutlu haberlerini okuyunca inan kendim vermiş gibi oluyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…