Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kıslarr
oku oku bitiermedim vallahi yaa
ne çok yazmşsınız dünden berii
unutmadan yazayım nazlıcım çoook geçmiş olsunn,dikkat et kendine cnaım.

maytabım sennle de tanışamadık hoşgeldin sefalar getrdin.

sabah klasik bi kahvaltı ettim yinee,diyete devam ediyorumm bozmadım dün sporuma da gittim birazdan da meyve yicem,sonra kızlarla sinemaya gidecegiz,gitmeden biraz da yemek yerim dışarda bişy yememek için.dışarda yiyince diyete uygun birşey bulamıyorum çünkü....

günaydınlar kızlar pinarımm hadi hayırlı olsun canım inş. çokkkk verirsin kreminle canımya nasıl istiyorum bi bilsenn

ösge canını boşver o hep cekio ama bak dün ispiyonlamadım ama bugün sölerim bak 2 gün üstüste kaçamak fazla ama :)))

aebenım gene aldın basını gidiyon 5 li kilolar yakındır canım sebın

ceylinimm oh kıskısa gezin bakın bakalım ne güsel yaww

refim çokk geçmiş olsun canım tekrardan giysilerin bol gelmesi çok büyük bi mutluluk varmı diyet aleminin insanlarını mutlu eden başka bişiy ha var zayıflamışsın demelerini duymak ve bol gelen giysilerr ...

kızlar hben hazırlanıp cıkıcam birasdan biletimi alıcam arkadasla gidicez gezeriz falan akşama gelirimm bi 35 saat sonra nasipse görüş alanımda olacak aşkım gecmez şimdi saatlerrrr ofsss

yeni kalktım bişiy yemedim daha elma falan yerim şimdi çarsıda simit yeriz genelde oda ögle yemegi olsun aaa asidenizle enesin annesiyle lapaya karar vermiştik unuttum onu haşlayım bari hemencikkkk

kütom gel beraber yiyelim o zaman...
günaydın deniyo demi sana:)...

günaydın günaydın hayaletimmmm ya giysi ayarlamaya daldım unuttum lapa koymayı vakit kalmadı başka güne artık maleseff elmaya dönüş yapim ben kızlarr ya dügünümde alınan pardesumu bikaç ay giyebilmiştim sadece onu denedim ve olduuu çok güsel oldu degil dar gelmek kolları girmiyodu degil dügmeleri kapanmak kavuşmuyodu bile telefonum arkadasta gelince cekeyimde koyayım fotosunuu 79,5 bu arada yine

pınarım bu arada yazmayı unuttum kremin hayırlı olsun canım inşallah geçen seferkinden daha da fazla etkisi görürsün.muckss

reff aşagıdasın gördüm senii:=)) eve gidince rüzgarı öp benim içinn:=)) bu arada benim de oglum olursa adını rüzgar koymayı çok istiyorum yaa...( daha çok erken ama çok sevdigim bir isim napiimm:)

kütommm çok sevindim pardesü olayına yaa,işte sabrettik ettik sonunda sonuçlarını alıyoruzzz hep birliktee.ben de dün 38 beden pantolonlar denedim hep40 lar büyük geldi çok mutlu oldum vallahi e ama biz bunu çoktan hakettik:=))

ceylin şimdi geldim gördüm ama sen gidiyon ii seyirler tatlım kusura bakma geç gördüm başka sefer olunca artık...

reff aşagıdasın gördüm senii:=)) eve gidince rüzgarı öp benim içinn:=)) bu arada benim de oglum olursa adını rüzgar koymayı çok istiyorum yaa...( daha çok erken ama çok sevdigim bir isim napiimm:)

Ceylincim ne demek öpmek ısırırırm bilee :) benim ismim Firdevs Rüzgar bana sarılıp anne pidessssssssss demeyi çok seviyor o zaman onu o kadar çok ısırmak istiyorum ki anlatamam :) Sanada iyi seyirler canım... Ayrıca benim işyerinden birisi daha Rüzgar koydu bebeğibnin isminiş sende inşallah koyarsın canım. Haa bu arada bizim için Rüzgar isminin ayrı bir değeri var :) Eşim ile tanıştığımızda Radyo programcılığı yapıyordu ve programdaki ismi Rüzgardı :)))))))))))))):1hug::1hug:

Ya üfffffffffffffffff yerın tartılamıycam acaba kaç gram verdim yaaaa :) hayır yani haftaya geri almamı da engeller azim olur diye şettirdiydim :)))

ben bu hafta aynı kiloda olacağım sanırım. hiç veremedim gibi.
kızlar bide yarın kilo bildirimlerini ben yapıcama bana biraz anlatında dersime çalışayım. yarın bocalamayayım.

sabah yarım simit yedim.

öğlen 2 yemek kaşığı pilav yedim.
yarım kase mercimek çorbası içtim.
1 su bardağı yoğurt yedim.
birazda fırında tavuk vardı ondan yedim ve salata yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…