Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olalım canım olmasınada dediğim gibi önce kendisi beyinde bitirecekki sonra bizler destek verelimkaydirigubbakcemile5 yoksa niye varız biz buralarada:1hug: her birimizin ortak noktası içindelikafadulden
pis kilolara savaş açalım diyekötükedihüso

günaydın kızlar napıyorsunuz bana yine bir yığın iş verdiler ama bugün öldürseler mesai yapmam
kasıklarıma da ağrı saplanıp duruyor delirmek üzereyim canım birşeyler yemek istiyor ne yesem acaba:)

Özgecim bu kadar mesai yaptırıyorlar mesai ücreti veriyorlarmı bari yorma kendini el işi için değmez önce sağlık canım dinlen biraz...a.s.

işyerindesin hımmm
döner olabilir bak
dürümde yok yok sen en iyisi etli çiğ köfte cokacimcoookye oda olmazsa acılı adana sırnaşık şeyyada sen sadece salata ve su iç. seçenek senin kaçtane alternatif sundum sana:tomato:

delüüü onun canı tatlı istiyodur 1 porsiyon antep baklavası ye gülüm sen....:roflol:cokacimcoook:CüvCüv:

pınarım ne kremi bu sorması ayıp kilo verdiren??

kız ayıp değil sorması felan....kolun iç kısmına sürülüyor,,güniçinde yediklerinden 1000 kalorisini o yaktırıyor..beyin ve hipotalamusla ilgili birşey sanırsam...kaydirigubbakcemile3

Bencede şekerim :) bizde onu tutmayıp önünden koşarız pehhhh :) canım senin kremle ilgili gelişmeleri de bekliyoruz heycanla hadi hayırlısı:1hug:

yazıcam canım,,dedim ya kafanızı şişiririm artık... ama dediğim gibi reglim bitince başlıycam yani pazartesi felan...:teytey:

kız ayıp değil sorması felan....kolun iç kısmına sürülüyor,,güniçinde yediklerinden 1000 kalorisini o yaktırıyor..beyin ve hipotalamusla ilgili birşey sanırsam...kaydirigubbakcemile3
aa süpermiş daha çönce denedinmi nette varmı adresini versene yan etkisi varmı acaba bide kaçmilyon dolar

Hoşgeldin Aabencim . Bu gün neler yedin :) ver bakalım ifadeni kuzummmmmm :)))))))))))))

aa süpermiş daha çönce denedinmi nette varmı adresini versene yan etkisi varmı acaba bide kaçmilyon dolar

105 lira kız,ben önce kullandım 3 paket valla ozaman 155 liraydı içme oturmuştu ama 15 kiloyu verince çok sevindirik oldum..güzelim bendeki kilolar daki fazlalık sizler gibi değilki,benim hala 30 kilo fazlam var,ama bu rakam 45 ten indi tabiki...eee mankende olamayacağıma göre bana 15 dahası yetecek.
aeben günaydın canım....

ay bilmiyomki ben şuemzirmeyi kullanmam lazım hem daha huızlı çalışıyo metabolizma verdim verdim yoksa takılır kalırım diye korkuyorum

aeben hoşgeldin yavrimm

bu heyacan ve kendine ve verecegine güven kilo verdiriyo pınarım .....
yaz sen hatta her yedigini . gözünden kaçmıyo sanma sen hiç menü vermiyosun fatuda . asüde . ve fark edersenız . kırmızılı olanlar günlük menülerini düzenli yammıyolar . özellikle sen hiççç yazmıyosun ...:mymeka:kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin Aabencim . Bu gün neler yedin :) ver bakalım ifadeni kuzummmmmm :)))))))))))))
verem koçum benim ....
1dilim elma
2 dilim ekmek . diyet peynır . çay .
yeşil .içtim

senikide benım ki gibi refim iyi .olmana sevindim hepinizinde

bugünde ben pek iyi degilim bi agırlık var üstünde . fazla kalamayacagım .kızlar tadım yok ....

Umarım iyisindir Aabencim acayip bir salgın var bende dün akşam geceye doğru acile gitmek zorunda kaldım acayip ateşim vardı ve üşüyordum doktor salgın var dedi
ağrı kesici iyne yaptı şimdide antibiyotik flan verdi onları içiyorum işte, ben bugün iyiyim çok şükür umarım sende benim gibi olmazsın. Ben dün hiç ama hiçbirşey yemedim. Bu gün pantolonum bosbol geliyor :) ama Allahım sağlık olsun da kiloda olsun gerisi boş önce sağlık.

Bu arada tartım annemlerde kaldı ama benim oraya gitme şansım yok herkes hastanede nasıl olucak yarın nnasıl tartılıcam bilmiyorum evdeki eski tartı zaten çok zayıf gösteriyor yanlış yani

haaa arkadaşlar yarın ne olacak ben yokum yarın...kütom da yok,nazlı ben yaparım demişti,asi ye rica edelim nazlı ya exel programını kopyalasın ,ben nedense gönd3erme özürlüyüm,o olmuyo...neyse bundan sonrada dönüşümlü yaparız artık...ben müsait oldukça yardıma hazırım... öğleden sonra yokum öpüldünüz....
aeben cim ben neden yediklerimi yazmıyom?kız kaçırdığımdan değil,zor geliyor vallahi,arada yazıyom kız sen farketmiyon galiba..ama haftada 1 oluyor tabiii.neyse bundan sonra yazarım artık,,,,,

saglıgım iyi canım ginede saggol ........:1hug:
ben biraz temizlige sarayım bari kıslar vakit geçmeyecek yoksa .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…