ben sana söyleyim bende sormuştum . her bünye farklıdır tabi ama diyetve sporla verebilirsiniz ....1 kocama sorayım
2 destek hattından uzun zamandır diyette 17 kilo vermiş ve cok az yiyen biri olarak sonucun ne olabilecegi konusunda bilgi almak lazım
kimse yok ne acı arkadaşlar aşırı bir şekilde desteğinize ihtiyacım var diyetimi bozmak üzereyim ne olur yardım edin
burdan ayrı kaldım diye bi saldım kendimi ilk hafta iyiydim ama şimdi eskisi gibi yemeye başlamak üzereyim ekmek yemiyorum ama yemeği bayağı fazla yiyorum
canım yaa şöyle yazılarına bakıyorumda henüz beyinde olayı bitirmemişin. sen önce kendinden bir emin olman gerekliki arkandan biz destek verelim.delikafaduldenkimse yok ne acı arkadaşlar aşırı bir şekilde desteğinize ihtiyacım var diyetimi bozmak üzereyim ne olur yardım edin
burdan ayrı kaldım diye bi saldım kendimi ilk hafta iyiydim ama şimdi eskisi gibi yemeye başlamak üzereyim ekmek yemiyorum ama yemeği bayağı fazla yiyorum
günaydın cicikler bugün ben açıyorum dükkanı acıkmış memed bey saat 7.30da dikti ayağa gene beni bende tost yaptım kendime öğlenede yumurta koydum haşlanıyo şimdi bide rezene kaynatayım da içeyim pıtpıt süt olsun bareme.ayyyyy çığrınıyo içerden ıngaaaaaaa diyeegelirim gene