Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 kocama sorayım
2 destek hattından uzun zamandır diyette 17 kilo vermiş ve cok az yiyen biri olarak sonucun ne olabilecegi konusunda bilgi almak lazım
ben sana söyleyim bende sormuştum . her bünye farklıdır tabi ama diyetve sporla verebilirsiniz ....delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

yaw diyet ve sporun kitabını yazarım ben pehh bu sanırım şey yaa insanlar diyet hayatlarına ilk bununla başlıyo biraz ordan biraz kısıyolar bogazdan para boşa gitmesin die spor az yeme azim aslolan bu galiba carnitinide dr önermedi sorduydumda bişiy istiyorum ben 5 kilo zıplatsın beni

anacım susadım balık yaktııııııı..... yarına şişerim ben ......

kimse yok ne acı arkadaşlar aşırı bir şekilde desteğinize ihtiyacım var diyetimi bozmak üzereyim ne olur yardım edin
burdan ayrı kaldım diye bi saldım kendimi ilk hafta iyiydim ama şimdi eskisi gibi yemeye başlamak üzereyim ekmek yemiyorum ama yemeği bayağı fazla yiyorum

canım benım biz burdayızz yanındayız uzaklasınca diyet modundan cıkmam gayet normal bizde ole oluyoruz toparlansın hemencik merak etme sen yediklerini yazman bile seni frenliyecektir eminim:1hug:

günaydın cicikler bugün ben açıyorum dükkanı acıkmış memed bey saat 7.30da dikti ayağa gene beni bende tost yaptım kendime öğlenede yumurta koydum haşlanıyo şimdi bide rezene kaynatayım da içeyim pıtpıt süt olsun bareme.ayyyyy çığrınıyo içerden ıngaaaaaaa diyeegelirim gene

günaydın kızlar
maytapcım da burdaymış sabah bir simit ve bir dilim peynir yedim öğlen sadece 5 tane etiform yiyeceğim
nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum bugün müdür gelecek toplantı yapılacak hadi hepiniz uyanın bu sabah erken kalktım 7 de oh be dünya varmış dedim

Günaydın kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir. Bende bu gün daha iyiyim çok şükür.

canım yaa şöyle yazılarına bakıyorumda henüz beyinde olayı bitirmemişin. sen önce kendinden bir emin olman gerekliki arkandan biz destek verelim.delikafadulden
tatlım senin kilonda bir insan önceleri o kadar çok hızlı kilo verirki bunu hepimiz yaşadık. verdikçede veresi gelir. taki ilk takılmaya kadar. takılmalar başladığında işte o zaman aralarda gel giştler yaşarsın.
ama sen baştan tozutmaya başladın:mymeka: olmazzzzzz
ye canım benim ye ama yeme arası 2 saat olsun. gözün saatte aklın mutfakta olsun. 2 saat bitiminde koş mutfağa 1 meyve al hüplet. hemen arkasından 1 bardak su. tekrar 2 saat yine mutfağa koş yarım bardak beyaz leblebi yine su.
ve gelelim ana öğünlere . bu kezde 7.8 kaşık sebze yemeği bol salata 1 dilim ekmek yine arkasından öününden su. işte olay bu kadar basitt. hem enes sütsüz kalmıyacak hem annesi zayıflayacak.
öğünlerini şimdilik 7.8 sefer yap. zamanla 6 ya düşürürsün miden küçüldükleyin okkaydirigubbakcemile5
hadi şimdi göreyim seni nasıl azimleneceksin başarılar enesin annesinekaydirigubbakcemile

maytap süpersin yaaaa. sen yine zayıflayıp hemen çıkarsan takımdan ben balkondan kendimi atmazmıyım aşağıyakötükedihüso

günaydın kızlarrr.
bu sabah 1 kepekli tost 2 zeytin yeşil biber şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.cokacimcoook hava çok kasvetliydi milleti gönderdikten sonra cuppp yatağamirmirmirmir
şimdida kalktım ara öğünümü yapacağım ama neyle bakınıyorum bakınıyorum bişi bulamadım. en iyisi greyfut yada kuru kayısı ve yeşil çay yapayım.
öğlene bende yumurta pişireyim baridelikafadulden yavaş yavaş suda içebiliyorum artık:içelim:

takım pek bir sessiz kimsecikler yok. 2 kişi var sadece. birde bendelikafadulden

doracım günaydın bu ismede alışamadım ya neyse:))
ben tecrüüüübeliyim biliyon zayıflııcam gene doğuracam ya:))ehuehu

sana repcik verceedim de yakında vermişim galbaa veremedim(

herkese slm,
nasılız bakem keyifler diyetler nasıl,
refem ii olmana sevindim ben süperim şükürler olsun Allahım bozmasın amin :)...

günaydın arkadaşlar...dora,maytap hayal hoşgeldiniz....maytap bize katılmışsın sevindim canım..doracım enesin annesine dediklerine bende katılıyorum,bence onu güzel bir hizaya çekelim(kendim hizadayım ya)destek olalım diyorum....

Hayalcim Allah dahada süper yapsın :) ben senin bu hafta en az 1,5 - 2 kilo verdiğini düşünüyorum sen yapmışsındır birşeyler bmöyle süper olduğuna göre :))

Bende bu sabah 1 elma 10:30 da ise 2 dilim kepek ekmeği arası peynir yedim.

kızlar benim krem geldi valla..reglm bitsin başlıycam.inşallah ilk kullandığım sonuçlar gibi olurda çok heyecanlıyım,regl oldum reglim biter bitmez başlıyorum maratona...
kütom,enesin annesi sizede tavsiye ediyorum,alın beraber başlıyak...ben ilk pakette 6 kilo vermiştim ama kendimi kısmadan..bu sefer hamurişleri ve tatlıları kremin önerdiği gibi ilk 15 gün iptal etmeyi düşünüyorum,diet ve egzersizleşu 80 li kiloları yenip birazda 70 lerde yaşamayı istiyorum,sonrada ver elini 60 lı rakamlar..neden olmasın dimi ama?

aeben cim gördünmü benim heyecan kremle beraber geldi,yaa ben arkamda bir el hissetmeden bu işi yapamıyorum,ne yapayım,belki sırf kendi çabam ama sonuçta kilo veriyorum ve kremde benim desteğim...sağlıklı olmasıda bir + benim için.... ben artık sizin başınızı şişiririm,ilk günüm şöyle oldu 5. günüm şukadar verdim,12. günüm duruyorum,vs. vs. okumak isteyenler için sitesinede yorum yapıcam ordan takip edebilirsiniz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…