Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar ben geldim internet oldu nihayet buralardayım artık inşallah yerimre kimseyi almadınız
canım tam alıyoduk sen geldin hoş geldin .. sorun yok canım bizim kocaman kucagımız var ikinizde sıgarsınız .... devam hala listedesin canım ....:1hug:
hoşgeldin-tatlicadiarzu-beni alıyolardı ama artık almazlar sanırsam
kıs kaçmak için mahana arıyosun zannımca .:mymeka: senide vivanın yerine alırız .... o gelene kadarda zaten ... özkem hamileler kervanına katılır ....:jeyyar:
ikinizde bizdensiniz ha ona göre yanlız bol katılım istiyoz .. bu arda ekinizde enziriyosunuz . ...:jeyyar:

üzüldüm şimdi bak özge bebiş istiyor ya ben misafir olarak girebilirim yerime başakasını alabilirsiniz demiş ya belki onun yerine olabilir canım

yok canım yaa bakalım bi kılıf uydurulursa girerim olmazsa takılırım buralarda hem daha emziriyorum ben katı diyet yapamııcam.sen hoşgeldinn.bende açım zati gidiimde simit arası çemenimi götüriimlaelaelaelaelae

şakaşaka

herkese hayırlı ve ii akşamlar öpüyorum sizi,
yarın görüşürük abenim seni ösel öptüm tatlım...

manyak karılar ikinizde burdasınızşutarafagitti. hazır oklavamı yiycek birilerini bulmuşken kaçırırmyım hiç ....:jeyyar:.kaydirigubbakcemile3
annesi sen hala listedesin katılıma devam .a.s

maytap senıde vivanın yerine yazıyaruzzz....:1hug:

canim aebencim kiz nasilsinn bakim diyet nasil gidiyo verdimde bak yoksaa atacam kendimi biryerden

çıkayımda hemen şişeyim diyon demi ..:mymeka:yemezler ....
sana viva dönene kadar izin mizin yok ....:jeyyar zamana kadar vaktin var hamile kalmak için ..kaydirigubbakcemile3

canim aebencim kiz nasilsinn bakim diyet nasil gidiyo verdimde bak yoksaa atacam kendimi biryerden
neslişim verdimde sevinemedim yaf ....benneyaptımki akrep kötü bügünlerde ne oldugunuda yazmamış ....:uhm: üzüldüm ... o yüzden yarışı konuşmuyorum ...:a015:

yaa çemen simit kurufasulye pilavv
maytap kıs imzandaki dergideki resim mehmede ne kadar benziyo .delikafadulden omu yoksa kıs .. anlaşıldı sen bugün gaz bombası halında dolaşacan ....
çemenin tadını unuttum ama kokosu hala burnumda ...kafamçokkarıştı:roflol:

neslişim verdimde sevinemedim yaf ....benneyaptımki akrep kötü bügünlerde ne oldugunuda yazmamış ....:uhm: üzüldüm ... o yüzden yarışı konuşmuyorum ...:a015:

ya gercek ha bende buraya mesaj birakip gittim yanina bakim diye simdik gordum anamm benim sefgilime ne olmus kizzz bende bakiyom simdi butun mesajlarina girdimde ariyom yazmismi diyee
kiz cabuk yee sakin verme kilo simdi yarisi kazanamazsada uzulecek canim arkadasimm

yarış kilo umrunda degil canım maselesi ne bilmiyorum ama derin biraz galiba keşke benım kilo almam onun sorununu hallatse hemen alırım inan ....:1no2: tez zamanda ferahlar umarım ....:Saruboceq:

ben kalkıyorum kızlar akşam menüşüde balli oldu ızgera balık salata .....

ben geldim ama kimse kalmamışşş nese bakalım şimdi ben sabah 2 elma öglen bir adet yufka arası bulgur pilavı 1 fincan nescayfe 1 bardak tang içtim çok tokum acıkırsam elma portakal bana artık

enesin annesinin net düselmiş konuşma fırsatım olmadı dedim ama bugün olanları ama aynen devam ediyosun dedik aebenınde dediği gibi maytapcık vivanın yerine herkes yerleşsin yerine saglamca tam gaz yola devamm

pinarım gösün aydın canım

nazlım cok gecmiş olsun canımyaa

maytap hanım cocuk gazdan ucacak kız habarın olsun neyine senin kuru fasulye :)))

yok yaa ne kurufasulyesi yemedimki salata 1 kaşık pilav yedim .
Ayrıca benimfasulyem gaz yapmaz meslek sırrı
:dilcikar:

yok yaa ne kurufasulyesi yemedimki salata 1 kaşık pilav yedim .
Ayrıca benimfasulyem gaz yapmaz meslek sırrı
:dilcikar:

efferim sana o zaman fasulyenın gazının heba edip pişiriyon demek ustaymış dogalgaz ne kadar pahalı habarın yok heral senınşakkıdı

bende balık istiyom balığa doymadım bu ara haftada 3 gün yiyos .benimyerimede ye aebencik

bende balık istiyom balığa doymadım bu ara haftada 3 gün yiyos .benimyerimede ye aebencik
yedin kıs merek etme . süper olmuştu azcık tuzunu kaçırmışım galiba . yarına su toplamam umarım .....laelaelaelaelae

bu gün kü menüm ..
kalkınca greyfurt portakal suyu 1 bardak ....
kavaltı . 1 dilim k entegre ekmek . kinrit kutusu diyet peynir .. şekersiz çay ..

ara ...1 elma . 1 kupa yeşil çay ....
öylen .1 kepçe yogurt çorba . salata yagsız .
ara.. yeşil çay ..10 fınduk ...
yarım greyfurt ..
akşam . ızgara balık 1 tane palamut ...150.200 gr.. yagsız salata . 1 b. ayran ..
soda içicem şimdi
yatarken süt içerim 1 bardak yarım yaglı .....:1closedeyes:

aebenım hoş geldin menun gayet güzel canım ya ben pinarın kreminin sitesine daldım geneya hevesleniyorum sonra sende işe yaramamış vazgeciyorum yoksa kıyacam paraya anasını satimdee

aebenım hoş geldin menun gayet güzel canım ya ben pinarın kreminin sitesine daldım geneya hevesleniyorum sonra sende işe yaramamış vazgeciyorum yoksa kıyacam paraya anasını satimdee
dene yaf benım bunya manyaktır kabul etmez bişeyi valla sende işe yara balki benim ki 3 gün ondan sonra bünyeme işlemez .... bende çok takip ettim acaip heveslendim 2 ay okumuştum özellikle pınarımın yorumlrını hala aklımda ezberlemişim . taa o zamandan açmamıda yedim zayıfladım diye kasılıyodu ...kaydirigubbakcemile3
kıy kıs paraya ucuzlamış zati ..delikafadulden

1 kocama sorayım
2 destek hattından uzun zamandır diyette 17 kilo vermiş ve cok az yiyen biri olarak sonucun ne olabilecegi konusunda bilgi almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…