Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben cim .:şu yeşili nasıl içiyorsun?yani demleme tarzın ne?aktardan mı aldın?benimki çok acı oluyoda... çok mu bekletiyorum ki..içmek işkence oluyor....:a015:

aeben cim .:şu yeşili nasıl içiyorsun?yani demleme tarzın ne?aktardan mı aldın?benimki çok acı oluyoda... çok mu bekletiyorum ki..içmek işkence oluyor....:a015:
pınarcım benimki çaykurun teneke kutuda yeşiliydi bergamot aromalıydı içimiyumuşaktı güzeldi tavsiye ederim
ben rezene içiyom tafsiye ederim bigün alkolik olcm zatii

pınarcım benimki çaykurun teneke kutuda yeşiliydi bergamot aromalıydı içimiyumuşaktı güzeldi tavsiye ederim
ben rezene içiyom tafsiye ederim bigün alkolik olcm zatii

aha benimkide aynısı işte ondan..ben fazla mı bekletiyom ki?allah allah.delikafadulden

pınarım hiç sorma bende pek sevmiyom ama sabah bi raslantı sonucu bişi buldum ..:1shok: aceleden desek daha dogru kaydirigubbakcemile3 sabahki içtigim normal çayın az bişi kalmıştı bardakta üstüne salladım aynı çay tadı geldi bana yeşilin tadi hiç gelmedi . %85 yaşildi ama ...a.s
ben sabah 1 sallama dogadan öylen demleme yapıyom 1 bardaga aktardan almıştım onun rengi daha koyu çıkıyo yeşildegilde ..akşam gine sallama . günde 3 kupa ediyo yani ..
evet çok bekletirsen baya acıyo ..... o yüzden hemen iç...:içelim:
greyfurtada devam ediyorum ...yerimseniben
çiçek tozunada bu hafta tazutmassam iyidir .....sositososito

sağol canımcım...ben 1 bardak anca içiyom valla egzersizden önce.sen maşallah.ama çayla karıştırırsam sabahta içebilerim....kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum iğneyi yiyince kendime geldim şuanda sadece gözlerim köt baya bir akıyo her gören ağladığımı zannediyo.

aben ben anladım onu ben yemem afiyet olsun yiyene ben bozdum kafayı çok fena,
80 in altına inmeden cips yemeyece didim akşam,
yürüken acılı doritos gördüm ki bi onu severim didim yürü 80 ol önce sana 1 tane vercem cips didim yürüdüm,
paket değil 1 tane vercem,
inasan oğlunun kendine etmediğini yapcam bana:roflol:...

pinarim ben o yeşil 2 büyük kupa burda içiyorum (kupam 1,5 alıyo normal kupalarlar)
2-3 kupada evde içiyom akşam be,
kahvenin tadını unuttum,çayı hayal meyal hatırlıyom ben :roflol:,
günde an kötü 10 bardak siyah çay içerdim şimdi günde en fazla 3 metoyu yavaşalatcak herşeye savaş açtım ben,
ki siyah çayı içmeyince kaşlarım düşer başıma bıçaklar saplanırdı ağrıdan oy......

nazlıcım çok geçmiş olsun maytapcım da artık bizimleymiş..oh ne güzel

kızlar ne dicem bakın biliyorsunuz benim hamiş isteğim var biliyorsunuz eğer yer yoksa ben ziyaretçi diurumuna geçerim hiç sorun değil möheeemmm olan sizlerle beraber olmak :roflol:

oyyy sana kurban olsun dora ablan. arkadaşı için nasılda kendini feda ediyor. ne çok meraklıymış şişmeye:CüvCüv:
yakışır sana güzeller güzeli anne adayı

loo bana bakıjn çeyrekten biraz fazla simitin içine çemen sürdümyedim cokacimcoookeğer alınmadıysam diğer yarısınıda yiicem çıbık deyin bakiim alındımmı:jeyyar:
yemeee yada son bir kez ye bariiii

ebru zillisi geliyomu hiç msndende anlaşamıyoz bi türlüü
takıma gelmiyor ama msn ye geliyor o zilli gacı

Son düzenleme:

ayy yazılarım bir birine karışmış. sana ayazmıştım yazımı oysakidelikafadulden
en kısa zamanda anne olman dileğimle. sende doğur bakalım biz hala buralarda oluyormuşuz dönüşündede:roflol:

orası kesinn:roflol::roflol:

özgecim mdem istiyon inşallahen kısa zamanda kucağın dolar .ama öyle yoğun çalışamazsın bak ona göre gece yarılarına kadr faceden takipediyomseni:))

selam kızlar ben geldim internet oldu nihayet buralardayım artık inşallah yerimre kimseyi almadınız

üzüldüm şimdi bak özge bebiş istiyor ya ben misafir olarak girebilirim yerime başakasını alabilirsiniz demiş ya belki onun yerine olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…