kızlar ben birazdan saçlarımı kestirmeye gidiyorum kırıklarını aldıracağım birde hamile kalmadan saçlarımı mı boyasam diyorum şimdiye kadar hiç boyamadım ve herkes stresten olduğunu söylüyor ama bir sürü beyazım çıktı sinir oluyorum balyaj falan düşünüyordum ama sürekli cila ve bakım yaptırmak zorunda kalmalıyım o da hamileyken zararlı diyorum ki saçımın rengine boyatayım doğumdan sonra bakarıss ama çok da kararsızım babama saçımı boyatacağım dedim aman kızım saçların bembeyaz olur yapma beyaz yok sende belli olmuyor diyor :roflol: kafam karıştı iyice ya bir danışayım kuaförüme de bakacağız artık
biri neyine yatmadi kıs ...kaydirigubbakcemile3 ama arda bir yapmak lazım ......:teselli:
annende güle güle giysin ....a.s.
ref ogluş iyiymiş çok şükür ..:1hug:
sabah 1 dilim k. ekmek peynır . greyfurt suyu ..
öylen ton balıklı salata ve 2 kaşık yogurt yedim ....
sabah 1 dilim k. ekmek peynır . greyfurt suyu ..
öylen ton balıklı salata ve 2 kaşık yogurt yedim ....
on üstünden on veriyorummm bebişim:=) süper gidiyorsunnnn ponpon kızlık yapıyorum sana :=)
öyle demeyim akrebe maskara olmak var ... dün akşam yediklerimden sonra kıslar :mymeka: anca paklar beni .. dün akşamki menüde kebab ve kızımın pastasıda vardıkafamçokkarıştıkötükedihüsoneyse cumaya kadar ne telefi edebilirsem sıkıldım artık kıslar 2 aydır aynı kilodayım 2 ileri bi gerine güzel maşallah ben cozottum bugün yarın sıkacam yine kendimi. dün ve bugün lapa yapacaktım ama grip olunca yapamadım daha çok halsiz düşerimdiye
ALLAH kısmet ederse çarşamba ve perşembe yapıcam.
ne güzel maşallah ben cozottum bugün yarın sıkacam yine kendimi. dün ve bugün lapa yapacaktım ama grip olunca yapamadım daha çok halsiz düşerimdiye
ALLAH kısmet ederse çarşamba ve perşembe yapıcam.
ya ben çok üşüyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aeben...
Aabencim Ceylincim çok sağolun ve geçmişi şimdi okudum tüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. İyi sayılır miniğim sizde dua edin yavruşuma :)
öyle demeyim akrebe maskara olmak var ... dün akşam yediklerimden sonra kıslar :mymeka: anca paklar beni .. dün akşamki menüde kebab ve kızımın pastasıda vardıkafamçokkarıştıkötükedihüsoneyse cumaya kadar ne telefi edebilirsem sıkıldım artık kıslar 2 aydır aynı kilodayım 2 ileri bi gerilaelaelaelaelae dişimi sıkıp bu işi bitirecen başka yolu yok .....:dance:
kıs hasta olmayasın ...ben üşüyünce hemen elektirikliyi yakar karşısında ıstakoz gibi kızarıncaya kadar otururum öyle geçer ....kaydirigubbakcemile3ya ben çok üşüyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aeben...
ceylin valla sanırım ve inş kilo vermem hızlı olduğundan oluyo üşüme gliyo ısınamıyorum hiç,
yürüyüş egzersiz yaparkende su gibi terliyorum bende anlamadım ki...