Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özgecim ben de pınara katılıyorum bu konuda yine tabi en iyisini sen bilirsin ama bi kere boya yapınca ne kadar kendi rengi de olsa bi süre sonra boya olan kısım aşagı akmaya başlıyo açıklı kouylu tuhaf oluyo. bende de boya yok annem de var ordan biliyorum onun da saçları bizim gibi koyu çünkü.

sabah 1 dilim k. ekmek peynır . greyfurt suyu ..

öylen ton balıklı salata ve 2 kaşık yogurt yedim ....

biri neyine yatmadi kıs ...kaydirigubbakcemile3 ama arda bir yapmak lazım ......:teselli:
annende güle güle giysin ....a.s.

ref ogluş iyiymiş çok şükür ..:1hug:

yetmedi vallahi tek tatlı aebenim yaa gözüm doymadı resmenn. sebze yemegi yedim akşam da meyve yemem lazım ve spor var başka türlüsü kurtarmaz beni(

sabah 1 dilim k. ekmek peynır . greyfurt suyu ..

öylen ton balıklı salata ve 2 kaşık yogurt yedim ....

ne güzel maşallah ben cozottum bugün yarın sıkacam yine kendimi. dün ve bugün lapa yapacaktım ama grip olunca yapamadım daha çok halsiz düşerimdiye
ALLAH kısmet ederse çarşamba ve perşembe yapıcam.

on üstünden on veriyorummm bebişim:=) süper gidiyorsunnnn ponpon kızlık yapıyorum sana :=)

ne güzel maşallah ben cozottum bugün yarın sıkacam yine kendimi. dün ve bugün lapa yapacaktım ama grip olunca yapamadım daha çok halsiz düşerimdiye
öyle demeyim akrebe maskara olmak var ... dün akşam yediklerimden sonra kıslar :mymeka: anca paklar beni .. dün akşamki menüde kebab ve kızımın pastasıda vardıkafamçokkarıştıkötükedihüsoneyse cumaya kadar ne telefi edebilirsem sıkıldım artık kıslar 2 aydır aynı kilodayım 2 ileri bi geri laelaelaelaelae dişimi sıkıp bu işi bitirecen başka yolu yok .....:dance:

iyi yapmşsın bence de nazlıcım hasta olunca bu sefer de ilaçlar filan daha çok kilo yapıyo,ben lapadan korkuyorum yaa ters tepiyo bazen. iki kere yaptım birinde kilo aldım brinde verdim .=))

Aabencim Ceylincim çok sağolun ve geçmişi şimdi okudum tüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. İyi sayılır miniğim sizde dua edin yavruşuma :)

sen bu yemeye cuma gününe kadar kilo verirsin bence canım.

kızlar ben çıkıyorum saat 7 de sporum var. spora gitmeden önce yeşil çay içicem biraz da bişyler atıştırcam salata filan ordan dününc e ancak meyve yemem lazım bugün tatlı yemeseydim keşke yaaaaa((

ceylin valla sanırım ve inş kilo vermem hızlı olduğundan oluyo üşüme gliyo ısınamıyorum hiç,
yürüyüş egzersiz yaparkende su gibi terliyorum bende anlamadım ki...

ya ben çok üşüyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aeben...
kıs hasta olmayasın ...ben üşüyünce hemen elektirikliyi yakar karşısında ıstakoz gibi kızarıncaya kadar otururum öyle geçer ....kaydirigubbakcemile3

nazlım umarım veririm 1 kiloya razıyım 65 bari olsam . ekrep cadısı kesin 2 veriri ...delikafadulden
kızlar bakın bu yarış işi ger çekten insanımative ediyo bakın akrep hemen başlamış göbek yarışına tekrardan ..kaydirigubbakcemile3
bence kilonuza yakın birini bulun yarışın ....:teytey:

olmam inş aeben ben bi süredir böle üşüyorum valla,
olcak olsam olurdum sanırım ya...

ceylin valla sanırım ve inş kilo vermem hızlı olduğundan oluyo üşüme gliyo ısınamıyorum hiç,
yürüyüş egzersiz yaparkende su gibi terliyorum bende anlamadım ki...

hayalcim inş kilodandır ama hasta olma sakın.. ben senin resimlerini hiç görmedim kızz valla acayip klo vermişsin maşallah çok merak ediyorum....

benimle yarışmak isteyen varsa hemen başlayalım yarış halinde olunca insan daha çok hırs yapıyor.

nazlım bizim kilolarımız yakın aslında yarışabilirzz, kazanamasam da senin kilo vermene yardımcı olabilrim belki:=)

ceylin şimdi çıkıyorum tatlım,
ama burda olduğun bi gün hatırlat hem eski hem buna yakın halimin fotosunu koyarım görürsün tatlım,
inş kısa zamandada en son halimi koycem salınıp boy boy resim çektircem 70 kilo olarak hıh:)
söz sen burda olunca söle koyarım ben,
herkese hayırlı ve ii akşamlar sabah görüşürük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…