Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BAKIN AKREP CADISI NE YAPMIŞ TAKMA BENDE SİZE UYGULAYIMMI ....lülülülülülükaydirigubbakcemile3 CAZADA VAR HA SEDECE TABLO DEGİL ......

akrep33 kullanıcısından alıntı

30 0CAK-06 ŞUBAT
bu hafta neler oldu

editoryal 0 *
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabeklava::mymeka:
2.çitosklava::mymeka:
3.asiklava::mymeka:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray:a.s.Şeniz
2.husela.s.Şeniz
3.LİLLYUMa.s.Şeniz

ne güzel maşallah ben cozottum bugün yarın sıkacam yine kendimi. dün ve bugün lapa yapacaktım ama grip olunca yapamadım daha çok halsiz düşerimdiye
ALLAH kısmet ederse çarşamba ve perşembe yapıcam.

benden söylemesi lapa 2 gün çekilmez..lapanın yanında yoğurt yemezseniz dahada etkili oluyormuş..1 gün yeter detoks anlamında...yinede kendin bilirsin şeker...kaydirigubbakcemile3

hafta olarak bizi kesmez yapçaksan takıma girdiğimizdeki kilolardan başla tam olsun ben rezilliğimin ortaya çıkmasına razıyım....

yaa şu HAYAL cadısı benim kiloma denk ben rakibemi buldum oda he derse olabiler aebencim...delikafaduldenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

ana kimse yol 2. sayfaya düşmüşüz..................................

ben spordan geldim kızlarr
yorucu bi gündü bayaa, bu hafta kilo alacagım bunu biliyorumm tatlı yedim çünkü bugün. ne zaman tatlı yesem bu bana kilo olarak dönüyor ama nefis bu bir şeyi aylarca yemeden duramıyorsunuz işte
yinede sporuma gittim yürüyüşümü yaptım bakalım artık cumaya Allah kerim...

kütom nabersin*allah bilir açıp başka yerlerde dolanıyondur 5 dakka bekler giderim ona göre?
lapa kilo verdirdi mi?

ben gelene kadar kimseler kalmamış yeni girdim eve bugün yediklerim sabah terem lapa bög oldu gitti sonra yarım haşlanmış patitis öglen arkadasta makarna tursu akşamda aynısı buraya kadar iyide birde akşam faslından sonra kocasına kuru fasulye pişirdik 1 kasede o inş. başıma iş acmaz bugün ne güsel 79,5 olmuştu nerdeyse

hayalcim aman dikkat et kendine bendede bazen acayip halsizlik üşüme oluyo aclıktan vala başka bişi deil

aebenım sen platesle yakmısındır o kebabı pastayı akrebe yenilmessin sen bu var işin ucundaa dimi

pinarrr haklısın 2. gün lapa gitmedi 1 gün yap sen

nazlı sende 1 günde kal canım zira benım sabah yaşadıgımı kimse yaşasın istemem

ösgee yeni saclarını merakla bekliyoruz yarın sabahh

asimm daha sık ugrasana ya gercekten pembe yazıları arıyo hep göslerimm

dora sende az geldigin için toparlayamadın gitti durumu

kütom nabersin*allah bilir açıp başka yerlerde dolanıyondur 5 dakka bekler giderim ona göre?
lapa kilo verdirdi mi?

yokkız burdayım mesaj yazıyodum benım bikaç güne belli oluyo bagırsaklar tembel ama sabah 80 altıydı durum bugünkü makarnalar tırmalamassa cumaya 79 neden olmasın diyorum ben gönül bunu ister tabide bakacizz artık duruma

olur kız inşallah bendede oynama var gibi,şu greyfurt mu?yaptığım egzersizler mi*bilmem ama yarım kilo aşağı çıktım bugün

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kütahya, cceylin+, fatunuz+, mmmf27+, pin@rim+
hayy maşşallah bi ara hayal görüyom sandım tek basıma oldugumu düşünürken öptüm hepiciginiziii ee anlatın bakalım

ceylinnn 2 tatlıdan korkma o kadar canım almassın merak etme sen şu nişan fotolarını merakla bekliyorum ben yaa

Oooo fatu,ceylin,maytap ,küto hepiniz hoşgeldiniz....maytap dedim ama o mmf mi acaba?

selam kızlar birileri kulaklarımı çınlatmış geldim anca geldim valla sabah beri asker etti buçocuk beni acaip bişey oldu başıma ağlamayan çocuka alışmıştık şimdi tuhaf geliyo kucağada alıştı aman napiim sağlıklı olsunda
bu arada cts den beri böyle ve ben yarımkilo eksilmişim yemek yemeye zaman bırakmıyo hayta tabii madalyonun bide tersi var oda süt yoık :bbo:ee sizler neler yapıyonuz bakalım

olsun kız 6. takımın ilk tetesi o naz yapıyodur kızma annesi cok ac kalma senin etinden sütünden faydalanması gereken bi ufaklık var biz iyiyiz kör topal ac susuz sürünüyoz buralarda deişiklik yok pek 79,5 oldum bir zamanlar elinden tuttugunuz 97 lik küto vardı ne günlerdi bee senin su 5 kilo ısnapak yıkadıgın günler falann nostalji alemine daldım şimdi

çok sevindimkütom yaa aferin sana azmin zaferi işte biz zayıflasak noolur asıl önemli olan 90lardan 70leri görebilmekhihoyyyt
valla nası ayıklamıştım kendime ve sabrıma hayranım bu velette benim sabrımı deniyo gerçi ufaktan çok büyük zorluyo beniiii kurtarın imdaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt diye bağırasım geliyo

pinar bende aynı durumdayım 1 hafta falan kaldı gibi işin kötüsü yanlış zamana denk gelecek yine birilerini katil edebulurum:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…