ne güzel maşallah ben cozottum bugün yarın sıkacam yine kendimi. dün ve bugün lapa yapacaktım ama grip olunca yapamadım daha çok halsiz düşerimdiye
ALLAH kısmet ederse çarşamba ve perşembe yapıcam.
BAKIN AKREP CADISI NE YAPMIŞ TAKMA BENDE SİZE UYGULAYIMMI ....lülülülülülükaydirigubbakcemile3 CAZADA VAR HA SEDECE TABLO DEGİL ......
akrep33 kullanıcısından alıntı
30 0CAK-06 ŞUBAT
bu hafta neler oldu
editoryal 0 *
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *
bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabeklava::mymeka:
2.çitosklava::mymeka:
3.asiklava::mymeka:
buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray:a.s.Şeniz
2.husela.s.Şeniz
3.LİLLYUMa.s.Şeniz
kıs hasta olmayasın ...ben üşüyünce hemen elektirikliyi yakar karşısında ıstakoz gibi kızarıncaya kadar otururum öyle geçer ....kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın bu yarış işi ger çekten insanımative ediyo
bence kilonuza yakın birini bulun yarışın ....:teytey:
kütom nabersin*allah bilir açıp başka yerlerde dolanıyondur 5 dakka bekler giderim ona göre?
lapa kilo verdirdi mi?
olur kız inşallah bendede oynama var gibi,şu greyfurt mu?yaptığım egzersizler mi*bilmem ama yarım kilo aşağı çıktım bugün
:
hihoyyytŞeniz:lepi::1hug: ee süperrrr
selam kızlar birileri kulaklarımı çınlatmış geldim anca geldim valla sabah beri asker etti buçocuk beni acaip bişey oldu başıma ağlamayan çocuka alışmıştık şimdi tuhaf geliyo kucağada alıştı aman napiim sağlıklı olsunda
bu arada cts den beri böyle ve ben yarımkilo eksilmişim yemek yemeye zaman bırakmıyo hayta tabii madalyonun bide tersi var oda süt yoık :bbo:ee sizler neler yapıyonuz bakalım
doğru muş maytap mış,merhaba canım bebiş nasıl?
olsun kız 6. takımın ilk tetesi o naz yapıyodur kızma annesi cok ac kalma senin etinden sütünden faydalanması gereken bi ufaklık var biz iyiyiz kör topal ac susuz sürünüyoz buralarda deişiklik yok pek 79,5 oldum bir zamanlar elinden tuttugunuz 97 lik küto vardı ne günlerdi bee senin su 5 kilo ısnapak yıkadıgın günler falann nostalji alemine daldım şimdi