Yoo en çok veren kaptan olur.Yaa simdi 4 takimi cikarda surekli kaptanlar ayni mi olacak
Kafamda deli sorular
Yani düşünürüz seninle beraber. Yine secmeler olur. 6. Takım 20. Takım belirlenebilir. Biliyorsun Acun olunca uydurmak kolay.Ayni mantıkla devam diyorsun
Bayramdan sonra katilim da artar diye düşünüyorumYani düşünürüz seninle beraber. Yine secmeler olur. 6. Takım 20. Takım belirlenebilir. Biliyorsun Acun olunca uydurmak kolay.
Tabi yaz geliyor hırkalar aşağı göbekler dışarı.Bayramdan sonra katilim da artar diye düşünüyorum
Sorma yaaTabi yaz geliyor hırkalar aşağı göbekler dışarı.
Seninle masterfit yapacağız. Kapışacağiz. Bayramdan sonra ne zaman hazır hissedersen kapisalim. Ben mavi kaptan olayım. Sen Kırmızı kaptan.Sorma yaa
Acil 3-4 kilo vermem lazim
Bayram dönüşü yapalim kaptanimSeninle masterfit yapacağız. Kapışacağiz. Bayramdan sonra ne zaman hazır hissedersen kapisalim. Ben mavi kaptan olayım. Sen Kırmızı kaptan.lets goooooo
İkinci hafta olsun ilk hafta kim var kim yok karışır anca toparlarız.Bayram dönüşü yapalim kaptanim
Cuma bildirim yapabilir miyim.bilmiyorum olmazsa ikinci hafta yapariz
Pazartesi avantaji icin bildirimi kime atacagizİkinci hafta olsun ilk hafta kim var kim yok karışır anca toparlarız.
Aaa kimleri görüyorum hosgeldin papatyamSELAMLARNASILSINIZ HANIMLAR,BAYA OLDU UĞRAYAMADIM.
KAPTANIM NASILSIN BURALAR DEĞİŞTİMİ NEDİRZipzip-
hoşbulduk cnm evet baya değişmiş :) .bi bakiim dedim herkesler iyimiAaa kimleri görüyorum hosgeldin papatyam
Buralar degisti
Cuma zayiflama Yarışması sona erdi, günlüklerde devam ediyoruz
Iyiyiz cok sukur bir sıkıntı yok biraktigin gibiyiz dicemde ayrilanlar oldu aramizdanhoşbulduk cnm evet baya değişmiş :) .bi bakiim dedim herkesler iyimi