- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Yoo bagira cagira 3 cocuk yapin diyorlar sanki kendileri bakiyorEvlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslında
Bu arada abla nasilsin yerlestin miEvlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslında
Pirzola kirmizi cizgimiz haci
Günaydın kızlar yarın büyük gün, hazır mıyız
Pis esprilerimle rahatsizlik verdiysem ne mutlu bana
Yolun sonu görünüyor
Getirin dukan biralarini vedalasacagiz .
Artik simdi kim nerde istiyorsa birinci olabilir
Ekmeği azalttım.
Saglikli beslendim. Et salata sebze meyve tükettim. Pilav, makarna börek ekmek yok denecek kadar az. Bol spor. Haftada 1 gün minik tatlı. ( Bazen minik olmuyordu.)
Benimde kabak brokoliGünaydın
İçim dışım kabak oldu galiba hazırım
Geç kaldın yarın kapıda kalırsın belkiRahabete gerek yok. yarın. burdayım. eveallah...
hadi hayırlı olsun. listeler ferman gibiEn sonunda ihtiyaç listesi bitti
Daha belli degil ki canimBen 79 görmeden takım kapanacak ya şansa bak
Sen böyle varsin dostumAramızda
Sorma canım ya Allah'tan bizimki daha birinci sınıf şimdiden 250 yaptıkhadi hayırlı olsun. listeler ferman gibi
Hepimiz acizBugün aç geziyorum
bizde 1. sınıfız malum. yeni bir duyuma göre aylık 150 lira okula bağış verecekmişizSorma canım ya Allah'tan bizimki daha birinci sınıf şimdiden 250 yaptık
Şikayet Et canim bağış diye birsey yok ben 1kere vermistim bidaha duyunca hicvermedim cocuklarabizde 1. sınıfız malum. yeni bir duyuma göre aylık 150 lira okula bağış verecekmişizadı bağış ama versen dert vermesen dert
Bu hafta gordun gordun cabuk olBen 79 görmeden takım kapanacak ya şansa bak
Hepimiz biriz :)Bugün aç geziyorum
Aidat disinda mi bide aylik sacma devlet degil mibizde 1. sınıfız malum. yeni bir duyuma göre aylık 150 lira okula bağış verecekmişizadı bağış ama versen dert vermesen dert