Farkinda olman güzel canm en azindan. Pogaca malum hic olmamis, aksamki ekmekte 1 d olsa iyi olurmuşİyi aksamlar arkadaşlar menümu yazayim. Pek ic açici degil ama kız surekli ayagimda oyüzden pek verimli birgün olmadi.
Sabah ögle 1 pogaca cay
Ara 1 elma 1 şeftali
Aksam mercimek çorbasi 2 dilim ekmek 1 tas yogurt
Gece 1 bardak süt içerim.
Zipzip-
İyim canım dün konserve isleriyle uğraştık pazara gittim falanIyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin
Hi canım
Türlüde patates yoksa güzel menüBugun hastane yemeginden olusan menümü yazayim.
Sabah
Sade kahve
Ögle(12.00)
1 tabak türlü
3 yemek kasigi eriste
1 salkim üzüm
Aksam(17.30)
1 kepce mercimek corbasi
Misket köfte sayisini tam bilemiyorm
Mevsim salata
2 kasik fasulye diblesi
Spor yok efem nöbet tutuyorum itinayla:)
Bunu sen yazmasan ben yazacaktim. Icimden geciryordu biliyormusunBiz de bir şansızlık var. Bulunduğumuz iki takım kapandı şimdi tamamen kapanıyor. Bahtimiz kapalı demek.
Cumaya yakin akşami hafif tutman olmus guzel menüKahvaltı
Salata domates salatalık
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2,3 çatal yumurta 2 tane succuk
1 tk fındık ezmesi 1 çay kaşığı tereyağı bal
Ara filtre kahve 1o çiğ fındık
Ara kavun 1 dilim
Akşam 1 kase yulaf ezmesi sütlü
1,5 lt su (bugün suda icesim pek yok)
Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul
Bende bugun alisveris isleri ile ugtastim ama kendime alamadimİyim canım dün konserve isleriyle uğraştık pazara gittim falan
Bugün çarşıya gittim banka islerim vardı çok şükür yarın rahatım . Siz napiyosunuz grupmu kapanacak ya öyle bsiey okudum aralarda
Vardi cnm ama sebzeler patatesten fazlaydi.Türlüde patates yoksa güzel menü
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı öncesi 1 bardak kefir 1 bardakda akşamdan suya koydugum4 adet kayısılı su
Kahvalti 09.00
2 dilim çavdar ekmeğinden tost domates ve beyaz peynirli yağsız
5 zeytin
Öğlen sadec biraz beyaz üzüm
Ara Nescafe 4 incir
Akşam 19.00
Salata şeftali 4 dilim
1 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
O bisküvinin yanindaki göze parmakDün ki menüm
Sabah (11:30)
1 tane peynirli sucuklu tost
1 bardak çay
16 gibiydi sanırım
1 kupa karışık kahve
½ paket hanımeller bisküvi
19:30
1 kase mercimek çorbası
5-6 dilim karpuz
Peynir
Su yaklaşık 2 lt
Eki Görüntüle 2913292 Eki Görüntüle 2913293
Adımlar biraz benim karışık oluyor disarida bebek arabasını sürerken bileklik adımı saymıyor o yüzden hem telefon hem adımı atıyorum
Iyi geceler kaptamimIyi geceler kizlar
Bugün ki menüm.
Sabah: 11:45
Salatalık
3 yumurtadan yaptığım menemen( eşimle paylaştık)
2 siyah zeytin
Biraz Ezine peyniri
2 dilim ekmeğin sadece dış kabuklarını yedim
1 bardak çay
15 gibiydi sanırım
1 tane zeytinyağlı kurabiye
20:00
Yaklaşık 150 gram hamsi
Bol marul salatası
1 tane biber turşusu
3 zeytin
1 bardak fanta
Su:2lt
Sağol canım evet simdi bende bakıyorum da hep meyve yemişim neyse yarından itibaren düzene oturtucam insallah kaç gündür iş güç bitmedi . Bide bizim kiraci var dhaa doğrusu kayınvalidemin kiracısı kocası dövmüş kızı iki gündür alt katta onun yanındayım iki küçük çocuğu var kursati kapıya indirince oraya giriyoruz oynamak istiyo cocuklarla bugün resmen sorunların içinde buldum kendimi. Evede oglen çıktım çocuğu uyutup çarşıya indimAfiyet olsun canım
Menun az ve meyve icerikli olmus protein eklesydin keske
Harikasin. Benimde 44ler şimdi rahat oluyor darisi 42 40laraSizlerle bir sevincimide paylasayim. Son gunlerde hep hastalık konusuyorum. Evde olmayan bütün kiyafetlerim olmaya başladı. Oyle guzel mutlulukmuş ki. 44 bedene girmek... Yillar sonra tam 7 sene sonra
Sen bana protein ekleseydin demişsin ben içimi dokmusum yineAfiyet olsun canım
Menun az ve meyve icerikli olmus protein eklesydin keske
Ne zmanki düğünBende bugun alisveris isleri ile ugtastim ama kendime alamadim
Takımların durumu belli degil canim kapanma durumu olabilir ama takimlar aktiflesirse devam eder takimlar
Şükür bende 68 yaşa düştümKöye ağustosun 8 inde giderken 54.6 kiloydum şimdi geldim 56.1 kiloyum ama yag oranım azalmis tarti bile 26 yaşında gosteriyor beni
Çiçekleri koparmak lazım dalından degilmiCumaya yakin akşami hafif tutman olmus guzel menü