Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Farkinda olman güzel canm en azindan. Pogaca malum hic olmamis, aksamki ekmekte 1 d olsa iyi olurmuş

Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin
İyim canım dün konserve isleriyle uğraştık pazara gittim falan
Bugün çarşıya gittim banka islerim vardı çok şükür yarın rahatım . Siz napiyosunuz grupmu kapanacak ya öyle bsiey okudum aralarda

Türlüde patates yoksa güzel menü

Cumaya yakin akşami hafif tutman olmus guzel menü

İyim canım dün konserve isleriyle uğraştık pazara gittim falan
Bugün çarşıya gittim banka islerim vardı çok şükür yarın rahatım . Siz napiyosunuz grupmu kapanacak ya öyle bsiey okudum aralarda
Bende bugun alisveris isleri ile ugtastim ama kendime alamadim

Takımların durumu belli degil canim kapanma durumu olabilir ama takimlar aktiflesirse devam eder takimlar

Afiyet olsun canım
Menun az ve meyve icerikli olmus protein eklesydin keske

O bisküvinin yanindaki göze parmak bi daha olmasin

Afiyet olsun canım
Menun az ve meyve icerikli olmus protein eklesydin keske
Sağol canım evet simdi bende bakıyorum da hep meyve yemişim neyse yarından itibaren düzene oturtucam insallah kaç gündür iş güç bitmedi . Bide bizim kiraci var dhaa doğrusu kayınvalidemin kiracısı kocası dövmüş kızı iki gündür alt katta onun yanındayım iki küçük çocuğu var kursati kapıya indirince oraya giriyoruz oynamak istiyo cocuklarla bugün resmen sorunların içinde buldum kendimi. Evede oglen çıktım çocuğu uyutup çarşıya indim
evimde doğru düzgün iş güçte yapamadım. Yoruldum valla hayattan sürekli insanlar için biseyelr yapmaya calismaktan

Bende bugun alisveris isleri ile ugtastim ama kendime alamadim

Takımların durumu belli degil canim kapanma durumu olabilir ama takimlar aktiflesirse devam eder takimlar
Ne zmanki düğün
Hayırlısı olsun takım içinde napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…