Bagirsaklarimla ilgili problemim var onu cözsem sanki kilo sorunumu da büyük ölcü de cözermisim gibi hissediyorm. Ama cok haklisin zaten suan halsizimde diyete yeni basladigimdan ötürü. Zamanla bünyem alistikca daha rahat götürürum sporla diyetiYuklenme birden bence .. zaten ilk zamanlar sporsuzda güzel kilo verirsin
Ay hadi hayırlısı olsun prensesguzel bir gun gecirdik mulakatim vardi iyi gecti sukur mutluyum umutluyum insa guzel seyer olur
Ellerine sağlık biricik sporiçem,Merhaba
Çiçekler Kelebekler Challenge için liste hazırladım. Hata varsa bildirmenizi rica ederim.
3 Eylül kilo Cordelia çiçek kaptan Nehir6161 kelebek 72,9 @chikolatagozlum kelebek 52,7 @sena zeynep çiçek 55,4 @Poni Bon çiçek 80,8 @Brzhuzur kelebek 68,8 @Tostombalakanne kelebek 67,9 @minik kalp0753 çiçek 58,15 @bluegreeneyes çiçek 73,8 @Tutaste53 çiçek 69,8 @Tutku44 çiçek 76,4 Fitt_anne kelebek 72,7 @Filiz16 kelebek kaptan F Frozen01 çiçek 66,6 @pisi pisi kopatim kelebek 65,15 Aijoo çiçek 77,5 sandriyon kelebek 68,3 @Frytiop kelebek 71,4
Teşekkürler tatlım. İnşallah başaracaksın. Çok çok istiyorum.Olsun cnm. Dogru zaman bu zamanmis senin icin. Hem yine de cok iyi zamanda cok güzel kilolar verdin.Cordelia ve sen benim zayiflayacagima inancimi güclendiren en büyük etkenlersiniz
AyTeşekkürler tatlım. İnşallah başaracaksın. Çok çok istiyorum.
Bende yaa hemde nasil istiyorum bi bilsenTeşekkürler tatlım. İnşallah başaracaksın. Çok çok istiyorum.
Kiraz saplı çay kabak yulaf ezmesi tavsiye ederimBagirsaklarimla ilgili problemim var onu cözsem sanki kilo sorunumu da büyük ölcü de cözermisim gibi hissediyorm. Ama cok haklisin zaten suan halsizimde diyete yeni basladigimdan ötürü. Zamanla bünyem alistikca daha rahat götürürum sporla diyeti
Kabak etkili gercekten evet. Kiraz sapi ve yulafi da dener deneyimlerimi paylasirim.Kiraz saplı çay kabak yulaf ezmesi tavsiye ederim
Ben de 26.000 hedefliyorum. Bugün yapmadım spor.Iyi geceler kizlaryarın 13.ooo adim hedefliyorum
O zaman tatildeyim yürüyüş ve yüzme var ama yüzmeyi yazma istersen keyfi olduğu için sadece adımları birde 2 gün mü ne zıpzıp yapmıştım galiba hatırlamıyorum ki geçmiş zaman ben bir geçmişlere gidimNehir6161 31 Ağustos salı spor yaptın mı canım?
Tatlım herkese yardım ediyorsun o yüzden öpmiymim. Herkes seni sevsin ben sevmim mi ihihihihSana ne oldu sen niye öptün.
Afiyet olsun. Uslu kız.İyi geceleryemekten sonra bişey yemedim. Eşim asure gömdü ben usluca kahvemi ictin
Sadece 31 Ağustos u bulamadım.O zaman tatildeyim yürüyüş ve yüzme var ama yüzmeyi yazma istersen keyfi olduğu için sadece adımları birde 2 gün mü ne zıpzıp yapmıştım galiba hatırlamıyorum ki geçmiş zaman ben bir geçmişlere gidim
Tatlım herkese yardım ediyorsun o yüzden öpmiymim. Herkes seni sevsin ben sevmim mi ihihihih
9 30 civarı
2 dilim tb ekmek 1 çay kaşığı bal domates salatalık 1 kaşar peynir 4 bardak çay
Ara
10 üzüm 2 küçük dilim Karpuz 1 kahve 3 bardak çay
17 30 civarı
Salata fırında patatesli sebze yemeği 1 dilim tt ekmek
5 adet mısır çerez 5 adet patlamış mısır 5 adet üzüm
Yine çay yapıyorum ne kadar içerim bilmiyorum. Hayırlı akşamlar
Eğer hatirliyorsan adımlar telefonunda kayıtlı ise şimdi at canım.31ağustos spor bildirmemişim çikolata yüzündenilla Update paylaş dedi spora diğer tarafa da yazmayı unuttum herhalde