Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım

Hoşgeldin canım

İnşallah netleşir maaşını alırsın canım ya çok üzüldüm
sağol canım teşekkürr ederim
aramıza hoşgeldin canım
Günaydın canim insallah gönlüne gore baska bir is bulursun hemen maas alamadan calismakda zor
teşekkürler kaptanım hayırlısı ne diyelim

Hoşgeldin canım ama yediklerini arttirmalisin hem emziriyorsun hem de senin kilona göre yediklerin az.
Günaydın kızlar

Hosgeldin canim aramiza

Benim adımda zeynep. Aslında gunde 2 dilim hak tanidim kendime ama 1 dilimi geçmemeye çalışıyorum. benim insilün direncim çok yüksek o yüzden daha kati diyet ve spor yapmayinca kilo veriyorum. Omirilik ameliyatli oldugumdan sadece koşu bandinda yürüyüş yapabiliyorum. Aksam en geç 19.00 da yiyoruz. Sonrasinda bitki çayi veya yoğurt ayran tüketiyorum.

Hoşgeldin canım ama yediklerini arttirmalisin hem emziriyorsun hem de senin kilona göre yediklerin az.

Günaydın kızlar

Cok teşekkürler hosbuldum
Evet biraz ara ögunlerimi çesitlendiricem. Dün evde masum atistirmalik olmayinca az yedim.

Cok teşekkürler hosbuldum
Evet biraz ara ögunlerimi çesitlendiricem. Dün evde masum atistirmalik olmayinca az yedim.
Kahvaltı da ek olarak yeşillik öğle yemeğinde çorba salata sebze yoğurt akşam yemeginde ana yemek olarak protein almalısın. Ara öğün çiğ kuruyemiş yanına ayran sut tüketebilirsin.

Kahvaltı da ek olarak yeşillik öğle yemeğinde çorba salata sebze yoğurt akşam yemeginde ana yemek olarak protein almalısın. Ara öğün çiğ kuruyemiş yanına ayran sut tüketebilirsin.

Ozaman kilo verebilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…