- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Sağolasın kaptanım yarına geçer umarımAfiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Çiçeklere değilki o dil sanane ka ayıp allah ne güzel yaratmış ne guzel paylaşmisım niye dil cıkarıyon nokta sey pardon cicek
Eferim
gece ne yapiyoruz bende gelim
Boyumamı şey etdin...
Afiyet olsun canımKahvaltı 12.oo
1,2 çatal omlet
Salata
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 tk tahin pekmez
15.oo
1 kase yulaf ezmesi sütlü
19.oo
1 kepçe bamya
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
Salata yogurlu semiz otu salatası
45 dk eliptik 2,5 lt su Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Gece gel el ayak çekilince gördüklerinden sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak
Ben olsam gitmem@MiraPham beni gece cagiriyorlar gideyim mi
Geçmiş olsun canımKalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Burnuma kötü kokular geliyorFilizcigimde var için rahat olsunkorkulacak hicbisey yok cnm bize guvem
Ben varken bisey olmaz evet
Ne tartılar gördükFilize yakalanınca tıpış tıpış geldim dileğimeminim aldığım kilo ile yarın daha sok olacaksın
Sağol canım teşekkür ederimÇok şükür geçmiş olsun.
Semeride yemiş olabilirimBebişim maşallah gezdin yedin içtin yeter da boşanda semerini ye derler adama
Okulla birlikte hepimiz düzene girelim artık bende yarın sabah yürüyüşlerine basliycam takıl bana sende
Kız sayım varÇay içeyrum gel içek
Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
dediklerinizden cok emojilerinizden korktum
OhaSemeride yemiş olabilirimSorma bu yaz homili girlak geçti valla tek temenim okulun benide düzene sokması
Teşekkür ederim canımÇiçeklere değilki o dil sana
Eferim
Boyumamı şey etdin...
Afiyet olsun canım
Ben olsam gitmem
Geçmiş olsun canım
Burnuma kötü kokular geliyor
Ne tartılar gördük
Kısmetse yarın görürem inşallahTeşekkür ederim canım
Bende gibi gormemissindir sen
Konu yemek oluncaOhaonudamı yedin. Şey pardon
Ben bugün ucundan gordumde ondan diyorumKısmetse yarın görürem inşallah
bende geciyorum eve es kisisi umarim demlenistir .. once kizimi yikicam sonra kendim sonra cayÇay içeyrum gel içek
Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
Pisikolejini hiç iyi görmedin senin napsak kırmızı odayami alsak seni merveemAmannn gül gitsinsinirlerim bozuldu gülme krizine girdim
Ahahahha valla hiç fena olmaz alırım bir manolya hanımPisikolejini hiç iyi görmedin senin napsak kırmızı odayami alsak seni merveem
Bende an itibariyle çay içip kızımı doyuruyorum sonra ütü sonra eşcazima sofra çay sonra da yatışbende geciyorum eve es kisisi umarim demlenistir .. once kizimi yikicam sonra kendim sonra cay
Ben dinlemeye hazırim ya sen anlatmaya hazirmisinAhahahha valla hiç fena olmaz alırım bir manolya hanımyakında huni takip gezicem
Ben erkek olarak doğmam lazımmış bir insan hiç mi ev işlerinin birini sevmezBende an itibariyle çay içip kızımı doyuruyorum sonra ütü sonra eşcazima sofra çay sonra da yatış
İpin ucunu bulabilsem hazirim derdimde bu hale nerden nasıl geldim bilmemBen dinlemeye hazırim ya sen anlatmaya hazirmisin