Heee sultanlıkMesala bekarlık
Geçmiş olsun canımKalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Filizcigimde var için rahat olsun@MiraPham beni gece cagiriyorlar gideyim mi
Geçmiş olsun mervecigimKalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Ben varken bisey olmaz evetFilizcigimde var için rahat olsunkorkulacak hicbisey yok cnm bize guvem
Dün yakaladim profilde film sorarkene hemen etiketledimGeçmiş olsun mervecigimSen gelirmiydin bizim burlara ben şok
belin niye tutuldu canimKalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Sağol canım salı günü doktor yolu görünüyor banaGeçmiş olsun canım
Kiz niye gülüyon bende gülüyom sonraSağol canım salı günü doktor yolu görünüyor bana
Filize yakalanınca tıpış tıpış geldim dileğimGeçmiş olsun mervecigimSen gelirmiydin bizim burlara ben şok
Filize yakalanınca tıpış tıpış geldim dileğimeminim aldığım kilo ile yarın daha sok olacaksın
Iyi yapmışsın bacım anlasınlar 6.takima girmek kolay çıkmak zordurDün yakaladim profilde film sorarkene hemen etiketledim
Filizcigimde var için rahat olsunkorkulacak hicbisey yok cnm bize guvem
Ben varken bisey olmaz evet
Amannn gül gitsinKiz niye gülüyon bende gülüyom sonra
Amannn gül gitsinsinirlerim bozuldu gülme krizine girdim
Kepçe kulak operasyonuIyi yapmışsın bacım anlasınlar 6.takima girmek kolay çıkmak zordurtuttuğunu kulağından getir
Afiyet olsun canimKahvaltı 12.oo
1,2 çatal omlet
Salata
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 tk tahin pekmez
15.oo
1 kase yulaf ezmesi sütlü
19.oo
1 kepçe bamya
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
Salata yogurlu semiz otu salatası
45 dk eliptik 2,5 lt su Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Gecmis olsun canimKalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Çay içeyrum gel içekama sen yorulduysan eve git kuzum cokda yorma emi kendini
Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
Bebişim maşallah gezdin yedin içtin yeter da boşanda semerini ye derler adamaFilize yakalanınca tıpış tıpış geldim dileğimeminim aldığım kilo ile yarın daha sok olacaksın