Afiyet olsun canım.Yazayim öyleyse bugünün menüsünü
Sabah(08.30)
Sade kahve
Ögle(12.00)
2 servis kasigi patlican kebabi
1 kase cacik
Ara(14.30)
2 top dondurma
Aksam(17.00)
2 parca firinda tavuk
1 kase toyga corbasi
Su 2lt olmustur.
Spor 10bin adim
**Nöbette oldugum günler hastanede cikan yemeklerden diyetime uydugu sekilde yemeye calisiyorm. Kahvaltiya da cok vaktim olmadigi icin calistigim günler genelde kahvaltiyi kahve ile geciriyorm.
Digerlerini almicanmiÇiçekler menü ve sporlar mercek altına alınacak.
Bilgilerinize.
Onları da sen al olmaz mı?Digerlerini almicanmi
Afiyet olsun canimYazayim öyleyse bugünün menüsünü
Sabah(08.30)
Sade kahve
Ögle(12.00)
1 kase cacik
Ara(14.30)
2 top dondurma
Aksam(17.00)
2 parca firinda tavuk
1 kase toyga corbasi
Su 2lt olmustur.
Spor 10bin adim
**Nöbette oldugum günler hastanede cikan yemeklerden diyetime uydugu sekilde yemeye calisiyorm. Kahvaltiya da cok vaktim olmadigi icin calistigim günler genelde kahvaltiyi kahve ile geciriyorm.
Kız gelemedim kı sıkılayımSanki hic 100lerden gelmemisim gibi bende sikildim 70lerden
Tsk ederim❤Afiyet olsun canim
Benim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha
Ben simdi kelebek yada cicek deilmiyim. Ben neyim ha neyim.Kimlik karmasasi yasiyorum. Lutfen söyleyiniz sayin kaptanlarim E Elif_EylulCordelia
Yanlış kişı etiketlemissimBenim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha
Bahce isi iyi guzelde zor isler yaa
Okullarda basliyor zaman ayirabilecek misin
Sizde ekip biciyor musunuz
Bu yil ilkkez findik topladim kayinvalidem icin. 10 yildir gelinleriyim ilkkez girdim bahceye. Cok yorucuymus. Sürekli calismak zorunda olanlara Allah yardim etsin.Benim son 2 günüm bahcelere gelmeyeceğim bir daha
Bahce isi iyi guzelde zor isler yaa
Okullarda basliyor zaman ayirabilecek misin
Sizde ekip biciyor musunuz
Canım cuma günü kilo bildirimi yapsaydın, seni de bir takıma alırdık. Sen şimdilik 6. Takımın parlatan yildizi ol.Ben simdi kelebek yada cicek deilmiyim. Ben neyim ha neyim.Kimlik karmasasi yasiyorum. Lutfen söyleyiniz sayin kaptanlarim E Elif_EylulCordelia
YasasinnKumsalveDeniz yarin ya da pazartesi tartilir sende tartilirsan biriniz kelebek biriniz cicek olabilirsiniz
100 kilo sinirinda zaten bayagi parliyorum simdilik kuzumCanım cuma günü kilo bildirimi yapsaydın, seni de bir takıma alırdık. Sen şimdilik 6. Takımın parlatan yildizi ol.
Afiyet olsun canımYazayim öyleyse bugünün menüsünü
Sabah(08.30)
Sade kahve
Ögle(12.00)
1 kase cacik
Ara(14.30)
2 top dondurma
Aksam(17.00)
2 parca firinda tavuk
1 kase toyga corbasi
Su 2lt olmustur.
Spor 10bin adim
Cok thanks. Baslangic icin menümü nasil buldunuz bu arada??Afiyet olsun canım
Sabah kahvalti yok,sende yapmayanlardansin sanirim,Cok thanks. Baslangic icin menümü nasil buldunuz bu arada??