Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim hayirli yolculuklarHerkese hayırlı güzel sabahlar. Dualarınızı beklerim eve yolculuk başladı
Ben limonlu balli su, ya da yine limonlu balli ihlamur tuketirim o donemde. Cok gecmis olsun. Benimde küçük olan az once istifra etti. Kafamda deli sorular, hastalancakmi acabaGunaydin kizlar
Sabahin 5ind2 feci bi bogaz agrisiyla uyandim
Onerileriniz varmi
Bi parol aldim
Adacayi
Bukadar
Günaydın canim gecmis olsunGunaydin kizlar
Onerileriniz varmi
Bi parol aldim
Adacayi
Bukadar
Gecmis olsun canımBen limonlu balli su, ya da yine limonlu balli ihlamur tuketirim o donemde. Cok gecmis olsun. Benimde küçük olan az once istifra etti. Kafamda deli sorular, hastalancakmi acaba
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Günaydın canım geçmiş olsun ben ıhlamur içiyorum iyi geliyoGunaydin kizlar
Onerileriniz varmi
Bi parol aldim
Adacayi
Bukadar
Günaydın canimGünaydın kizlarr
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hoşgeldin canim. Gelmene cok sevindimCok sükür herseyi yoluna koydum ve Cordelia arkadasima söz verdigim gibi takima katilmaya hazir olarak geldim. Eger yeriniz varsa ben de sizlerin yardimiyla zayiflayabilirmiyim?
Hosgeldin canim aramiza ilk sayfadaki formu doldurabilir misin taniyalim seniCok sükür herseyi yoluna koydum ve Cordelia arkadasima söz verdigim gibi takima katilmaya hazir olarak geldim. Eger yeriniz varsa ben de sizlerin yardimiyla zayiflayabilirmiyim?
Günaydın canimGünaydın herkese merhabalar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Onerileriniz varmi
Bi parol aldim
Adacayi
Bukadar
Şakacı senibugun birinci oldugumuz gibi birinci olacaz kaptanim
Sen bu hafta verebilecek misin canım kaldın kemik ???Şakacı seni