Bir bakayim varsa alalim hemenValla zeytin kesme makinasi varsa armutta vardır
Afiyet olsun canim yediklerin az geldi bana miktarlarını yazmissinMenu
Yarim limonlu form biskuvi
Leblebi
Aksam
kofteli sade burger ve salata
Afiyet olsun canim evine donemedin miKahvaltı 1 tabak menemen 1 dilim çvd ekmek 1 salatalık, 1 domates,. 3 kuru kayısı
Ara 1 bardak yeşil çay 3 hurma
Akşam Izgara tavuk but 3 adet, salata 1 kase. 1 adet kornişon turşu
Ara 1 bardak yeşil çay
Su 3 litre
Spor yok.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim kahvaltin az geldi 2 yumurta yada 2 dilim ekmek olabilirmis,beyaz peynirde ekleyebilirsinKahvaltı : 8:30
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşil biber salatalık
1 dilim ekmek
Ara : 11:00
1 fincan nescafe
Öğle : 13:00
8 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek
Ara : 14:30
1 fincan nescafe
3 ceviz
Akşam : 19:30
1 lahmacun
Ayran
Yeşillik mor lahana
Ara : 21:00
Çay
Su: 4 lt
Ovuyon mu dovuyon mu kaptanimTebrikler kizlar bu yüzdeyle 1.ci olmak
Ben isterim yuzde 1bucuk siz gelirsiniz 200gramE Elif_Eylul kaptanım sen bizden yüzde kaç istiyorsun? Kuralların nelerdir ?
Evet ekmegimi duzgun yicem. Ozge bezirci emzirenler ve hamileler gunde 4 dilim yesin demisti ben yemedimAfiyet olsun canım
Yarim omlet neyaa tam yeseydin ya ekmekte yok zaten sonra acıkıyosun
Hayirli yolculuklar canımSelam kizlar yarın Eskisehire düğüne gidicem zabahtan yola cikicaz internet paketi bitti sayılır gelemezsem merak edip müge anliya felan haber vermeyin diye şey ettiydim
Iki dilim ekmek yeter bence oda kahvaltı da akşami karbonhidratsiz geçirmek kilo vermryi hızlandırıyor sankiEvet ekmegimi duzgun yicem. Ozge bezirci emzirenler ve hamileler gunde 4 dilim yesin demisti ben yemedim
Teşekkür ederim canım arkadaşımHayirli yolculuklar canım
Menümü yazmıştım. Ben ödül yapmiyorum şekersiz beslenmeye devam. Ama sporum eksik işte..Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44 North River @minik kalp0753 Aijoo @bluegreeneyes
Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.
Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn.
6. Takımın çiçekleri.
Ekmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodumIki dilim ekmek yeter bence oda kahvaltı da akşami karbonhidratsiz geçirmek kilo vermryi hızlandırıyor sanki
Bulgur pilavı yulaf ezmesi daha doğru bı karbonhidrat ekmek yerine onlar olsaEkmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodum
Sagol kaptanimTebrikler çiçeğim.
Sirbistana gene yenildik yaPoni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44 North River @minik kalp0753 Aijoo @bluegreeneyes
Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.
Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn.
6. Takımın çiçekleri.
Çok çok üzgünüm. Boş Kova iç delirtti beni. Azcik şansımiz olsa 3-0 yenerdik. Nasip değilmiş.Sirbistana gene yenildik ya