- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aç kal aç sen buhafta kaç gramla geldinYemiyeyim mi açmı kalayım ben diyen bir kız çocuğu vardı o geldi aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç kal aç sen buhafta kaç gramla geldinYemiyeyim mi açmı kalayım ben diyen bir kız çocuğu vardı o geldi aklıma
Cuma günü Türkiye Sırbistan valeybol maçı var. Haydi inşallah bir mucize olur.
Ayyy çok güldüm başka fıkra varmı anlat onada gülelimBen yazacağım bugün neler yapacağız kelebekleri nasıl yeneceğiz.
Sağol canım.Afiyet olsun canım 1 kase mi oo
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Dünkü menün hoşuma gitmedi canım bugün hafif beslen lütfen yarın tartı var Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yalnışlık olmuşdur yaa ne bileyimBu mesaja niye güldün C Chikolata_gozlum
Ay sağol canim. Bu tempo yoruyor beni keşke zayiflatsaAllah yardimcin olsun canım yeni eğitim öğretim yılında basarilar diliyorum
aha kaptan en sonunda zopayi cikardi kac kiz
Yalnışlık olmuşdur yaa ne bileyim
Donmuaha kaptan en sonunda zopayi cikardi kac kiz
MaşallahKafamda 9 tane çoçuk var şuan maşallah deyin
Hahahaha buda baya komikmişÇiçeklerim
Kampımız cumartesi başlıyor.
Her sabah aç karnına limonlu ya da sirkeli su iciyoruz.
Gün içinde en az 5.000 adım atıyoruz.
Tantuni döner vb yemiyoruz. Bol salata, sebze, et tüketiyoruz.
Menüleri mutlaka paylaşıyoruz.
Kelebekleri yeniyoruz.
Yasaklar
Artı gelmek ve bildirim yapmamak
Poni Bon
F Frozen01
@sena zeynep
@Tutku44
@Tutaste53
@minik kalp0753
@MaviBirLiman
@bluegreeneyes
Güzel kaptanım . Aç kalmak bünyeme aykırıdır . Şimdi yemek hazır yemek yemeğe gideyim izninizle sonra yine yüzmeye sonra yine yemek kaç günüm kaldı ki tadını çıkartayım lütfenAç kal aç sen buhafta kaç gramla geldin
duzelttim ne cabuk gordun kiz
duzelttim ne cabuk gordun kiz
Baklava açacak bize kesin.aha kaptan en sonunda zopayi cikardi kac kiz
Yarın goruşcezGüzel kaptanım . Aç kalmak bünyeme aykırıdır . Şimdi yemek hazır yemek yemeğe gideyim izninizle sonra yine yüzmeye sonra yine yemek kaç günüm kaldı ki tadını çıkartayım lütfen
Tabikide bizden yana kelebek gibi narindir kendileri . Hadi git öteye kaptanı ayartma
Tabi canım çıkar tadını.Güzel kaptanım . Aç kalmak bünyeme aykırıdır . Şimdi yemek hazır yemek yemeğe gideyim izninizle sonra yine yüzmeye sonra yine yemek kaç günüm kaldı ki tadını çıkartayım lütfen
Dün sizden biri arı gibi uçar kelebek gibi sokariz dedi deBiz kendimizi niye arı sanalım . Biz narin güzel kelebekleriz