- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Kagida yazip ceksen olur canm. Bi takim kaptani Cordelia diger takim kaptani E Elif_Eylul olsa isterler mi kiOlabilir aslinda kurayi nasil cekelim nette boyle bir uygulama vardi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kagida yazip ceksen olur canm. Bi takim kaptani Cordelia diger takim kaptani E Elif_Eylul olsa isterler mi kiOlabilir aslinda kurayi nasil cekelim nette boyle bir uygulama vardi sanki
Daha önce biri ben biri filizdi ben cok ilginemiyorum ikiside olabilirKagida yazip ceksen olur canm. Bi takim kaptani Cordelia diger takim kaptani E Elif_Eylul olsa isterler mi ki
Bana uyar canim nasil istetsenizKagida yazip ceksen olur canm. Bi takim kaptani Cordelia diger takim kaptani E Elif_Eylul olsa isterler mi ki
Okul basladiya bence ondan gelemedi@Tostombalakanne en son cumartesi günü girmissin siteye
Olabilir canim da cuma bildirim yapmazsa listeden çıkartacagimOkul basladiya bence ondan gelemedi
Daha yeni girmistiOlabilir canim da cuma bildirim yapmazsa listeden çıkartacagim
Daha yeni girmisti
Kaptan sert yaptıbu sefer
Hic kimseyle uğraşacak halim yok canim gelmeyeni cikartirimKaptan sert yaptıbu sefer
AboooooooooooooooooHic kimseyle uğraşacak halim yok canim gelmeyeni cikartirim
Cok bile dayandımKaptan kafayı yedi kaptan kafayi yedi
Valla bencedeCok bile dayandım
Yok yaa bombayla isim olmaz kapatir giderizHeyyyyy kızlarrrr toparlayın kendinizi kaptan bomba gibi geliyor
Yok yaa bombayla isim olmaz kapatir gideriz
Lan zaten 53 kilosun ne bakiyon